Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • amerika'ya göçmen olarak geldilip yerleştikten sonra üzerinde imza örneği olan bütün belgeler için ve diğer bütün resmi işlemler için pasaportumuzdakinden tamamen farklı yeni bir imza kullanmaya başlamamızın bir sakıncası olabilir mi?

  • Muslu Law Firm

    @tam-karavana, içinde söyledi: Amerika'da Yeni Bir Imza Kullanmaya Başlamak

    amerika'ya göçmen olarak geldilip yerleştikten sonra üzerinde imza örneği olan bütün belgeler için ve diğer bütün resmi işlemler için pasaportumuzdakinden tamamen farklı yeni bir imza kullanmaya başlamamızın bir sakıncası olabilir mi?

    Sayin @tam-karavana;
    Neden imzanızı değiştirmek istiyorsunuz? İsminizi ABD vatandaşı olduktan sonra değiştirip yeni imza mi kullanmak istiyorsunuz? Eğer iki ayrı imzanız olursa aynı kişi olduğunuzu öne sürdüğünüz durumlarda zorlanabilirsiniz. Kredi alma gibi bazı banka işlemlerinde sizin için zorluk yaratabilir. Ancak bunu neden yapmak istediğiniz tam olarak anlayıp ona göre tavsiyede bulunmak en uygunu olur. Bu nedenle niyetinizi tam olarak bilmeden sorunuza cevap vermek mümkün değildir.
    Teşekkürler.


  • şekile benzer bir imza kullanıyorum. imzamı elyazısıyla isim-soyisim biçiminde kullanacağım. güvenlik sebebiyle. taklit edilemesin diye.
    pasaportum haricinde eski imzamdan eser kalmayacak. bütün amerikan belgelerine yeni imzamı atacağım.

  • Muslu Law Firm

    @tam-karavana, içinde söyledi: Amerika'da Yeni Bir Imza Kullanmaya Başlamak

    şekile benzer bir imza kullanıyorum. imzamı elyazısıyla isim-soyisim biçiminde kullanacağım. güvenlik sebebiyle. taklit edilemesin diye.
    pasaportum haricinde eski imzamdan eser kalmayacak. bütün amerikan belgelerine yeni imzamı atacağım.

    Sayın @tam-karavana,
    Pasaportunuzda farklı bir imza kalırsa onu açıklamak durumunda kalabilirsiniz. Yeni pasaport aldığınızda bütün imzalarınızı aynı anda değiştirmeniz sizin için kolaylık olur. Özellikle pasaport, ehliyet, eyalet kimliği gibi önemli hukuki dokümanlarınızda ayni imzanın bulunması size kolaylık sağlar. Farklı imzalar olduğu takdirde her defasında durumu açıklamak zorunda kalabilirsiniz.
    Teşekkürler.

  • Muslu Law Firm

    Sayın @tam-karavana,
    Sorularınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum.
    Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum