Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
-
@ayvalik10 yok orada kaza geçirmedik :) Sonrasında gezerken Lviv'de eşim düşüp kolunu çıkardı :) Hollanda'ya tek başına gidip aldı geldi evrağı ama 2 ay geciktirdi bizi...
-
Sayın @ayvalik10 bende gitmedim:) vekaletle işi çözdüm, sevgiler
-
@recii35 sayın recii35 fransadan adli sicil kaydnı alabildinizmi.tecrübeninizi aktarırmısınız.
saygılar -
arkadaşlar Fransa dan adli sicil alan varsa bilgilerini paylaşırmı? lütfen.Kafam çorba oldu
-
@idi, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
arkadaşlar Fransa dan adli sicil alan varsa bilgilerini paylaşırmı? lütfen.Kafam çorba oldu
benim yukaridaki cevabimi dikkate almalisiniz, daha once cevap veren arkadaslar -yukarida da belirttigim gibi- sizin durumunuzu yanlis anlayip cevap verdiler.
-
@crazycells Cevabınızı tabiki dikkate aldım.Ama https://www.cjn.justice.gouv.fr/cjn/b3/eje20 link açmıyor
-
Merhaba burada yazldığına göre Endonezya dan adli sicil kaydı almamıza gerek yokmudur?
Police Records
Unavailable for applicants inside and outside Indonesia. Indonesian police certificates require initial processing at a local or village level, which is nonstandard in nature, can be subject to capricious decisions by officials and may require nonofficial payments to proceed further."Prison Records
Available. Prison records for persons residing in Indonesia sentenced to prison terms of more than one year may be obtained from the Fingerprint Division, Pemasyarakatan, Department of Justice and Human Rights, Jalan Veteran No. 11, Jakarta Pusat, Indonesia. For applicants sentenced to prison terms of less than one year, records may be obtained from the warden of the prison where the imprisonment occurred. -
@idi suradan alabilirsiniz ben de gecen hafta adim, 2-3 is gun içersinde e-mail yoluyla dönüş yapıyorlar https://casier-judiciaire.justice.gouv.fr/mai-web-b3-presentation/pages/accueil.xhtml?cid=1
-
@Milad-Kardox, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Merhaba burada yazldığına göre Endonezya dan adli sicil kaydı almamıza gerek yokmudur?
Police Records
Unavailable for applicants inside and outside Indonesia. Indonesian police certificates require initial processing at a local or village level, which is nonstandard in nature, can be subject to capricious decisions by officials and may require nonofficial payments to proceed further."Prison Records
Available. Prison records for persons residing in Indonesia sentenced to prison terms of more than one year may be obtained from the Fingerprint Division, Pemasyarakatan, Department of Justice and Human Rights, Jalan Veteran No. 11, Jakarta Pusat, Indonesia. For applicants sentenced to prison terms of less than one year, records may be obtained from the warden of the prison where the imprisonment occurred.yoktur.
Mulakat tarihiniz ne zaman?
-
@crazycells Mülakat tarihimiz tahminen ekim veya kasım. 1800 lü rakamdayız
-
@Milad-Kardox, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@crazycells Mülakat tarihimiz tahminen ekim veya kasım. 1800 lü rakamdayız
anladim, ben DV2019 sandim, o durumda mulakata bu sekilde girebilirsiniz.
Bilgilerinizi imzaniza aktarmayi unutmayin.
-
@Milad-Kardox hiçbir zaman ilk iki bültende 1800 numara çıkmaz ondan ekim kasım mülakat olmaz sizin eski bültenlere bakın bulamıyorsanız size ilk atıyım
-
@ayvalik10 18 bin değil, 1800
-
@ayvalik10 olur olur 1000 Ekim 1000 Kasım çıksa, 1800 gider. Hayırlısı olsun @Milad-Kardox geçen sene Ekim 2000 yazmış
-
@muhammetnzr Cevabınız için çok tşk. ederim.Bu belgenin apostillimi gönderiyorlar.Apostilli degil ise apostil işlemleri nasıl yapılıyor.Cevabınız için şimdiden tekrar tşk. ederim
-
@muhammetnzr Cevabınız için çok tşk. ederim.Bu belgenin apostillimi gönderiyorlar.Apostilli degil ise apostil işlemleri nasıl yapılıyor.Cevabınız için şimdiden tekrar tşk. ederim
Ispanya Konsoloslugunda bu bilgi vardir. Nasil istediklerini ogrenip o sekilde hazirlayabilirsiniz. Benim tahminim apostil'e gerek olmayacagi yonunde...
Eger adalet bakanligi apostillemezse, Fransa Konsolosluguyla irtibata gecip sureci ogrenmeniz gerekecek.
-
@crazycells sayın crazycell İspanya apostil istiyor. Elçilige sorduk.Bizim için cıkmaz da olduğumuz nokta ,mail ile göndercekler biz imzalayıp tekrar fransaya apostil için gönderedcegiz.buda 2 aylık zaman demek.bizim için çok geç.
ne yapıcaz bilemiyorum -
@muhammetnzr sayın muhammetnzr bilginiz den yararlanmak için sizinle nasıl iletişime geçebirim.mail
yada twitter -
@crazycells sayın crazycell İspanya apostil istiyor. Elçilige sorduk.Bizim için cıkmaz da olduğumuz nokta ,mail ile göndercekler biz imzalayıp tekrar fransaya apostil için gönderedcegiz.buda 2 aylık zaman demek.bizim için çok geç.
ne yapıcaz bilemiyorumFransa'da rica edeceginiz bir arkadas bulup sizin yerinize islemleri yapmasini isteyebilirsiniz. Adalet Bakanligi'nin bu belgeyi apostil yapmasi da mumkundur diye dusunuyorum; ama Fransa'nin resmi islemlerine hic asina degilim maalesef. O nedenle net bir yonlendirme yapmam mumkun degil.
-
@idi apostilli verip vermediklerini bilmiyorum eger mutlaka apostilli isteniyorsa bence fransa konsolusluguna danismaniz iyi olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum