[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@yılmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells Hello, you wanted my diploma with barcode from me. I went to the school, but there is a problem Turkish government online system e-devlet, so that they could not give me barcode diploma instead So they couldn’t give me it. But they gave me my original diploma and apostil on it. I am sending it to you. It is on the attachment. If you have any question please write me. Thank you. Best Regards
Fatma Basak başkanım böyle bir mektup olurmu email de yazsamevet, kabul edilebilir :slight_smile: en azindan ne demeye calistiginiz anlasiliyor. Su son kismi su sekilde degistirin:
I am sending it to you. It is in the mail. Please let me know if this document is ok for the process. If not, I will try to reach e-government to fix the problem. Thank you. Best Regards.
-
@crazycells başkanım eşim açık lise mezunu üniversite değil mezuniyet belgesi çıkıyor ama borkodlu değil ama
-
@yılmaz FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells başkanım eşim açık lise mezunu üniversite değil mezuniyet belgesi çıkıyor ama borkodlu değil ama
ha tamamdir, o durumda YOK degil MEB ilgileniyor sanirim.
-
@crazycells tamam işte başkanım MEB eşime acil diye diplomasını bastı ve apostil çıkardı edevlet sisteminde sorun var dedi mezun bilgileri görünür ama barkodlu alamaz dedi müdür bende diploma ve apostil evrakı yolladım bugün olmasa zaten tekrar email atarlar bana
-
@crazycells ONLAR BENDEN EMAİL YOLUYLA GÖNDERİN DEDİLER PTT KARGO İLE İSTESEYDİLER ZATEN ORJİNALLİĞİNİ GÖRÜRLERDİ SOGUK DAMGALI
-
@crazycells ONLAR BENDEN EMAİL YOLUYLA GÖNDERİN DEDİLER PTT KARGO İLE İSTESEYDİLER ZATEN ORJİNALLİĞİNİ GÖRÜRLERDİ SOGUK DAMGALI
ama onlarin gondermenizi istedigi belge bu degil, o nedenle online yerine posta ile gondermeniz gerekir sanirim. Isterseniz arkali onlu tarayip once bunu gonderin ve posta ile de kendilerine gondereceklerini belirtin.
Kendileri barkodlu belge bekledikleri icin email ile istemislerdir.
-
@crazycells ben önlü arkalı taradım ve email yolu ile gönderdim size gönderdiğim açıklamayı da yazdım yarın eşim adına ais kaydını yine yapıp bide PTT ile mi göndereyim yoksa ikinci bir mail atıp size PTT aracılığı ile mi göndereyim diyeyim
-
@crazycells veya onların bana tekrar email atmalarını bekliyeyim zaten açıklamada yazmıştım edevlette sorun var çıkaramıyorum diye
-
@crazycells ben önlü arkalı taradım ve email yolu ile gönderdim size gönderdiğim açıklamayı da yazdım yarın eşim adına ais kaydını yine yapıp bide PTT ile mi göndereyim yoksa ikinci bir mail atıp size PTT aracılığı ile mi göndereyim diyeyim
email'e cevap bekleyebilirsiniz, bir problem olmaz. En gec 5 is gunu icinde cevap gelir.
-
@crazycells başkanım email geldi ve böyle bir cevap geldi Dear madam,
We have received your diploma and processed your case accordingly.
We will inform you for further steps of your case.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Consular Section
U
-
@crazycells başkanım email geldi ve böyle bir cevap geldi Dear madam,
We have received your diploma and processed your case accordingly.
We will inform you for further steps of your case.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
Consular Section
U
Tamamdir, su an icin sadece haber gelmesini beklemelisiniz.
-
@crazycells başkanım sizce sonuç ne çıkar valla elimden gelen bütün belgeleri yolladım
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells başkanım az önce geldi ben ne demek istediklerini anlamadım eksik evrak diyorlar daha ben hepsini yolladım acaba başka ne istiyorlar hemn gönderin diyorlar galiba
-
Bu ileti silindi! -
@dustyblue biz ds 260 formunda yazdığımız pasaport numarasının tarıhi bitti ve yeni çıkardık mülakat günü eski ve yeni pasaportları götürdük gördüler biri daha yeni 10 yıllık çıkardık acaba nasıl olacak anlamadım
-
@crazycells
Embassy of the United States of America
Ankara, Turkey14-May-2019
Case Number: 2019EUxxxx
Dear xxx
Further instructions regarding the status of your visa case are detailed below.
You still have missing documents
Before we can continue processing your visa application, we need you to send the information and/or documents along with your passport by mail. No further action can be taken on your file before this information reaches our office.If the passport information you have provided on your DS-260 form changes at any stage of the process after your interview, you must inform us immediately via email at https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/. This is necessary to avoid possible delays in your visa process.
Details for each applicant
Applicant 1: xxxx
Status: Pending for missing documents
Documents and/or Actions Required:Passport (Original), Valid for six months beyond the intended date of entry into the United States.
Applicant 2: xxxx
Status: Pending for missing documents
Documents and/or Actions Required:Passport (Original), Valid for six months beyond the intended date of entry into the United States.
Sincerely,Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy AnkaraATTENTION DIVERSITY VISA APPLICANTS:
UNDER NO CIRCUMSTANCES CAN A VISA BE ISSUED OR AN ADJUSTMENT OF STATUS OCCUR IN YOUR CASE AFTER SEPTEMBER 30, 2019.VERY IMPORTANT: BECAUSE OF THE LIMITED NUMBER OF VISAS THAT MAY BE ISSUED UNDER THIS PROGRAM, VISAS MAY CEASE TO BE AVAILABLE EVEN BEFORE THIS DATE. THIS IS ESPECIALLY TRUE THE CLOSER TO SEPTEMBER 30 AN APPLICATION OR RE-APPLICATION IS MADE.
Important Notice
You should not make permanent financial commitments, such as selling your house, car or property, resigning from your job or making non-refundable flight or other travel arrangements until you have received your immigrant visa. -
@dustyblue silindi galiba uyarınız için minnettarım ama sizde görünüyor dimi yani herkes görebilir sizde
-
tamam crazycells halletmiş. siz yenıden yenı tarıhlı pasaport bılgılerınızı vereceksınız burada yazan o.
gözden kaçan bir şey olmuştur. abd ye gırecegınız vızenızın bıtısınden ıtıbaren 6 ay daha suresı olması lazım pasaportunuzun. muhtemeldir ki ds260 daki bılgılerı goz onunde tutarak hareket edıyorlar. mail yollayıp yenı çıkarttıgınız pasaport bılgılerınızı paylasın.
-
@crazycells başkanım az önce geldi ben ne demek istediklerini anlamadım eksik evrak diyorlar daha ben hepsini yolladım acaba başka ne istiyorlar hemn gönderin diyorlar galiba
Hayirli olsun, belgelerinizi kabul etmisler.
Su an sadece pasaportlari sizden istiyorlar. Sizin ve esinizin pasaportunu posta ile konsolosluga gonderip, vizeli pasaportlari almayi beklemelisiniz :slight_smile:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum