Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @f1ogrenci DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?

ogrenciliginiz devam ediyor mu?

bence bir sorun yasamazsiniz.

• Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.

• @mindi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.

Forum duzenine uygun olmayan iletileri eksileyip sikayet etmekten cekinmeyin sayin @mindi , bu yil birden fazla hata yapan arkadaslari forumdan cikaracagim. Eger forumu kullanmak istiyorlarsa, herkes bunu forum duzenine ve uyelerine saygi gostererek yapmali.

• @crazycells Allah yardımcınız olsun hem 2019 talihlileri hem 2020 heyecan durumları

• Arkadaşlar,

İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.

• @dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

• @nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Arkadaşlar,

İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.

Evet, formu sistemlerinde gormemis olabilirler. Sonradan evlenip doldurduysaniz bu sekilde olabiliyor, telas edecek bir durum yok. Yapmaniz gereken tum DS-260 formlarinin gonderilmis olduguna emin olup, eksik dedikleri DS-260 formunun ciktisini alip konsolosluga goturmek. Ayrica son barkodlu sayfayi sitelerinden mesaj ile bilgi amacli simdiden konsolosluga gondermenizi de tavsiye ederim. (ciktisini mulakata getireceginizi de belirtin)

• @yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

ilk iletide liste var, hepsinin orijinalini goturmelisiniz.

• Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.

• @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.

Muayeneden onceki 30 gun asi yaptirmayin. Sadece var olan asi kartlarini goturmeniz yeterli.

Hangi asilarin gerekip gerekmedigine doktor karar verecek, ayrica asilardan bazilari birden fazla doz seklinde veriliyor. Dolayisiyla asi olsaniz da hala ikinci dozlari vurulabilir. Asi kartini goturen arkadaslar da benzer miktarda odeme yapiyor, sizin tahmin ettiginiz kadar fark yok arada. Ayrica asilari sadece sagliginiz icin yaptirmalisiniz, gocmenlik surecinde masraflari az da olsa azaltmak icin degil.

• Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan

• @crazycells Üstad 20 Haziran'da D2 260 çıktılarını yanımızda götürmekten bahsediyoruz değil mi? Şimdi mail ekinde bilgilendirme yapacağız, mail ekinde göndereceğiz, mülakatta da yanımıza alacağız. Öyle anladım.

Eşimle konuştum. Submit ettikten sonra Pdfleri kaydetmiş olmamız lazım. Akşama kontrol edip cevaplayacağız bakalım.

• @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan

merak etmeyin, hepsi bir gunde yapilabilecek asilar. Eger asilarin birine karsi alerjiniz varsa bunu doktora bildirebilirsiniz.

• @nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Üstad 20 Haziran'da D2 260 çıktılarını yanımızda götürmekten bahsediyoruz değil mi? Şimdi mail ekinde bilgilendirme yapacağız, mail ekinde göndereceğiz, mülakatta da yanımıza alacağız. Öyle anladım.

Eşimle konuştum. Submit ettikten sonra Pdfleri kaydetmiş olmamız lazım. Akşama kontrol edip cevaplayacağız bakalım.

Evet aynen o sekilde, su an sitede hala erisebiliyor olmalisiniz forma.

Konsolosluga su an sadece DS-260 numarasini yani barkodlu sayfayi gonderebilirsiniz.

• @crazycells sayın başkanım pasaport orijinal evlilik cüzdanı orijinal diğerleri zaten kcc ye evrak maili attığım evraklar başka orijinal aklıma gelmiyor banka hesap dökümleri ıslak imzalı diploma mezuniyet belgesi var oda ıslak imzalı lütfen yardım

@crazycells sayın başkanım pasaport orijinal evlilik cüzdanı orijinal diğerleri zaten kcc ye evrak maili attığım evraklar başka orijinal aklıma gelmiyor banka hesap dökümleri ıslak imzalı diploma mezuniyet belgesi var oda ıslak imzalı lütfen yardım

aynen oyle. Liste ilk iletide var, oradan takip edebilirsiniz.

• @crazycells baktım az önce başkanım ama orda kcc ye gönderdiğimiz evrakları götürmemiz yazmıyor daha önce bazı arkadaşlar kcc ye gönderdikleri belgeleri götürmüşler kabul edilmiş

• Hatta yeni çıkarıp götürenler sormuşlar kcc ye gönderdiğiniz evraklar mı diye onları istiyorlargaliba bende onları çıkartıp götürecem düşünüyordum

• Ya başkanım vallahi son gün tam strese girdik ailece yanlış yapmak istemiyoruz engin tecrübenize ihtiyacımız var

@crazycells baktım az önce başkanım ama orda kcc ye gönderdiğimiz evrakları götürmemiz yazmıyor daha önce bazı arkadaşlar kcc ye gönderdikleri belgeleri götürmüşler kabul edilmiş

problem degil, ayni belgeler ayni bilgiler 🙂

adli sicil kaydinizin guncel haliyle KCC'ye gonderdiginiz hali arasinda fark var mi? Eger bu arada suc islemediyseniz yoktur 🙂

Ya da nufus kayit belgeniz, eger evlenme/bosanma vs. gibi durumlar olmadiysa birebir ayni belgedir 🙂

Dolayisiyla telas yapmaniza gerek yok. KCC'ye gonderdiginiz belgelerin aynisini goturebilirsiniz, eger isterseniz guncellerini de alabilirsiniz. Iki turlu de kabul ederler, zaten e-devlet belgeleri barkodla kontrol edilebiliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k