Amerika Lideri Trump' ın Yeni göç sistemi / The USA Leader Trump's New Immigration system
-
Daha yazılmış bir yasa tasarısı bile yokken erken bir başlık. Önce tasarı yazılacak sonra düzeltmeler sonra komisyon süreci sonrası kongre, oylamalar, senato..... dv2020 kazanalarını olumsuz etkiler şimdi açılırsa bu başlık acele etmeye gerek yok.
-
@keysnambır belki şimdi daha anlamlı olmuştur. Konu başlığı :)
-
@cerca-trova Dostum insanları neden kötü etkilesin. Google bu haberlerle kaynıyor. Yabancı forumlar yine öyle. İnsanların ben kazandım vize görüşmem şu gün vize olumlu geçti başlıkları biz kaybedenleri etkilemiyor mu ?
-
@mutlukurt0534 konu başlığı okununca sınırları belli bir sistem algısı uyandırıyor. ek olarak bunların konusulduğu bir başlık var ve onun başlığında "mayıs tasarısı" diye belirtiliyor. etkileme noktasında zaten trumpın konuşmasından sonra dv2020'yi etkiler mi diye çok soru soruldu ben onları işaret etmek istedim. ben sadece görüşümü belirttim.
-
@cerca-trova Mayıs tasarısı diye bir başlık olmasındansa konunun gerçek adının ve anlamının içeriği paylaşılması daha etik bence hem bu şekilde herkes ne olduğunu ne yapılacağını neden yapıldığını bilmeli diye düşünüyorum. Normalde hiç başlık açmayan bir insanım ve açmış olduğum ilk başlık bu aynı zamanda gerekli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta burası bilgi paylaşma platformu. Ki zira bu tasarı geçmezse aynı şekilde hepimiz tekrar başvurumuzu yapacağız. Geçerli olan greencard başvuru üzerinden.
-
@mutlukurt0534 Öncelikle başlık açmanız ile ilgili hiç bir ithamda bulunmadım ve bulunmam bende yeni üye oldum; okuyorum, sorularımı soruyorum, yorumlarımı yazıyorum. Gereklilik konusunda da karar verecek konumda değilim siz gerek duyduysanız saygı duyarım. Sizden bir talebim olsun başlığa "Trump'ın tasarı" gibi yeni bir tasarı olduğunu belirtirseniz başlıkta ki yanlış anlasılma olmaz. İlk yazınız çok yararlı trump'ın istediklerini net şekilde yazmışssınız hem de karşılaştırmalı olarak tsk ederim.
-
@cerca-trova Haklısınız düzelttim.:)
-
@mutlukurt0534
bu konuda baslik acmak tabii ki problem degil, ama yanlis yerde acilmis :slight_smile: o nedenle konuyu tasiyorum.Bu tasari yasalasana kadar bu bolumde yer almasi uygun degildir, belki duydugunuz ilk tasaridir ama yillardir emin olun 10'larca tasari konusuldu ama hicbiri kongreden gecemedi, bunu digerlerinden ayiracak bir isim gerektigi icin oncekini "Mayis Tasarisi" diye belirttik. Emin olun bunlar bir gunde ya da birkac haftada belli olacak seyler degil. Konusulmasi ve sonuc alinmasi (eger alinacaksa) olaganustu bir durum olusmazsa aylar surecektir.
-
@crazycells Ağzınızdan bal damlıyor. Umarım yazdığınız her cümle gibi olur. :) Temennim bu yönde.
-
-
Başka konu ile forumu kirletmek istemedim,Joe Biden 'in Çeşitlilik vizesi hakkında eylem planı
"
Mevcut sistemdeki çeşitlilik tercihlerini korur . Trump, Çeşitlilik Vizesi piyangosunu kaldırmaya karar verdi. Bu, yeterince temsil edilmeyen ülkelerden her yıl 50.000 göçmeni ABD'ye getiren bir programdır. Sistemi bir "korku şovu" olarak küçümsedi ve piyangonun nasıl yönetildiğini defalarca yanlış anlatırken, vizeleri alanlara ırkçı imalarla şeytan gibi davranıyor ve hakaret ediyor. Güçlü ve canlı bir göçmenlik sistemini korumak için çeşitlilik tercihleri çok önemlidir. Başkan olarak Biden, her yerdeki göçmenlerin yasal olarak ABD vatandaşı olma şansına sahip olmalarını sağlamak için temel değerlerimizi yeniden doğrulayacak ve çeşitlilik tercihlerinin kritik rolünü koruyacak.
"
Joe Biden'in kendi sitesinde göçmenlikle alakalı yapmak istedikleri her şeye ulaşabilirsiniz.Şahsen benim en sevdiğim planı nitelikli olan işçiler için vatandaşlığa giden süreyi kısaltmak istemesi oldu.
-
Trump önce burnunu silip coronadan kurtulsun. Sonra seçim mağlubiyetiyle beraber tüm saçma sapan tasarılarının üstüne bir bardak su içsin. En yüksek trump towerin tepesinden atıversin kendini aşağı...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum