[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@zeynepugural hayır bizim greencard, biz ek bilgi formu doldurduk 2 ay kadar önce bu sefer sadece bi evrak ve pasaportlarımızı istediler.
-
@Fuad, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
Merhaba, biz 30 mayıs Tiflisde görüşde olduk, her şey normal geçdi, amma sonda düğün resimlerimizi istedi konsul (kazandıkdan sonra aile kurduğumuz için) mobil telefonlarımızda resimlerin olduğunu, düğün cd-sinin olduğunu söyledik, hayır sonra gönderin dedi ve kırmızı kağıt verdi. Ben de aynı gün düğün fotograflarını mailla iletdim, 2-3 defa mail yazdım, işlem bitdiyinde bize yazacaklarını söylediler. Şimdi başka bir arkadaşım da apa kalmış onun kağıtına bakıyorum onda beyaz kağıt ve dosyanın gönderilmesi için mail adresi falan yazmış. Benim kağıtda ise yalnız TNT baku ofisinin ünvanı ve numarası var. Ve düyün fotografları yazmış karşısında da aslı olan yeri işaretlemiş. Onlar bizden fotografları tnt ile göndermeyimizi istemiş ola bilirler mi?
Eger emailinize cevap verdilerse o durumda belgeler ulasmis demektir.
Fakat dilerseniz posta ile de gonderebilirsiniz. Sizin email'i gonderdiginiz adres, Tiflis'e mi ait, yoksa Baku'ye mi?
Eger eksik olsaydi, size o sekilde cevap verirlerdi.
-
@bsk Pasaportlari istedilerse sonuna gelmissiniz demektir. Haydi hayirli olsun simdiden :)
-
@caglaror inşallah çağlar abi öyle ümit ediyoruz, geri bize gelene kadar sevinemiyorum😅
-
@bsk Agustos ayina bilet bakin siz en iyisi. Ortalik karismadan atlayip gelin.
-
@caglaror düşüncemiz ağustosun ilk yada 2. haftası.
-
@bsk yok benden hicbir sey istemediler ama bu sizin iyi haber demek ki dosyada sona dogru yaklasiyorlar
-
@bsk gözünüz aydın işlemler tamam gibi görünüyor umarım vizenizi de alırsınız agustos ta biletler pahalı bizim gibi 5 eylüle bakın ucuza aldık lufthansa ile
-
@dnzyldrm evet, kısa zamanda sizinkide sonuclanır umarım galiba sona yaklaşımca işlemleri hızlandırıyorlar.
-
@yilmaz inşallah sona gelmişizdir bir surprizle daha karşılaşmak istemeyiz😅 biz ağustosta düşünüyoruz öncelikle havalar soğumadan cocuk adaptasyon sürecini rahat atlatsın diye sonrasında kreş vs.. zaten planladığımızdan 2 ay sonra gitmiş oluyoruz.
-
@bsk 🙏 amin umarim
-
Merhabalar sayın Ali Cihan. Bizimde mülakatımız 18 temmuz daydı. Güzel geçti vizeniz onaylandı dediler. Pasaportlar 5 gün içinde gelicek dediler. Fakat bugün sistemde ikimizde bir anda ready iken Ap olduk. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
-
Benim 3.5 ay oldu bekleyeli burda genel olarak bu kadar uzun suren yok. Olanda cok az kisi belki 3 belki 5 umidimi yitirmek icin erken mi bilemiyorum ama sanirim cikmicak
-
@muratv sizin eksik evrak mıydı?
-
@Beti hayir gecen yil ogrenci olarak gitmistim simdi tekrar gitmek istedim bu idari isleme kaldim daha once amerika’da oldugum icin benim islemlerim amerika’dan yapilcakmis o nedenle uzun surebilir diyolar ama bu kadar uzamasi normal mi bilemiyorum
-
@muratv umarım en yakın zamanda güzel sonuçlar alırsınız ☺️
-
@muratv @roccorocco 2 defa oldu bence konuşacak kişi
-
@crazycells Teşekkürler cevapladığınız için. Hayır biz düğün fotograflarını [email protected] yani tiflise göndermişdik. Dün tiflis konsullukla konuştuğumda fotografları göndermemize gerek var mı diye sorduk, o da aynı sizin gibi cevab verdi. Eksik dosya olsaydı, bizim maila cevaplarken bildirirlerdi söyledi. Yeniden email yazmamıza gerek var mı?
-
@Beti, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
Merhabalar sayın Ali Cihan. Bizimde mülakatımız 18 temmuz daydı. Güzel geçti vizeniz onaylandı dediler. Pasaportlar 5 gün içinde gelicek dediler. Fakat bugün sistemde ikimizde bir anda ready iken Ap olduk. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Eger idari isleme kalirsaniz konsolosluk sizi bu konuda bilgilendirir.
-
@Fuad, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
@crazycells Teşekkürler cevapladığınız için. Hayır biz düğün fotograflarını [email protected] yani tiflise göndermişdik. Dün tiflis konsullukla konuştuğumda fotografları göndermemize gerek var mı diye sorduk, o da aynı sizin gibi cevab verdi. Eksik dosya olsaydı, bizim maila cevaplarken bildirirlerdi söyledi. Yeniden email yazmamıza gerek var mı?
Sanirim su an icin yok. Isterseniz 1 hafta sure verin, sonra yine email gonderip ararsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum