[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@ONROZR aynen taş olsa çatlar biz bekliyoruz hala 😁
-
Tahmin ettigim gibi diploma fotokopisi ve sabıka kaydı istiyorlar tekrar. Bu evrakları vermeme rağmen hemde. Büyük ihtimal kaybettiler. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sayın @crazycells
-
Sayın @Tairanu en azından ne olduğunu biliyorsunuz, çözümü olan bir eksiklik, mail mi geldi size?
-
@ONROZR aynen yeni geldi. Ama verdiğim seyleri tekrar istemleri ve bu yüzden beklemek cok sinir bozucu.
-
Sayın @Tairanu içinizi ferah tutun, en kısa zamanda iyi haberlerinizi alacağız, inanıyorum
-
@ONROZR umarim hepimiz alırız.
-
Ben şimdi pasaportumu teslim aldım gerisi diğer arkadaslarımın basına🙏 fakat verilen vize süresi 6 ay hani 1 yıl olması gerekmezmiydi? Ya 6 ayda gelmezse greencard cünkü biz ilk etapta giriş çıkış yapıcaz
-
@Tairanu Almayan olmayacak inş çok şükür vakit var eylül ayında olsaydık zordu ama sizin süreç hemen bitecek Emin’im .
-
@Dscrt Bu vizenizle ABD ye süresi içinde (6ay) giriş yaptığınızda , girişte pasaportunuza giriş tarihinizden itibaren 1 yıl daha geçerli vize kaşesi basılacak...GC gelene kadar bu vize kullanılacak.
-
@meryem1453, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@Tairanu Almayan olmayacak inş çok şükür vakit var eylül ayında olsaydık zordu ama sizin süreç hemen bitecek Emin’im .
Insallah attım bekliyorum yine
-
@Tairanu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Tahmin ettigim gibi diploma fotokopisi ve sabıka kaydı istiyorlar tekrar. Bu evrakları vermeme rağmen hemde. Büyük ihtimal kaybettiler. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sayın @crazycells
Dedikleri belgeleri yine cikarin, AIS'tan eksik evrak kaydi yapip PTT ile kendilerine gonderin.
buyuk ihtimal dediginiz gibi bayram telasindan belgeler kayboldu.
-
@arkben çok teşekkür ederim harika bir bilgi bu yani 20 agustostan itibaren toplamda 1.5 yılım oluyor. Ben diğelimki kasımda giriş yaptım. 6 ayda Bi giriş mi yapmam lazım yoksa o tarihten itibaren örn. 8. Ci ayda giriş yapabilir iyim off cok karısık oldu kusura bakmayın
-
@crazycells mail olarak istediler herhangi bir case yok halen benim adima. Bende mail olarak geri gonderdim pdf olarak sabıka kaydimi. Hatta diplomami fotokopi olarak gondermemi istediler. Onuda pdf yapip gonderdim.Gerçekten ilginç bir durumdayım. Eger olmazsa ais kaydi açıp halledicem dediginiz gibi çünkü yönlendirici bir yazıda yok gelen mailde.sadece mail atin diyor.
-
@Tairanu, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@crazycells mail olarak istediler herhangi bir case yok halen benim adima. Bende mail olarak geri gonderdim pdf olarak sabıka kaydimi. Hatta diplomami fotokopi olarak gondermemi istediler. Onuda pdf yapip gonderdim.Gerçekten ilginç bir durumdayım. Eger olmazsa ais kaydi açıp halledicem dediginiz gibi çünkü yönlendirici bir yazıda yok gelen mailde.sadece mail atin diyor.
email atin diyorlarsa tamam bu sekilde yapabilirsiniz. Yalniz e-mail ile mail'i karistirmayin, biri posta, diger e-posta...
-
@crazycells Please e-mail us the below two documents in your earliest convinces. Özellikle okudum artık hata olmasın diye 😁
-
@Dscrt 2.şartlı. 1.cisi hakkınızı kaybetmemek için mutlaka şu an pasaportunuzda (pasaportlarınızda ) yazılı tarihe kadar giriş yapmak zorundasınız . Kaç kişi olduğunuzu bilmiyorum ama ASIL TALİHLİ giriş yapmadan da diğerleri giriş yapamıyor. Yani bu ilk aşamayı geçen , süresi içinde ABD ye giriş yapanların pasaportlarına giriş tarihi + 1 yıl süreli bir kaşe basılıyor.. Ancak sonraki giriş çıkışlar için Forumda pekçok bilgi var, iyice incelemenizi tavsiye ederim. "Green Card sahiplerinin ABD dışında kalış süreleri " konusunu mutlaka inceleyin. iyi şanslar...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri -
Arkadaşlar mulakat'a götürülecek olan nüfus kayıt, adli sicil belgelerini mülakata yakın yeni mi almak lazım ? Yoksa KCC ye gonderilenlerin aynısı eski tarihlileri mi verecegiz ?
-
-
@keysnambır tesekkur ederim, bir de prior marriage documents (original and English translation with copy) demis
Evlilik cüzdanı tamam da , çevirisi nedir ?
-
@caglarcan Mahkeme kayıtları, arşivli sicil belgesi (eğer sicil kaydı yoksa e-devlet İngilizce verebiliyor) ve yurt dışından alacağınız belgeler İngilizce olmalı ya da İngilizceye tercüme edilmiş olmalı. Evlilik cüzdanınızı Türkiye'den aldıysanız fotokopisi yeterlidir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum