Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @unclesam DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells Mülakatta mi belirtmeliyim? Tesekkurler

    Hayir, formlarda. Formda o adreste yasayan kisinin ismini soruyor. Size ait olmayan bir adresi, sizinmis gibi gostermemelisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @okvekilic DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Herkese selamlar, talihli olarak üniversite öğrencisiyim. Sorularım:
    1-mülakata giderken lise diploması yerine üniversite öğrenci belgesi götürebilir miyim? e-devletten alınabiliyor.
    2-sağlık muayenesi için randevu aldım. Giderken aç gitmek dışında yanımda götürmem gereken evrak, fotoğraf gibi bir şey var mı? (pasaport haricinde)

    1. Evet, goturebilirsiniz.
    2. Ac gitmenize gerek yok. dosya numaranizi gosteren bir mektup, pasaport ve varsa asi kartlari ya da saglik record'lari yeterli.

  • @crazycells öncelikle teşekkür ederim. Şimdi de şöyle bir şey takıldi kafama. Bizim bu mail attığımız belgelerin birebir aynısını mülakata götürmemiz gerekiyor zannedersem. E-devletten oluşturduğumuz ve pdf olarak pc'mize indirdiğimiz belgeleri saklayıp birebir aynısını mı götürmek gerekir, yoksa yine mülakata yakın belgeleri toplarken e-devletten bir daha aynı belgeyi çıkartıp da götürebilir miyiz? Tarihi ve karekodu değismiş oluyor sonuçta. Bunun yanında bir de bazı belgelerin belli sürelerde gecerliliği oluyor 3 ay veya 6 ay gibi. Ben kendi adıma belgerimin geçersiz olması gibi bir durum yaşayacağımı düşünmuyorum; belgeleri yeni gönderdiğim ve en geç eylül gibi mülakata girmeyi varsaydığım için, ancak bazı üyeler ocak şubat gibi dokümanları gönderip temmuz gibi mülakata girecekler, bu konuda soru isaretlerini kaldırırsak faydali olabilir. Teşekkürler..


  • Forumdaşlarım, vizemiz bugün onaylandı. Yardımlarınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlersiz bu işler çok daha zor olurdu. Sevgiler.


  • @utahlı-kedi moralinizi bozmayın ve iki senenin sürecini kıyaslamayın. Ona bakarsanız 2018 yılında 27k hiç mülakata bile gidememişti. Bu sene daha Temmuzdan mülakat aldım.


  • Bugün mülakatta götürmem gereken belgeler ile ilgili son mailimi de Ankara'da almış bulunmaktayım. Son aşama gidip vizeyi almak kaldı 🙂 Darısı herkesin başına inşallah


  • Mülakata giderken e-mail olarak gönderdiğimiz belgelerin aynısını mı götürüyoruz yoksa yenilerini mi çıkarıyoruz? Ayrıxa ben ds260 formunu 2018 haziran ayında doldurdum. Mülakat tarihim Temmuz da. Adres değişikli yaptım ve okuldan kaydımı sildirdim. Fakat bunlar son 3-4 ay içerisinde olduğu için ds 260 formunda değişiklik yapamadım.. mülakatta sorun olur mu?


  • @ksezen92 hem e-mail ile gönderdiklerinizi, hemde yenilerini çıktı alıp götürün. Bilgi değişikliği olmayacağı için bir sorun olmayacaktır. Eğer çok fazla yapmanız gereken değişiklik varsa Ankara'ya mail atarak DS260'ınızı açtırıp düzeltin. Ama isterseniz mülakat anında da söyleyebilirsiniz bu değişiklikleri


  • Mülakat anında söylemem en kolayı olacak.. 2 hafta sonra mülakatım var.. peki bu değişiklikleri söylemesem ne olur? Onlar bunu öğrenebilir mi?


  • @ksezen92 Biz bugün önceden alıp mail attığımız belgeleri götürdük, hiç bir sorun yaşamadık. Takdir sizlerin.


  • Mesela benim şu problemim de var, ben evrakları mail attığımda askerliği yapmamıştım.. evrakları gönderdim(2 mart)5 martta onaylandı.. o hafta bedelli askerliğe başladım.. yani kısacası.. evrakları gönderirken askerliğimi yapmamıştım.. ama şu an askerliğimi tamamlamış vaziyetteyim.. hem o eski evrağı hem de teskeremi götürücrm.. ds 260 formunu açtırmak istemiyorum. Yoplam 3-4 değişikliğim var, adres, okul kaydı, askerlik durumu gibi.. bunlar mülakatımı olumsuz yönde etkiler mi?


  • @ksezen92 yanlış birşey yapmamışsınız ki neden endişeleniyorsunuz? şimdiden hayırlı olsun...


  • Yanlış bir şey yapmadım ama endişeleniyorum.. 1,5 yıllık sürecin sonunda kaybetmek istemiyorum))


  • Merhaba,
    Evlilik cüzdanı ile ilgili bir sorum olacak. Orjınal cüzdan ve iki kopyası isteniyor. Son gelen evrak kontrol listesinde "Marriage Certificate (Original and English translation with copy). "diyor. Cüzdandaki bilgiler Turkce ve Fransızca 🙂 bunu şimdi İngilizceye tercüme ettirmek gerekli midir .Tecrübelere ihtiyacım var . Teşekkürler.


  • @cnpist türkçe veya ingilizce dillerinden en az birisi varsa çeviri gerekmiyor hiç bir dokümanda.


  • Merhabalar , ağustos ayında mülakata cagrilacagimi dusunuyorum. Şimdi saglik kontrolünde madde kullanımına bakılıyor mu ? Yakin bir sure once Amsterdam marihuana kullandim. Sonuçta orada yasal olan bir sey ve Amerikanın belli eyaletlerinde. Sizce bu sorun olur mu ? Teşekkürler


  • Kan idrar ve ciğer röntgeni çekiyorlar.. ben dün sağlık kontrolündeydim.. sadece sordu.. sigara madde alkol kullanıyor musun diye.. ben hiçbirini kullanmadığımdan hayır dedim. Bence yalan söyleme, sadece 1 kere kullandım dersen sorun olmaz.. bağımlı değilsin sonuçta

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ewredlgr DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells öncelikle teşekkür ederim. Şimdi de şöyle bir şey takıldi kafama. Bizim bu mail attığımız belgelerin birebir aynısını mülakata götürmemiz gerekiyor zannedersem. E-devletten oluşturduğumuz ve pdf olarak pc'mize indirdiğimiz belgeleri saklayıp birebir aynısını mı götürmek gerekir, yoksa yine mülakata yakın belgeleri toplarken e-devletten bir daha aynı belgeyi çıkartıp da götürebilir miyiz? Tarihi ve karekodu değismiş oluyor sonuçta. Bunun yanında bir de bazı belgelerin belli sürelerde gecerliliği oluyor 3 ay veya 6 ay gibi. Ben kendi adıma belgerimin geçersiz olması gibi bir durum yaşayacağımı düşünmuyorum; belgeleri yeni gönderdiğim ve en geç eylül gibi mülakata girmeyi varsaydığım için, ancak bazı üyeler ocak şubat gibi dokümanları gönderip temmuz gibi mülakata girecekler, bu konuda soru isaretlerini kaldırırsak faydali olabilir. Teşekkürler..

    ikisi de olur, farketmez.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mülakata giderken e-mail olarak gönderdiğimiz belgelerin aynısını mı götürüyoruz yoksa yenilerini mi çıkarıyoruz? Ayrıxa ben ds260 formunu 2018 haziran ayında doldurdum. Mülakat tarihim Temmuz da. Adres değişikli yaptım ve okuldan kaydımı sildirdim. Fakat bunlar son 3-4 ay içerisinde olduğu için ds 260 formunda değişiklik yapamadım.. mülakatta sorun olur mu?

    iki turlu de belgeleri goturebilirsiniz, sorun olmaz.

    Adres degisikligi yapmaniza gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mesela benim şu problemim de var, ben evrakları mail attığımda askerliği yapmamıştım.. evrakları gönderdim(2 mart)5 martta onaylandı.. o hafta bedelli askerliğe başladım.. yani kısacası.. evrakları gönderirken askerliğimi yapmamıştım.. ama şu an askerliğimi tamamlamış vaziyetteyim.. hem o eski evrağı hem de teskeremi götürücrm.. ds 260 formunu açtırmak istemiyorum. Yoplam 3-4 değişikliğim var, adres, okul kaydı, askerlik durumu gibi.. bunlar mülakatımı olumsuz yönde etkiler mi?

    TC vatandaslarindan askerlik belgesi istenmiyor. Bu konunun ilk iletisini tekrar gozden gecirin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum