DV2020 bekleme odası
-
Hata alan arkadaslar su konuyu incelemeyi unutmasinlar:
-
@crazycells Ne zaman açılır bu 3.30 saat oldu hala bakamadım heyecan dorukta.
-
Her yolu deniyorum açamadım bende..
-
has not been maalesef ama soyadımın türkçe karakterleri fazla tekrar bakıcam :) @crazycells kafam karıştı soyadımı nasıl girmeliyim
-
bu hayatın heyecanı meyecanı yok arkadaşlar :-P
-
@mkilyar hocam isim mutlu mu?
-
Henüz siteye giremedim, bakamadım. Böylece halen umudum devam ediyor...
-
-
hooop herkese merhaba buraların gediklisi geldi :) bu sene sanırım 7. basvurum artık hatırlamıyorum bile . heyecan 0 ancak çekilişin sonuclandıgı gun buradakı heyecana bayılıyorum :)
-
Ya birisine ciksin sevinelim nolur😭
-
@phozz Tebrikler, hakkında bilgi verebilir misin? Yaş? Mezuniyet? Memleket?
-
Telefonda chrome pc de operadan deniyorum, daha siteyi göremedim bile.
-
@nilfersev ingilizce karakterlerle girmelisiniz. yukarida linkini verdigim konuyu okumanizi tavsiye ederim.
-
Bana ve eşime de çıkmadı. Hayırlısı böyleymiş. Seneye artık inşallah
-
bana çıkacağı ümidimi yitirdim arkadaşlar.eşime çıkmadı...bende giremiyorum zaten..beklentim yok bu saatten sonra.favorim eşimdi. :(
-
ben hala giremiyorum
-
Benim gibi her sene aynı yazıyı gören kim var bilmem ama seneye için acayip hevesim kırıldı :/
-
benim hiçbir umudum kalmadı şu saatten sonra arkadaşlarım.eşime bakabildim çıkmamıştı..kendim de giremiyorum ümidim gerçekten yok. kazananları tebrik ederim.hiçbirimiz kaybetmedik arkadaşlar bir çok bilgi tecrübe arkadaş kazandık.dolayısı ile seneye yeni ve güzel bir başvuru yapacağız.
-
Yaşamaktan aldığım bütün zevk içimden uçtu gitti o not selected yazısını görünce...
-
dvlottery sitesini şu an açabilen var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum