Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @Erkam e-devletten karekodlu lise mezuniyet belgesini siz alın en iyisi


  • @Erkam, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Üniversitede 2. sınıfım. Islak imzalı öğrenci belgem var yeterli olur mu?

    universiteden alacaginiz ogrenci belgesi yeterli olur, ayrica transcripti de alabilirsiniz.


  • @crazycells teşekkürler


  • Mülakat zamanını 2-3 ay ertelemek istiyorum, belge istek mailine 2-3 ay geç yanıt versem risk almış olur muyum? Zaman aşımına uğrar mı veya sıram geçer mi acaba?


  • @epinarcen, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Mülakat zamanını 2-3 ay ertelemek istiyorum, belge istek mailine 2-3 ay geç yanıt versem risk almış olur muyum? Zaman aşımına uğrar mı veya sıram geçer mi acaba?

    Zaman asimi veya siranin gecmesi gibi bir durum yok, ama tum islemleri 30 Eylul 2020'ye kadar bitirmis olmalisiniz.


  • herkese merhabalar acaba en son kcc evrak mail i hangi nolara gelmiştir excel formatı 5/6 binlerden sonra 11.binlerde bir kişi yazmış doğrumudur ?

    teşekkürler


  • @albayrakkosova Numarası 11k da olan durum biraz faklı orada bir atlama var normal sıra 5/6 lerde gördüğünüzdür. Oradaki durumda arkadaşın ds-260 formunu açtırıp tekrar gönderdiğin de evrak maili gelmiş. Bunun gibi bir kaç örnek daha var.


  • @DeathZombie çok teşekkürler şimdi anladım


  • Yeni güncel ve doğrulanmış bilgi
    Daha önce @mstfaaa arkadaşımızın KCC telefonla arayarak öğrendiği bilgiyi, kendisine ds-260 formunu doldururken kullandığı e-mail adresine evrak talep email i gelmesiyle doğrulanmış olduk

    Yani bundan önce KCC dv lottery e başvurduğumuzda kullandığımız email adresi ile bizimle iletişim kuruyordu, şimdi ise ds260 formunu doldururken yazdığımız email adresi ile KCC bizimle iletişim kuruyor

    Bu sayede artık aracı kurumların dv lottery başvurularında sırf talihlilerden biraz daha para koparmak için kullandıkları, kendi email lerini kullanma durumu tarihe karışmış oldu

    Sayın @crazycells bu durumu dv 2020 aşamalarının ilk postunun 2.maddesinde güncelleyebilirmiyiz


  • @Muhtaradana bilgilendirme icin tesekkurler. Guncellemeyi yaptim.

  • ⭐⭐

    @Muhtaradana kcc güzel iş yapmış


  • Herkese merhaba,

    Umuyorum her şey gönlünüzce olur.
    Forumu takip ediyordum. Yeni üye oldum. Forumda emeği geçenlere teşekkürler.

    Merak ettiğim bir durum var.
    DS-260 formunda mülakat yeri olarak İstanbul seçenekler arasındaydı. Bununla beraber DV2020 listesinde İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayanların çoğunun mülakat için Ankarayı seçtiğini görüyorum. Özel bir sebebi var mıdır?

    Saygılar,


  • @giveme5 Göçmen vize görüşmeleri sadece Ankara da yapılıyor İstanbul'u seçemezsiniz.


  • Merhaba
    Burası yerimi tam bilmiyorum. Unganlarda yapılacak aşıları randevudan 2 - 3 ay önce sağlık ocağı veya ilçe sağlıkta yaptırıp gidersek bir sorun olur mu? Çünkü 5 kişilik bir ailenin aşı gideri yüksek olabilir. Aynı aşılar tamamen ücretsiz yapılıyor. Hangi aşıların eksik olduğu da yine sağlık ocağı ve ilçe sağlıkta gayet rahat tesbit edilebiliyor.


  • @giveme5, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Herkese merhaba,

    Umuyorum her şey gönlünüzce olur.
    Forumu takip ediyordum. Yeni üye oldum. Forumda emeği geçenlere teşekkürler.

    Merak ettiğim bir durum var.
    DS-260 formunda mülakat yeri olarak İstanbul seçenekler arasındaydı. Bununla beraber DV2020 listesinde İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayanların çoğunun mülakat için Ankarayı seçtiğini görüyorum. Özel bir sebebi var mıdır?

    Saygılar,

    Istanbul'u secseniz de Ankara'ya yonlendirileceksiniz, cunku Istanbul'da gocmen vize gorusmeleri yapilmiyor.


  • Sayın @crazycells , teşekkürler

    DS-260ı açtırıp değiştirmek gerekir mi?
    Muayeneler de Ankara’da mı?


  • @giveme5 gerek yok, İstanbul seçsenizde farketmiyor


  • @Muhtaradana doğru yolu bulmuşlar 🙂 bilgi veren aktaran herkese teşekkürler


  • @crazycells merhabalar, bir sorum olacak, 2020 talihlileri evrak maili geldi diye sorular soruyorlar, bunlar case numberı 2100 ve öncesi olanlar mı? bize daha herhangi bir mail gelmedi, gelmesi de 1 seneyi bulur gibi değil mi? atladığımız bir şey var mı? teşekkürler


  • Merhabalar ben ilkokul mezunuyum 21 yaşındayım babam üniversite mezunu benim babam çekilişe katılsa mülakatıda geçse ABD'ye onun yerine ben gidebilir miyim benimkide bı nevi gitme yolu okul yok şuan satış danışmanıyım


Benzer Başlıklar

  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • Yardim edin arkadaslar

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card
    19
    0 Oy
    19 İleti
    11k Bakış
    L
    @smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum