Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @dirilo ama save yaptı dimi, sayfa hata vermeden ilerlemişse @crazycells bi sıkıntı yoktur diye biliyorum, @crazycells sadece size sorulan sorulara cevap verin diyor bu durumlarda

• ılk adreslerı kaydedıyor sona dogru hata verıyor . tekrar gırıs yapmam gerekıyor gırıyorum hıc kayıtlı adres yok(

• Arkadaşlar, formdaki "annenle baban aynı adreste mi yaşıyor sorusu" var. Bu soru formu doldururken sorulmadı fakat review kısmında görülüyor ve cevapsız. Bir problem olur mu? Abi, @crazycells bu durumda ne yapmamı önerirsin? 5 ayrı tarayıcı denedim görünmüyor.

• Sorun galiba tarayicidan .Explorer kullanmayin arkadaslar .

• @jessejames DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Sorun galiba tarayicidan .Explorer kullanmayin arkadaslar .

Chrome kullanıyorum.Mozilla ve microsoft edge de denedim sonuç aynı soru görünmüyor.

• @jessejames olabilir bütün formu Chrome ile doldurduk, tarayıcı ile ilgili bir sıkıntı olmadı

• @jessejames ne yaptınız düzeldi mi

• @muhtaradana evet duzeldi cok sukur.

• @muhtaradana çok teşekkür ederim

• @muhtaradana Evet, save yaptı. Soru geldi ancak save yaptıktan sonra kayboldu. KAydettiğine göre sıkıntı yoktur diye anlıyorum? @crazycells

• @crazycells söyle bı sıkıntım daha var. ben kendi formum da eşimi ev hanımı gosterdım ve gönderdım. yuksekokul bıtırmıs ve daha öncede hiç çalışmamış.onun formunda da ev hanımını sectigimde busefer daha önce nerede çalıştıgınız sekmesı açılıyor ve doldurmamı istiyor.Onun formunda suan issiz dedım ve formda ilerledim fakat onun kini gondermedim daha. formu boyle mi bitireyim. Yani bende mesleği ev hanımı, ama onun formunda mesleği muhasebeci ve issiz. Kcc ye mail atıp formumu açtırsam yoksa bu hatayı olacak vize görüşmesinden mi dile getirsem.yardımların için şimdiden teşekkürler...

• @gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari https://yesilkartforum.com/forum/post/65491

• @gunaltay58 buna benzer soruya ilgili linkte @crazycells cevap vermiş, bir sıkıntı yok, linkteki cevaba bakın lütfen

• Herkese Merhaba
    DS260 ile ilgili bazı sorularım var yardımınız için teşekkürler

1-şuan üniversite 2. sınıf bitmek üzere acaba Work-Education-Training kısmında
    primary occupation kısmına "student" dedim ve okul adresini yazdım burada rektörlük adresini yazdım
    yoksa mühendislik fakültesi adresinimi yazmalıyım?
    2-Were you previously employed? ksımına "no"işaretledim
    3-Highest Level of Education Completed(bitirdiğin en yüksesk öğrenim kurumu) buraya
    buraya "hıgh school diploma" mı yoksa "university no degree" yimi seçmeliyim?
    4-katıldığın eğitim kurumları sayısına 2 yazıp önce üniversiteyi sonra liseyi ekledim
    burada üniversite kısmındaki "degree or diploma" kısmına "none yet" yazdım "bitirme tarihine" ne yazmam lazım
    okulu bir sene dondurmuştum 1 senede kaldım arkadaşalırımın çoğu mezun
    5-okuyup yazdığınız diller kısmına "ingilizce" ekledim ama mülakatı türkçe yapmak isterim bir sorun olurmu?

• @serdar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells eminmiyiz abi yalnış olmasın

sorunuzu yukarida cevapladim, cevabim degismeyecek :slight_smile: o nedenle ayni soruyu tekrar tekrar sormaniza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozn boyle seyleri cok sorun etmiyorlar.

• @bezdarniy DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Sayın @crazycells
    Formu göndermesine gönderdim de zannedersem bir hata yapmışım,
    Egitim kurumlarını yazarken, egitim kurumu sayısını 1 olarak yazdım, doğal olarak bir bölüm açıldı ona da üniversite bilgilerini yazdım, lise ile ilgili herhangi bir giriş yapmadım.
    Bu durumda formu açtırmak gerekiyor mu ekleme yapabilmek için?

su an icin bir degisiklik yapmaniza gerek yok, mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsolosluga ulasarak degisiklik yapmaniz mumkun.

• @gezgin34 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells merhabalar,
    2019 talihlisi olan arkadaşım ile konuştum, kendine bir sponsor bul dedi, o giderken hesabında tek kişi olarak 11 bin dolar göstermiş. Mülakat sırasında nerede yaşıycaksın ne iş yapcaksın, kimin yanına gidiyorsun gibi 3 soru sormuş, sonra sponsor evrakına bakınca, vizeyi onaylamış vermişler. Bende atlantada yaşayan iyi geliri olan bir arkadaşımdan rica edeceğim bize sponsor olması için, biz 4 kişilik bir aileyiz. Bizd sponsor olan arkadaşıma ekstra bir külfet olurmu vergi vs gibi. Ve hangi formu doldurmamız gerekiyor. Teşekkürler iyi akşamlar

Eger kendi finansal kaynaklariniz yeterli degilse sponsor bulmalisiniz. Su konuyu incelemelisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864

• @emrecetin DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Herkese hayırlı akşamlar. Benim ufak bir sorum olacaktı bilgi sahibi olan kişilerden yardım bekliyorum. 2020 talihlisiyim ve ds260 dolduruyorum fakat sıkıntım şu şekilde şuan haziranda mezun olacağım ve mühendis statüsüne sahip olacağım fakat şuan ds formunu doldururken öğrenci olduğumu belirtiyorum. Formu haziranın son günlerinde doldurmam sıkıntı olur mu ? ds260 formunu erken doldurmak iyi şeklinde bir söylenti var sıra geç gelir şeklinde ve beni tedirgin ediyor şimdiden teşekkür ediyorum.

Formu en yakin zamanda, formu doldugunuz gune gore tam ve guncel bilgilerle gondermenizi tavsiye ederim.

• @dirilo DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhaba,
    Benim sorularım aşağıdaki gibidir. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

1. E-devlet’teki "tarihçeli yerleşim" yerindeki kayıtlı ikametgahlarımın tarihleri gerçekte kaldığım dönemlerle örtüşmemektedir. Ben gerçekte kaldığım dönemdeki tarihleri yazdım. Bu şekli ile uygun mudur?

2. Benim formumda “Present Employer” kısmından sonra gelen “Does this job require at least 2 years of training or experience” sorusu eşimin formunda yer almamaktadır. Dolayısıyla mevcut işine ilişkin “Job Title” kısmı bulunmamaktadır. Ancak daha önceki yapılan işler kısmında yer almaktadır. Bu sorunun yer almaması normal midir?

3. Askerliğimi “Hava Kuvvetleri Komutanlığı”nda yer hizmetlerinde er olarak tamamladım. Bu durumda;
      “Branch of service” kısmına; “Air Forces Command”
      “Rank/Position” kısmına; “Infantry”
      “Military speciality” kısmına; “Private”
      Şeklinde yazdım. Doğru mudur?

4. “Social Security Number” kısmındaki 2.soru olan “Do you want the Social Security Administration to issue a Social Security number and a card?” sorusu benim formumda çıkmadı. Normal mi?

5. Eşim daha önce Work and Travel için Amerika’da bulunmuş ve bir SSN almış. Ancak kartı şu anda yok ve numarasını hatırlamıyor. “Do not know” kutucuğunu işaretledik. Doğru mudur? Yoksa “Not Available” şeklinde mi yazmalıyız? Hem yeni SSN hem yeni bir kart için “Evet” şeklinde mi yanıtlamalıyız?

Sayin @Muhtaradana 'nin cevaplarina ek olarak:

3.Uygundur.
    4.Ilk soruya evet mi dediniz? Eger SSN var demisseniz sormamis olabilir, normalde olmasi gerekiyor o sorunun.
    5..Do not know diye isaretlemesi uygundur. Digerleri: evet evet

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k