Bisiklet ile ubereats yapmak
-
Merhaba turist vizesiyle gidip ubereats aplikasyon ile bisiklet ile para kazanabilir miyiz? Araba alınmıyor dediniz turist vizesiyle o zaman bisikletle yapalım bir sıkıntı olur mu? Turist vizesi ile banka hesabı da açabilir miyiz bir de uygulama için?
-
@marcus94 Turist vizesi sizlere çalışma imkanı sağlamıyor adı üstünde turist.
-
marcus94 yapanlar var. Araba alabilirsin nakit parayi bastirdiktan sonra sorun yok :)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=bUG3bBhgdXI
krediyle araba almada belki sikinti cikar ama nakit alabilirsin arabani ve tabi ki de ehliyeti
-
Bunlar gibi turist vizesiyle yapilacak tonlarca video var arastirip bilgi edinebilirsin :)
-
@marcus94, içinde söyledi: Bisiklet ile ubereats yapmak
Merhaba turist vizesiyle gidip ubereats aplikasyon ile bisiklet ile para kazanabilir miyiz? Araba alınmıyor dediniz turist vizesiyle o zaman bisikletle yapalım bir sıkıntı olur mu? Turist vizesi ile banka hesabı da açabilir miyiz bir de uygulama için?
Turist vizesiyle calisip para kazanmaniz yasal bir durum degil, bilginize.
Banka hesabi acabilirsiniz.
-
@vermaynen çok teşekkür ederim videodaki bayan siz misiniz?
-
@crazycells, içinde söyledi: Bisiklet ile ubereats yapmak
Yasal değilse sistem nasıl izin veriyor buna? Yani Uber işlerinde devlet vergisini bile kesiyor sana bankaya maaşını yatırıyor. Green card olmadan da çalışılabiliyor demekki? Ben hiçbişe anlamadım bu işten. Yasal değilse maaşını nasıl yatırıyorlar?
-
Bir başka soru daha. Kiralık araç ile UBER yapılabilir mi?
-
Bir başka soru daha. Kiralık araç ile UBER yapılabilir mi?
SSN olmadan UBER veya UBEReats yapilamaz diye yaziyor. SSN olmadan basvuru yaptiniz ve kabul edildi mi?
https://www.ridesharingdriver.com/can-you-be-an-uber-driver-if-youre-not-a-us-citizen/
-
@knnrn SSN'im var wattan kalma. Ama üzerinde valid for work only with DHS authorization yazıyor. Bu ne demek tam olarak?
-
@knnrn SSN'im var wattan kalma. Ama üzerinde valid for work only with DHS authorization yazıyor. Bu ne demek tam olarak?
Calisma imkani veren bir vizeniz yoksa gecerli degildir anlamina geliyor.
-
@marcus94
bunun yerine Newyork ta pedicab yapabilirsiniz,turist vizesi ile çalışmak yasal değil
Öğrenci vizesi ile pedicab yapabilirsiniz
Benim bildiğim ve youtube da anlatılan pedicab in iş olarak görülmediği bir hobi olarak görüldüğü -
@vermaynen çok teşekkür ederim videodaki bayan siz misiniz?
Hayir ben degilim :) size ornek olmasi acisindan buldum :) Internette aratirsaniz bu tarz videolar var nedir ne degildir ogrenirsiniz diye paylasim yaptim.
-
@vermaynen çok teşekkür ederim
-
@crazycells, içinde söyledi: Bisiklet ile ubereats yapmak
Yasal değilse sistem nasıl izin veriyor buna? Yani Uber işlerinde devlet vergisini bile kesiyor sana bankaya maaşını yatırıyor. Green card olmadan da çalışılabiliyor demekki? Ben hiçbişe anlamadım bu işten. Yasal değilse maaşını nasıl yatırıyorlar?
Adam oldurmek de yasal degil, ama sistem oldurulmesine izin veriyor :) fakat sonra cezasini veriyor...
ABD'de, Turkiye'deki gibi her seyi kontrol eden tek bir hukumet yok. Hem federal duzeyde hem eyalet duzeyinde hukumetler var, hepsinin gorevi farkli. Devlet daireleri arasinda da bilgi alisverisi tahmin ettiginizden daha kisitli.
IRS'in gorevi sizin verginizi odeyip odemediginizi kontrol etmek. Gocmenlik statunuzle cok da ilgilenmiyorlar.
Bankalar ise sizin onlara verdiginiz paradan para yapmaya calisiyorlar, dolayisiyla onlar da gocmenlik statunuzle o kadar ilgilenmiyorlar.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Bisiklet ile ubereats yapmak
@marcus94
bunun yerine Newyork ta pedicab yapabilirsiniz,turist vizesi ile çalışmak yasal değil
Öğrenci vizesi ile pedicab yapabilirsiniz
Benim bildiğim ve youtube da anlatılan pedicab in iş olarak görülmediği bir hobi olarak görüldüğüOgrenci vizesiyle de yapamiyorsunuz, onu yapanlarin cogu J1 degisim programi vizesi sahibi ogrenciler...
fakat bir ABD vatandasindan polis ABD vatandasi oldugunu kanitlamasini bekleyemiyor (anayasaya gore bu durum boyle islemek zorunda)... Yani bu isi illegal olarak yapip anlatan kisilerinki yasal bosluklardan ve sanstan kaynakli deneyimler. Eger bir kazaya karisirsaniz ya da kimlik sorgulamasi yapilirsa o durumda kacak olarak is yapan kisiler icin problem olabilir.
-
@crazycells
Anladım, doğru bilgi için teşekkür ederim, en azından bu işi yapmak isteyenler için uyarı olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum