Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • KCC'ye evraklarımı maille atmak istiyorum hangi evrakları hangi sırayla hangi kurallara göre ve nereye atmam gerektiği hakkında bir paylaşım varmı acaba


  • @nakalakev mülakat tarihini yeni mi verdiler?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @biber DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    KCC'ye evraklarımı maille atmak istiyorum hangi evrakları hangi sırayla hangi kurallara göre ve nereye atmam gerektiği hakkında bir paylaşım varmı acaba

    bu basliktaki ilk iletide bu bilgilere ulasabilirsiniz.


  • @crazycells peki pasaportumu yenilemeli miyim DS260i degistirmeden? Gorusmeye eski pasaport ve yeni pasaportumu beraber gotursem sikinti cikar mi?Cunku eger cikmasi durumunda amerikaya ilk giris yaptigim tarihten itibaren 6 aylik bir pasaport gecerlilik suresi olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlissam duzeltin lutfen.


  • @crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @milenium DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells , merhabalar casenumaram 29binlerde pasaportumun suresi 04/2020'de bitiyor. DS260i doldurduktan sonra KCC`den formunuz elimize ulasti mailinden sonra KCC'den harhangi bir evrak maili almadim. Asagidaki iki sorum hakkinda yardimci olabilirseniz sevinirim.

    1- DS260`i doldururken forma girdigim pasaport numarasini eger pasaportumu yenilersem degistirmem gerekir mi? Veya bu pasaportla islemlerime devam edersem herhangi bir sikinti yasar miyim pasaport suresinden dolayi?

    2- Evrak maili henuz bana gelmedigi icin KCC`ye hatrilatma maili atmam gerekir mi?

    Tesekkurler

    1. Normalde evet, ama degistirmeyin bence su anda. Bu tur seyler gecikmelere neden olabilir diye korkuyorum. Su an DV2019 talihlileri icin en cok korktugumuz sey, gecikmeler...

    2. Normalde gerekmiyor, ama yasadiginiz sureci anlayabiliyorum, o nedenle bu ay sonuna kadar hicbir aktivite olmazsa Haziran'in basinda KCC'ye email gonderebilirsiniz.

    @crazycells peki pasaportumu yenilemeli miyim DS260i degistirmeden? Gorusmeye eski pasaport ve yeni pasaportumu beraber gotursem sikinti cikar mi?Cunku eger cikmasi durumunda amerikaya ilk giris yaptigim tarihten itibaren 6 aylik bir pasaport gecerlilik suresi olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlissam duzeltin lutfen

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @milenium DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells peki pasaportumu yenilemeli miyim DS260i degistirmeden? Gorusmeye eski pasaport ve yeni pasaportumu beraber gotursem sikinti cikar mi?Cunku eger cikmasi durumunda amerikaya ilk giris yaptigim tarihten itibaren 6 aylik bir pasaport gecerlilik suresi olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlissam duzeltin lutfen.

    Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra yeni bir pasaport cikartip, konsolosluga yeni pasaport bilgilerini gonderebilirsiniz.


  • @dscrt Nisan'ın son günü geldi bize.


  • @arkben teşekkür ederim.


  • arkadaslar dun vizemiz onaylandi.evimize gaziantebe geldik.bugun tekrar aradilar parmak izinizi tekrar almamiz gerek diye yarin tekrar ankaraya gitcez.acaba oraya gittigimizde bunca yolculuktan sonra orda pasaportlarimiza vize basip verirlermi.daha once boyle bi durumla karsilasan oldumu.


  • @nahya123 Gaziantep'ten geldik, gelmişken pasaportlarımızı da alabilir miyiz diye sorun isterseniz. Daha önce Ankara'lı bir arkadaş bu şekilde pasaportunu almıştı yanlış hatırlamıyorsam.


  • @yalta dediginiz gibi soylerim belki verirler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nahya123 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    arkadaslar dun vizemiz onaylandi.evimize gaziantebe geldik.bugun tekrar aradilar parmak izinizi tekrar almamiz gerek diye yarin tekrar ankaraya gitcez.acaba oraya gittigimizde bunca yolculuktan sonra orda pasaportlarimiza vize basip verirlermi.daha once boyle bi durumla karsilasan oldumu.

    Bence beklentiniz yuksek olmasin, sonucta her belge teker teker incelenip gocmenlik paketi olusturuyorlar ve sonra vizeyi basiyorlar. Bunun sabahki curcuna sirasinda yapilmasi biraz zor. Eger onceden hazirsa verebilirler, ama hazir degilse hata yapmamak adina vermeyebilirler. Bence siz de cok zorlamayin, hatali bir basim olursa daha sonra siz daha cok ugrasmak zorunda kalirsiniz. Tabii ki, sormaniz bir sey kaybettirmez. Eger her sey hazirsa ve baska yapilacak bir sey yoksa, paketinizi teslim ederler.


  • @crazycells anladim ben yine sansimi denerim.


  • Arkadaşlar merhaba, 16 mayıs saat 8.30 da vize görüşmesini konsoloslukdaki görüştüğüm hanımefendi tarafından tebrikler vizeniz onaylandı, belirttiğiniz ptt adresine 5 iş günü içerisinde gönderilecektir şeklinde cevabı aldıktan sonra konsolosluktan ayrıldım. Tabiki henüz 5 iş günü geçmiş değil 😊😊
    benim sorum şu şekilde ; IV Status Check kontrol ediyorum 20 Mayıs 2019 güncellenmiş Visa Issued yazıyor. Ceac sitesindeki Visa Status Check kontrolü yapıyorum 21 Mayıs 2019 güncellenmiş Administrative Processing yazıyor.
    Kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Herkese saygilar😊


  • @emre bu arada ceactaki sitede görüşme gününden beri administrative processing yazıyor


  • benim dun mulakatim vardi vizeniz onaylandi dedi ceacta baktigimda ready yaziyor. bugun aradilar parmak izinizi tekrar almamiz gerekiyor diye yarin tekrar ankaraya gitcez.bu arada ceacta halen ready yaziyor.


  • @nahya123 geçmiş olsun. Şanssızlığında böylesi, allah kolaylık versin. Bir an önce halledersin inşallah.


  • Merhaba
    Aşı kartı yerine aşıların olduğunu gösteren Seroloji sonuçlarını götüren oldu mu? Hastaneden aşıları Seroloji sonucuna göre tamdır belgesi veya?
    Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için


  • @drhappy merhabalar,
    Bu benim de merak ettiğim bir konuydu.
    Çocukların aşı kartında aşıların tarihleri var. Ancak eşimin ve benim aşı kartlarımızı erişkin aşı kartında yer alan serololoji sonuç tarihleri ve ona uygun aşı gerekip gerekmediği, yapıldıysa hangi tarihte yapıldığı şeklinde doldurduk.
    Henüz mülakata girmedik bakalım nasıl olacak 😊
    Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz


  • arkadaşlar merhaba bir sorum olacak bildiğiniz üzere eksik evraktan dolayı tekrar pasaportları yolladıkgecen hafta cuma ellerıne gectı dıye emaıl geldı, ceac tan baktıgımda eşim yanı 02 kısmı ready yazıyor ama benım 01 kısmı Administrative Processing yazıyor neden olabılır ? süreç için daha beklemek lazım galiba bilen biri var mı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum