[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@crazycells başkanım email şimdi geldi ama ne de ak istediklerini anlamadım size atsam bakabilirmisiniz
-
@crazycells
Embassy of the United States of America
Ankara, Turkey22-May-2019
Case Number: 2019EUxxxx
Dear xxxxxx
Congratulations
We are pleased to inform you that you and your family members (if any) have been issued a visa . Your visa package is dispatched to the Turkish Post Office that you are registered with. If you do not receive your visa package within 5 business days, please contact the PTT Office.Details for each applicant
Applicant 1: xxxxx
Status: Issued
Documents and/or Actions Required: N/AApplicant 2: xxxxxx
Status: Under Review- Passport Returned
Documents and/or Actions Required: NoneATTENTION:
-
Please read the instructions on the links listed below carefully:
-
Please DO NOT open your visa packets.
Please read the instructions on the links below before you travel to the U.S.:
KNOW BEFORE YOU GO
USCIS FEE PAYMENT
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy AnkaraATTENTION DIVERSITY VISA APPLICANTS:
UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2019.VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.
Important Notice
You should not make permanent financial commitments, such as selling your house, car or property, resigning from your job or making non-refundable flight or other travel arrangements until you have received your immigrant visa.Links
Status CheckContact Form
Visa Bulletin
Courier Info
Consular Schedule
Visitor Info
Privacy/PII
This email is UNCLASSIFIED. -
-
@yılmaz tebrikler vizeniz geliyor, ancak 2. Kişi yani eşiniz kısmını anlamadım ilk paragrafta sizin ve ailenizin vizelerinin verildiğini söylemiş, gözünüz aydın çok sevindim darısı bize olsun
-
@bsk zannedersem eşim esas talihli onun ki onaylandı ben tekrar idari işlemdryim pasaport boş döndü sanırım ama tam olarak anlayamadım olayı siz anladınızmı
-
@bsk 2.kişi benim talihli olamayan yani
-
@bsk inşallah sizinki de bir an önce selamete kavuşur inanın kendimden çok sevinirim zaten benim pasaport boş dönmüş galiba ben Red almış olabilirim çünkü eksik evrak yok diyor
-
@muratv FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells evet soy ismimde yaygın umarım bu süreç bir an önce sonuçlanır ve eğitimime kaldığım yerden devam ederim. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
Bol sanslar ve sabirli beklemeler.
-
@yılmaz vizeler yolda , geliyor diyorlar... :slight_smile: gozunuz aydin.
-
@crazycells ama başkanım benim isminde pasaport döndü diyor ve inceleme altında diyor yani telaş etmeye gerek yok benimki de onaylandı mı acaba lütfen yardım beni sevindirin
-
@crazycells ABD BUYUKELCILIGI tarafindan adiniza, AP05392841996 barkod nolu gonderi kabul edilmistir. www.ptt.gov.tr adresinden gonderinin durumunu takip edebilirsiniz . PTT AS B001 az önce bu mesaj bana geldi yani be AP ye mi kaldım başkanım
-
@yılmaz niyetlisin galiba başına vurmuş iyi değilsin galiba http://gonderitakip.ptt.gov.tr/ bu siteye girersen adresin senin de ankara içi olduğu için yarın postanede kargonu gidip alırsın. Ne AP bahsediyorsun bu postane gönderim numarası o
-
@yılmaz pasaportlar gelene kadar forumdan sizi yasaklasak mi ne yapsak... :slight_smile:
-
@crazycells siz bizi sevindirdiniz bu MUBAREK günde Allahımda sizleri sevindirsin ne kadar mutlu olduk anlatamam o zaman herşey tamam lütfen beni engellemeyin rica ediyorum başkanım
-
@crazycells 2021 bekleme odasına zorla koyacaksın kapıyı kapatacaksın yılmazı :)
-
Sayın @ayvalik10 ya inanın ne kadar istediğimizi oraya gitmeyi lütfen mazur görün bu davranışlarımı özür dilerim sizden de inşallah gidebiliriz
-
@yılmaz saçmalama biz burada aileyiz hiç özür olur mu hayırlı olsun
-
Bu ileti silindi! -
@mustafat bir sorun olmazsa vizeniz basılı gelir
ceac da ilk etapda herkesin ap gözüküyor 2 3 gün içinde normala döner -
@yılmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells siz bizi sevindirdiniz bu MUBAREK günde Allahımda sizleri sevindirsin ne kadar mutlu olduk anlatamam o zaman herşey tamam lütfen beni engellemeyin rica ediyorum başkanım
yok, tabii ki saka yapiyoruz :slight_smile:
Merak etmeyin, bir problem yok. Pasaportlariniz size ulasinca tekrar sevincinizi paylasmak icin yazin, ama o zamana kadar kendinizi tutun :slight_smile: -
@crazycells başkanım az önce PTT den geldim pasaport benim adıma olan boş geldi idari işlem devam ediyor eksik evrak belge yok diyor ama esas talihli olan eşimin onaylanmış vizesi basılmış ben dün tahmin etmiştim AP devam ediyor diye ama siz ikinizin de tamam demiştiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum