Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @cnpist, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @ttdvgg, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells, Merhabalar 4 Eylulde doktor randevum var. Ama ankarada yasamamam sebebiyle gunubirlik gidip gelecegim. Rapor sonuclarini kargolamalari mumkun mudur? Veya nasil bir yol izlemem gerekiyor?

    @crazycells Greencardimizin teslim edilecgi adresi ne zaman belirtiyoruz mulakatta mi? Yakin akrabamin is adresini versem kabul olur mu cunku su an yasadiklari adresten tasinacaklar.

    Destekleriniz icin cok tesekkur ederim.

    merhaba ; kargo yapmıyorlar ama mülakat gününe kadar muhafaza ediyorlar. Mülakattan bir gun once gidip alabilirsiniz. Pazar gunu kapalılar, Cumartesi yarım gun çalışıyorlar, unutmayın.

    Formu doldururken adres vermedi iseniz mülakatta verebilirsiniz. Adres sizin adınıza olmayacağı icin C/O Ahmet Erez seklinde bir ibare kullanmalısınız ki gelen evragi adresteki kişi alabilsin.

    Ek olarak eğer tanıdığınız birisi var ise ankarada üçüncü kişiler de alabilirler. Bilgilendirme yaparsanız eğer sekreteryayı istediğiniz kişiye teslim ediyorlar.


  • @ONROZR, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @Dscrt Öner ben😀pasaportları teslim almadan yazmak istemedim, dün onay mailini ve kargo mesajını aldık,460 günlük bekleyiş sonunda tarifsiz duygularla sona erdi, şimdi artık endişelenecek, yeni heyecanlı sebeplerimiz var, 2019 bekleme odası, 2019 mülakat deneyimleri konusundan Houstonda yaşam konularına geçiş yapacağız😀 daha uzun uzun yaşadıklarımı yazmayı planlıyorum fakat şimdiden siz güzel aileme ve tabiki ailenin temel direği @crazycells e sonsuz teşekkürleri borç bilirim, saygılar ve sevgiler

    Tebrikler çok sevindim. Hayirli olsun tekrar. 😁


  • Sayın @Tairanu çok teşekkürler...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ewredlgr, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    arkadaşlar daha önce mutlaka sorulmuştur ama tekrar sormak durumunda kalıyorum. Mülakata götürülecek belgelerde, nüfus kaydı nüfus müdüğürlüğünden mi alınmış olmalı? Konsolosluğun sitesinde (tr.usembassy) yönergelerde kırmızı damgalı olmalı falan diyor. Dosyaları KCC'e mail attığımda e-devletten alıp yüklemiştim mülakata da bu yüklediğim belgeleri götürmeyi planlıyorum sıkıntı yaratır mı bu durum? Daha önce gidenler de e-devletten aldığı belgeleri götürüyor diye hatırlıyorum.

    e-devletteki belgeler kabul ediliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba, tam bilgiye ulaşamadım, o sebeple tecrübeli arkadaşlar ile teyit etmek istedim.

    Mülakatta hangi belgelerin fotokopileri de gerekiyor ? Gerekiyorsa kaçar adet fotokopisini almalıyız ?

    Örneğin banka hesap dökümlerinin , orjinalini aldım, bunun bir de kopyasını mi götürmeliyiz ?

    Teşekkürler

    Sizin belgelerinizin her aile uyesi icin kopyasi gerekiyor aslinda, ama siz istediginiz kadar goturebilirsiniz. Konsolosluk eksik olan fotokopileri kendisi hallediyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ewredlgr, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @ewredlgr Öncelikle cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
    Ben şu an üniversite öğrencisiyim. İnternette okuduğum bazı yazılarda en son nereden mezun olunduysa oranın diploması götürülmeli denmiş, bazılarındaysa üni öğrencisiyseniz öğrenci belgenizi götürmelisiniz denmiş.
    Ben hem lise diploma orijinali ve fotokopisini, hem de e-devletten alınanan lise mezunuiyet belgesini, ayriyetten yine e-devletten alınan üni öğrenci belgesini götürmeyi düşünüyorum. Artık hangisini isterlerse.. Ayriyetten üniversiteden öğrenci belgesi almak gerekir mi bilemedim
    @ONROZR ya üzüldüm sizin adınıza umarım çözülür, aslında çözülmeyecek bir şey değil de, vakit az kalınca tedirgin oluyor insan. Sizce sizin belgedeki problem neydi ?

    en ust egitim seviyenizi gosteren belge yeterlidir, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @atapolat, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Herkese merhaba,

    Vizemizi alıp amerikaya giriş yaptık. Gelmeden önce uscis kayıtlarını yapıp ödemesini de yaptık. Green card gelene kadar yapmamız gereken başka herhangi bir işlem var mıdır?

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ONROZR, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @Dscrt Öner ben😀pasaportları teslim almadan yazmak istemedim, dün onay mailini ve kargo mesajını aldık,460 günlük bekleyiş sonunda tarifsiz duygularla sona erdi, şimdi artık endişelenecek, yeni heyecanlı sebeplerimiz var, 2019 bekleme odası, 2019 mülakat deneyimleri konusundan Houstonda yaşam konularına geçiş yapacağız😀 daha uzun uzun yaşadıklarımı yazmayı planlıyorum fakat şimdiden siz güzel aileme ve tabiki ailenin temel direği @crazycells e sonsuz teşekkürleri borç bilirim, saygılar ve sevgiler

    gozunuz aydin, hayirli ugurlu olsun 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @huseyın-d sadece forumdaki bilgilerle surecinizi sorunsuz sekilde halledebilirsiniz. Yanlis yollarla kullanilabileceginden ve istismar edilebileceginden sirket isimlerinin forumda yer almasini istemiyoruz. O nedenle ismini kaldirdim, bilginize.

    Tek soyleyebilecegim, surec icin forumdaki bilgiler fazlasiyla yeterli. Danismanlik sirketi sizin vize alma sansinizi arttirmayacagi gibi, yapacagi hatalarla sizi vizeden de edebilir. O nedenle sadece forumu kaynak olarak kullanmanizi tavsiye ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglarcan, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Mülakati İngilizce yapmanın bir artısı var mı ? Ya da orada size hangi dil istediğinizi soruyorlar mi?

    bir artisi ya da eksisi yok, ama ana dilleri Ingilizce oldugundan, eger ingilizce biliyorsaniz kendileri de ingilizce konusmayi tercih ediyorlar.


  • @crazycells haklısınız, teşekkür ederim.


  • Merhabalar. Bekar biri için 11 bin dolar yeterle olurmu sizce?


  • Arkadaşlar merhaba,
    Konsolosluğa ibraz ettiğiniz maddi değerler, tutarlar nelerdir? 1 yaşında bebekli 3 kişilik aileyiz. Eşimin üzerine ev var. Tapusu kendi üzerine ama ailesi oturuyor. Maddi konularda kendi tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Forum da bu konuyla ilgili başlık varsa eğer linkini paylaşmanızı rica ederim. Teşekkür ederim 🙂


  • @HLS evet yeter biz 2 kişi o parayı göstersik


  • @Dscrt Yanıtın için teşekkürler. Başka bir mali kaynağım yok (Otomobil,Ev). 15 binlerden bahsediliyor konunu başında


  • @HLS o ortalama Bi para yazılmış dediğim gibi biz 2 kişi 11 bin gösterdik hiç sorun olmadı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @HLS, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar. Bekar biri için 11 bin dolar yeterle olurmu sizce?

    Buyuk ihtimal yeterli olacaktir, fakat siz elinizdeki tum kaynaklari gosterin. Sadece X dolar gostermelisiniz diye bir durum yok, maddi birikiminiz ne kadarsa hepsini gostermeniz yarariniza olur.


  • selamlar, forumumuzda bu deneyimi yaşamış arkadaşların katılımlarıyla zaten çok aşina olabildiğimiz , doktor muayenesi + aşı + tahlil + röntgen sürecini , dün sabah 3 kişi için 2 saat içerisinde tamamladık. Ne yaptığını bilen kişilerce gayet güzel organize edilmiş bir süreçti. Salon kalabalık olmasına ragmen randevu saatimden 15 dk kadar sonra doctor hanımın odasında sedyede oturmuş bekliyordum. Sonrasında laboratuvarda da gayet seri bir şekilde işlemler tamamlandı. Ankaranın insanı yapış yapış etmeyen kuru havasını özlemişim meğer. Muayene ve/veya mülakat için geceden gidecekler için , çantalarını hazırlarken Ankaranın serin gecesini ve sabahını hesaba katmalarını tavsiye ederim. Herkesin işleri rast gelsin.


  • Merhaba, mali geçim kanıtları için bankadan çıkarılan hesap dokumu yeterli olurmu(içinde sadece isim ve nakit miktarı olan) ?

  • Yasaklı

    @mrjohn şubeden aldınız değil mi? İnternet şubesinden değil yani


Benzer Başlıklar

  • 4650
  • 11424
  • 114
  • 152
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum