Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
@crazycells merhaba NVC'ye formlari vermistim avukatla beraber, yanliz nufus kaydi reddedildi (birth certificate) e-devletten alip gondermistim, NVC bildiriminde "missing seal and signature" yazmislar, yardimci olabilirmisiniz
-
@cank Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@crazycells merhaba NVC'ye formlari vermistim avukatla beraber, yanliz nufus kaydi reddedildi (birth certificate) e-devletten alip gondermistim, NVC bildiriminde "missing seal and signature" yazmislar, yardimci olabilirmisiniz
hmm, e-devletten alinan barkodlu bir belgeyse sorun olmamasi lazim.
gonderdiginiz belgenin aynisini ve size gonderilen emaili bana gonderir misiniz? Sorun baska bir yerde olabilir.
[email protected] -
@crazycells edevletten formu talep ederken kisi/aile/nufus aile sorgulama seceneklerinden ben kisi olani gondermistim, onda sadece esimin ismi var, aile ve nufus olan belgedeyse ikimizinde ismi var, bundan olabilirmi acaba (emailler avukata gidiyor)
-
@cank DV GC icin istenende Aile formatli isteniyordu. Bunda durum nasildir bilmiyorum ama en geniz dokum veren Aile formatli olan.
-
@cank Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@crazycells edevletten formu talep ederken kisi/aile/nufus aile sorgulama seceneklerinden ben kisi olani gondermistim, onda sadece esimin ismi var, aile ve nufus olan belgedeyse ikimizinde ismi var, bundan olabilirmi acaba (emailler avukata gidiyor)
Bu sekilde kapsamli alin bence de, DOS'un kendi sitesinde barkodlu e-devlet belgelerinin kabul edildigi yaziyor.
-
@crazycells merhaba IR1 ve ANKXXXXXXXX adın da e mail aldım 4 sayfalık bir gönderim geldi başvuru ve müraacat form yollayacaklar yazıyor konsoloslukta süreç yavaş mı işliyor bundan sonra ne zaman randevu hakkında bir e mail gelir
-
@hüseyin Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@crazycells merhaba IR1 ve ANKXXXXXXXX adın da e mail aldım 4 sayfalık bir gönderim geldi başvuru ve müraacat form yollayacaklar yazıyor konsoloslukta süreç yavaş mı işliyor bundan sonra ne zaman randevu hakkında bir e mail gelir
bilgilerinizi imzaniza tasiyin isterseniz, hangi asamada oldugunuzu takip etmem daha kolay olur.
-
Merhaba, Amerikan vatandasi esiminden green kart almak ockn basvuru yapmistim. Bugun interview vardi. Hersey iyi gitti. Tum sorulara cevap verdik, istedikleri kagitlari sunduk. Bizden iki tane fotografla bazi evraklari aldi ve bize bir kagit verdi. Orada “ your case is being held for review” yaziyordu. Bu ne anlama geliyor? Kadin bana “ I am going to request for approval “ dedi bize. Simdi biz gectik mi ? Yoksa bizi ikinci interview e cagiracaklar?
-
@celik Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
Merhaba, Amerikan vatandasi esiminden green kart almak ockn basvuru yapmistim. Bugun interview vardi. Hersey iyi gitti. Tum sorulara cevap verdik, istedikleri kagitlari sunduk. Bizden iki tane fotografla bazi evraklari aldi ve bize bir kagit verdi. Orada “ your case is being held for review” yaziyordu. Bu ne anlama geliyor? Kadin bana “ I am going to request for approval “ dedi bize. Simdi biz gectik mi ? Yoksa bizi ikinci interview e cagiracaklar?
Kagittaki kodu yazin isterseniz, daha net anlayabiliriz. ABD'de misiniz, yoksa ABD disinda misiniz?
-
@crazycells merhaba, Us’deyiz. Verilen kagitta kod yok sadece uc secenek var ve ustteki kadinin bize isaretleyip verdiginde bu not vardi.
“Your case is being held for review. At this time USCIS does not require any further information or documents from you.... devam ediyor. -
@celik Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak) içinde söyledi:
@crazycells merhaba, Us’deyiz. Verilen kagitta kod yok sadece uc secenek var ve ustteki kadinin bize isaretleyip verdiginde bu not vardi.
“Your case is being held for review. At this time USCIS does not require any further information or documents from you.... devam ediyor.Tamamdir, sizin sureciniz bitmis. Sadece supervisor'larin onaylamasi gerekiyor, cunku sizinle gorusmeyi yapan kisi bir USCIS memuru, maalesef kendisi nihai karari veren kisi degil. Eger durumunuzda bir guncelleme ya da gereksinim olursa size ulasirlar zaten. Yapmaniz gereken tek sey beklemek.
-
@crazycells cok tesekkurler cevap icin. Ertesi gunu internetten baktim onaylanmis gosteriyordu. Sanirim haftaya mektup sonra ki haftada kart gelecek. Simdi diger adim olan cocugum icin basvuru yapilacak. 15 ay var 21 e girnesine sizce f2a ya basvursak sonuclanir mi o zamana kadar? Ayrica kendisinde daca var. bu islemleri hizlandirir mi?
-
@crazycells cok tesekkurler cevap icin. Ertesi gunu internetten baktim onaylanmis gosteriyordu. Sanirim haftaya mektup sonra ki haftada kart gelecek. Simdi diger adim olan cocugum icin basvuru yapilacak. 15 ay var 21 e girnesine sizce f2a ya basvursak sonuclanir mi o zamana kadar? Ayrica kendisinde daca var. bu islemleri hizlandirir mi?
Evet, eger cocugunuz ABD'deyse su an F2A'larda bekleme suresi cok kisa, I-485 surecine kisa surede baslayabilirsiniz; I-130 uzun surebilir ama sizin icin sorun degil, 21 yasindan once en yakin zamanda basvurusunu yapin, yas korunmasindan dolayi 21 yas alti kabul edilir cocugunuz. Hem I-485, hem de I-130 onaylandiktan sonra Green Card sahibi olabilir cocugunuz.
DACA'nin islemlere etki edecegini sanmiyorum.
-
@crazycells ben green kartliyim yalniz vatandas degil yine de 21 yasina girmeden sonuclanir mi? Bir de ortalama ne kadar surer hepsi yani kizimin green kartini almasi?
-
@crazycells ben green kartliyim yalniz vatandas degil yine de 21 yasina girmeden sonuclanir mi? Bir de ortalama ne kadar surer hepsi yani kizimin green kartini almasi?
Sorun degil, evlenmedigi surece sorun olmaz. Bu konunun ilk iletisini bir daha okuyun, bir de su konulari okumaniz lazim:
(Bu, genel sureci ogrenmek icin)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari(Bu da sizin ABD icinde uygulayacaginiz yontem)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak -
@crazycells merhaba, verdiginiz linkleri inceledim. Buna gore I-130 formunu doldurduk. Istenilen belgeler:
Benim ve kizimin konsolosluktan cevrilmis nufus ornegi
Green kart onlu arkali kopyasi
$535 money order ile birlikte hepsini Chicago ofisine gonderiyoruz . Bulundugumuz eyaletten dolayi oraya gondermemiz gerekiyormus. Bundan sonra ki adim bize gonderilecek priority date gelince I-485 kismina gececegiz. Sizin verdiginiz office listesini sanirim I-485 gonderecegimiz zaman secebilecegiz yogunluklarina bakarak. -
@crazycells merhaba, verdiginiz linkleri inceledim. Buna gore I-130 formunu doldurduk. Istenilen belgeler:
Benim ve kizimin konsolosluktan cevrilmis nufus ornegi
Green kart onlu arkali kopyasi
$535 money order ile birlikte hepsini Chicago ofisine gonderiyoruz . Bulundugumuz eyaletten dolayi oraya gondermemiz gerekiyormus. Bundan sonra ki adim bize gonderilecek priority date gelince I-485 kismina gececegiz. Sizin verdiginiz office listesini sanirim I-485 gonderecegimiz zaman secebilecegiz yogunluklarina bakarak.Isterseniz sorularinizi surada sorun:
Sizin durumunuz icin daha anlamli olur, verilen cevaplardan daha sonra konuyu inceleyen kisiler de yararlanmis olurlar.
Bu arada mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?
-
Merhaba @Claudia-J-Muslu ve @Yusuf-Saraçoğlu foruma yeni katıldım bize aile sponsorluğu ile gocmenlik vizesi cıktı 15 yıl önce basvurulmustu duyunca çok sevindik ancak başvuru sonrası doğan oğlumu bir türlü kabul etmiyorlar 1 aydır uğraşıyoruz amerikada yaşayan akrabamız uğraşıyor ancak olmuyor istedikleri nüfus ve pasaport bilgilerini scan ettik mail olarak bir-çok kez gönderdik ama olmuyor 15 yıl bekledik ve bu son aşamada hakkımız kaybolsun istemiyoruz ne yapmalıyız acaba yol gösterirmisiniz lütfen
-
@fatoş bu sekilde avukatlarimizi baska konularda etiketleyemezsiniz. Forumu kullanirken, konulan kurallara uymalisiniz. Su konuyu okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız -
Merhaba. Ailede 1 anne 1 kizsa. kiz Green cardla ABD yasiyorsa annesini nasil kalici olarak yanina ala bilir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum