DV2020 bekleme odası
-
Google da entrant status check e tıklayınca hemen geliyor sıkıntı olmadan. ama üsttekine tıklayınca açılmıyor site
-
Açıldı baktık, bakmaz olaydım bana da eşime de has not been selected
-
@yusuf128 Tebrik ederim, ben sayfayı açsam da , sonrasında ilerleyemiyorum!
-
Eşimin adına olan Has not ben selected
kendim ve oğlum için bakamıyorum hala -
@neandertal1 Ben de ayni sekilde ilerleyemiyorum.
-
Ya allah rızası için nasıl bakıyosunuz 2 hündür deli oldum ya bi yardımcı olun lütfen
-
Üstad Alexa.com verilerine göre aşağı yukarı tahmin ediyordum günlük 5000-10000 civarı Tekil hiti.
Ama son iki gün 25000-50000 tekil hit fena. Tavsiyem sağlam bir sunucu ve AdSense reklamı ile sunucu maliyetini karşılarsın. Emeğine sağlık kolay değil halen sıkıntılar var forum bağlantısı kopuyor
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@topraxxx DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
İyide artık bizim forum sitesine ne oluyor arkadaş yahu. Habire kopup duruyor atıyor beni. Göbeğim çatlıyor okuyacağım diye..
Sayın @crazycells bizim forumda abd hükümetinin aynı sunucusunda mı barınıyor hayırdır acaba? 🤣😅
Yoksa kıskandımı başka siteye giriyoruz diye? 🤗
evet, benim de anlayamadigim bir yogunluk var :slight_smile: gelecek yil buna gore onlem almamiz lazim. Merak etmeyin yarina kadar duzelmis olur. sayin @likable da gecen yillarla kiyasi sormustu diye hatirliyorum, son 2 yillik forum trafigi ekteki gibi:
Dun forum 25.000 kisi tarafindan ziyaret edilmis ve sayfalar 225.000 kere goruntulenmis. Gecen yil benzer zamanlara kiyasla 2.5 kattan fazla bir trafik olusmus forumda, sahsen bu benim de beklemedigim bir seydi. Zaten alttaki gorsele bakarsaniz, gecen yil sonuclar aciklandiginda olusan forum trafigini biz bu yil son 1 aydir yasiyoruz.
Bundan sonraki yillarda Turkiye'de green card cekilisinin sosyal medyadaki asiri populerligini de dikkate almamiz gerekecek.

-
@2020dvwinner nasıl yani başkan
-
Arkadaslar Amerika Istanbul konsolosluguna bir email attim. Dvlottery.state.gov adresinin hala neden acilmadigini ve bu konuda ne kadar beklememiz gerektigine dair. Bu konuyla Ankara Baskosoloslugunun ilgilendigini onlarin cevap verebilecegini yazdi. Oraya da gondeemedm mesaj.
-
Siteye hiç bi şekide giriş yapamıyorum nasıl bakıcam bilmiyorum vpn yle denedim oda olmadı
-
@yldrmmm az önce hem kardeşim hem benim için baktım. şuan yeniden giremiyorum. Google da dvlottery yazdıktan sonra gelen sayfada entrant status check e tıklayıp girdim.
-
@imgey rica ederim. Belki yönlendirme yapıyordur, denemedim de o yüzden bilemiyorum ancak bu konuyla ilgili çok fazla yanlış ve kötü niyetli işler yapıldığı için bahsettiğiniz durumu da bunlardan biri gibi düşündüm ilk etapta.
Siz şimdi .com uzantılı siteden girmiş olmanıza rağmen sonucu kontrol ettiğiniz ekranın .gov uzantılı olduğunu söylüyorsunuz (belki yönlendirme olmuştur diye düşünüyorsunuz) ve iki farklı kontrolünüzde farklı sonuçlar yazdığını söylüyorsunuz. Kazandı ekranında adres vb. bilgiler yazıyor mu sayın @crazycells ? Sayın @imgey 'in karşılaştığı durumu irdeleyebilmek için soruyorum, şayet kontrol ettiği sayfa .gov uzantılı resmi sayfa ise
-
Baktım çıkmamış diyenler biriniz söyleyebilir mi nasıl giriyorsunuz ? Bana da çıkmamıştır emin olayım en azından :D
-
@azuleverde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@imgey rica ederim. Belki yönlendirme yapıyordur, denemedim de o yüzden bilemiyorum ancak bu konuyla ilgili çok fazla yanlış ve kötü niyetli işler yapıldığı için bahsettiğiniz durumu da bunlardan biri gibi düşündüm ilk etapta.
Siz şimdi .com uzantılı siteden girmiş olmanıza rağmen sonucu kontrol ettiğiniz ekranın .gov uzantılı olduğunu söylüyorsunuz (belki yönlendirme olmuştur diye düşünüyorsunuz) ve iki farklı kontrolünüzde farklı sonuçlar yazdığını söylüyorsunuz. Kazandı ekranında adres vb. bilgiler yazıyor mu sayın @crazycells ? Sayın @imgey 'in karşılaştığı durumu irdeleyebilmek için soruyorum, şayet kontrol ettiği sayfa .gov uzantılı resmi sayfa ise
Bu siteden kontrol etmelisiniz:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/Evet, en ustte adres de yaziyor olmali. Ekranda soyle bir mektup gormelisiniz:
https://yesilkartforum.com/wp-content/uploads/2018/05/yesilkartforum-winner.jpg
-
hala girip bakamadım şaka gibi bi durum gerçekten :D
-
Sizin yapacağınız çekilişede sityede akşam akşam sinir etti ya ..
-
Giremiyorum
-
@uysalkedi Ankara mı engelliyor yoksa kimse bakamasın diye :)
-
kabak tadi verdin lan usa misin nesin. benim olmadi . esime merak ediyoruz. yanlis anlasilmasin devlet mensubuyuz gelirimiz ulkeye gore cok iyi. ama bu site arizasi sadece bizde degil. internet denen mevzunun membagi ve dunyaya veren usa da olabiliyor. serveriniz mi yetmedi cicikolar
-
@ezgi-gökhan evet evet ılk okula baslayana kadar devam olucaktır emınım ya hakkınızda hayırlısı gercı benımde herkese pozıtıf yaklastıgıma bakmayın sonucları ogrenemedım ve cok ıstıyorum bunun psıkolojık etkısını zor da olsa bastırıyorum sımdılık :D ya hayır bır ınsan adaletı hukuku gecım olanagı guzel olsa nednn gıtmek ıstesın ama durumlar hıc ıc acıcı degıl..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum