Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Çocuklarımızı Amerika'da bir yıl okutmak için izleyeceğimiz yol...

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi
12 4 4.9k 2

Benzer Başlıklar

• Amerika'da liselerdeki sosyal ortam

K-12 ve Lise Eğitimi
    12
    0 Oy
    12 İleti
    486 Bakış
    M
    @dpdemir cevabin için saol abi, benim okulum düşük puanlı malesef, okul güzel gibi şuan, amerikalidan fazla latino var ama olsun :D. Umarım her şey daha iyi olur
  • Scholastic Aptitude Test (SAT)'e Hazırlık

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim universite
    5
    7 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    damladavD
    ya bana da çok kolay geldi, ilk 5 soruyu yaptım diğerlerini de unutmuşum konuyu çalışsam yapacağım sanki
  • Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim transfer
    56
    3 Oy
    56 İleti
    14k Bakış
    TaliveT
    Merhaba, Yıldız Teknik Üniversitesi 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve Amerika da herhangi bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorum. Okulun öğrenci işlerine bu durumu sorduğumda geçiş yapan kişilerin olduğunu söylediler fakat süreç hakkında çok fazla bilgileri yokmuş. Bu süreç nasıl işliyor, 0'dan mı eğitime başlanıyor yoksa ders saydırma vesaire gibi durumlar oluyor mu? Ortalama bir şehirde aşağı yukarı 1 yılın maliyeti ne kadar olur?
  • Amerikan Vatandaşı Çocuğun ABD'de Eğitimi (Anne-Baba Türk Vatandaşı)

Taşındı K-12 ve Lise Eğitimi egitim
    46
    4 Oy
    46 İleti
    18k Bakış
    H
    @crazycells yanlış okumadıysam 21 yaşına kadar anne bababasının green card almasına yardımcı olabiliyor amerikada okuyan abd pasaportlu bir çocuk. bunun yanında guardian olması için yakın akrabası olmasına gerek yok. o adreste citizen olan herhangi biri de olabilir. anne ve baba vekalet verdiği sürece. biz hatta okul müdürünü vekil tayin etmiştik. tşkler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k