DV2019 bekleme odası
-
@reader bizim ilkinde çıkmıştı inş sizede aynısı olur :)
-
@gkhanfeez insallah gonulden isteyen herkese cikar.
-
@apex arka arkaya gün paylaşımı yaptık ya ona istinaden söyledim 😁 yoksa gerçekten geçmiyor. Gün sayınca hiç gelmeyecek gibi geliyor bende hafta sayıyorum sayı olarak daha az olduğu için psikolojik daha iyi geliyor. Arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri düşünüyor, aynı şeylerin hayalini kuruyoruz. Evimize alacağımız birşey varsa, işimizle, geleceğimizle, ailemizle ilgili ne varsa Mayıs ayına endekslemiş durumdayız. Eminim! Ama her zaman burda ve her yerde tek duam "Eğer hayırlısıysa olsun." Hepimiz için inşallah hayırlı olur ve herşey yolunda gider.👼
-
@sefer-çavuş Anlaşılan o ki herkesin durumu aynı :) en kötü durumda kurduğumuz hayaller yanımıza kâr kalır.. Yaşamış kadar oluruz herhalde :D
-
👉72 gün kaldı👈
-
👉71 gün kaldı👈
-
Hepinize günaydın yeşilkartforumcular😁
-
@reader 😀 countdown son hiziyla devam ediyor sayin reader :)
-
@crazycells of course
-
iyi az kalmış :)
-
@freeworld hocam yani sonunda cikti diyorsunuz :)
-
@apex ayni benn gerci benim 4. senem busenede cikmazsa daha buyuk yikilirim
-
Umut fakirin ekmeği... başvurduk, bekliyoruz... :)
-
@askimkoray Zaman geçiyor, bu saatten sonra ülkemiz şartlarında kaybedilen yer bir yıl bizleri çok daha zorlayacağını düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun..
-
👉70 gün👈
-
@askimkoray DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Yok hocam halen cikmadi. Evet Amerika’dayim ama L vizesi ile calismaktayim. Ne kadar 3 + 2 sene vizem olacak olsada bunun sonu var. Green card olmadan halen kendimi Amerika’da gibi gormuyor / hissetmiyorum. Yani kisacasi bende herkes gibi Mayis’i beklemekteyim.
-
Şuraya Bir sayaç ekleyim bari.
Şafak sayar gibi sayanlara hizmet olsun , -
@freeworld DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@askimkoray DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Yok hocam halen cikmadi. Evet Amerika’dayim ama L vizesi ile calismaktayim. Ne kadar 3 + 2 sene vizem olacak olsada bunun sonu var. Green card olmadan halen kendimi Amerika’da gibi gormuyor / hissetmiyorum. Yani kisacasi bende herkes gibi Mayis’i beklemekteyim.
Esinizin vizesi nasil oluyor, daha dogrusu onun da calisma izni var mi? Belki onun adina bir small business acip, 5 seneye kadar isleri buyutursunuz, just in case 😉
Size NC izlenimlerinizi de sorayim. Kizim NC 'daki bir kac universiteye basvurdu. NC guneyde sayilir, bible belt icinde. Is yerinde karsilastiginiz egitimli insanlar degil de, sokakta markette karsilastiginiz insan profili nasil? Gocmenlere karsi nefret, bagnazlik gibi durumlara sahit oluyormusunuz?
-
@senay-sirin
Benim L1 vizesine bakaraktan esimin vizesi aslinda cok avantajli; ben sadece ve sadece vizeyi aldigim isyerinde calismak zorundayken o hem SSN'ini alabiliyor benim gibi hemde diledigi iste calisiyor veya diledigi isi yapabiliyor. Aslinda onerdiginiz benim tamda aklimdan gecenler ama iste biraz yatirim olusturmak gerekiyor onu nasil yapariz bilmiyorum. Ama dediginiz mutlaka mumkun.NC konusuna gelirsek; hangi bolgede yasayacagina bagli. Research Triangle dedikleri NC dogu tarafina gelecekse kiziniz, oralar yabanciya gayet alisik cunku universiteler bolgesi ve harika yerler.
Fakat biz mesela bati tarafinda yasiyoruz ve yerden yere degisiyor. Ornegin isyerimin oldugu yer tam cahil beyaz kesimin yasadigi yer ve kesinlikle yabanciya alisik degiller. Orada yasamak zorunda kalsam kesinlikle turkiye'ye donmeyi dusunurdum ki beni bilenler vardir cok bunalmistim Turkiye'de yasamaktan. Isyerinin orada tek bildikleri yabancilar mexicalilar.
Ama evimizin oldugu yer apayri bir dunya - cok acik ve ileri goruslu insanlarin yasadigi yer. Isyeri ve evim arasi 40 dk yaklasik. Yani 40 dk mesafede iki ayri dunya diyebilirim. Boyle ozetleyebilirim size. -
Arkadaslar bu arada ABD ve NC civarlari ne merak ettiginiz varsa bana sorabilirsin - elimden geldigi kadar cevaplamaya calisirim. Burdanda cevap veririm Email'den belki daha hizli cebap verebilirim. Adresim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum