Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ziyaret ettiğimiz bir başlığın kategorisi nereden anlaşılır?

Yeşilkart Forum'a Özel
18 4 848 2

Benzer Başlıklar

• Forum Guncellemesi (10 Temmuz 2026)

Sabitlendi Yeşilkart Forum'a Özel
    5
    3 Oy
    5 İleti
    65 Bakış
    crazycellsC
    @MySea said: Chat de ekleyebilirmisiniz acaba? forumun diger uyelerine veya bir kismina acik, ozel olmayan mesajlardan mi bahsediyorsunuz sayin @mysea
  • Yeşil Kart Forum Discord Sunucusu AÇILDI!!!!!

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    18
    8 Oy
    18 İleti
    2k Bakış
    siraysessizS
    ben yükledim ama teknolojiyle çok aram iyi değil becerebilmişimdir umarım
  • abd'de eğitim genel başlığı

Yeşilkart Forum'a Özel
    10
    1 Oy
    10 İleti
    879 Bakış
    DustyBlueD
    @crazycells abd'de eğitim genel başlığı içinde söyledi: @dustyblue mantikli, DV curcunasi dinsin, olusturacagim. :ballot_box_with_check:
  • Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi

Taşındı Yeşilkart Forum'a Özel
    24
    3 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Serhat-Okcu, içinde söyledi: Yesilkart Forum Mobil Uygulamasi bu sitedeki itibar nasıl kaybediliyor nasıl kazanılıyor merak ettim ? kaybedilmesinin ne gibi bir eksiği var :) Eksi oy almamak icin misal size cevap vermis ve dogru bir yonlendirme yapmis birine "mesela bunu yazmak yerine hiç bi yazı da yazmayabilirdin" gibi gereksiz ve ters bir cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz? neticede herkes bu siteye tamamen gonullu olarak girip soru cevapliyor, hickimsenin size bilgi verme veya sorunuzu cevaplama zorunlulugu yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k