DV2020 bekleme odası
-
arkadaşlar merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum ama bu geceyi bekledim. veee bana çıktı.
-
@phozz DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum ama bu geceyi bekledim. veee bana çıktı.
Hayırlı uğurlu olsun..
-
Bu yıl da çıkmadı. İmzayı güncelleyeyim. DV2021 de görüşmek üzere.
-
@phozz Hayırlı olsun adınıza sevindim bundan sonraki hayatınızda başarılar :)
-
Bana da çıkmamış arkadaşlar, resmen hayallerim yıkıldı ya.... Hakikaten coğrafya kader herhalde kaldık bu ortadoğu denen foseptik çukurunda. Şöyle bir saat ağlayıp rahatlamak istiyorum iyi geceler herkese.
-
has not been selected //
-
bana ve 2 arkadasıma cıkmamıs.
-
harika haber. tebrikler!
bana mektubun ekran goruntusunu gonderir misiniz? sayilara dair bir bilgi var mi diye bakmak istiyorum. ozel bilgiler konusunda cekinmenize gerek yok, mektubu baskalariyla paylasmayacagim. -
Şimdi baktım çıkmamış...
-
tebrikler case no kaçla baslıyor acaba?
-
BAVvurdum üç aradaşıma çıkmadı
-
HAS NOT BEEN SELECTED SONUNDA GİRİP ÖĞRENDİM ÇIKMADIĞINI :)
-
3 başvurudan birine baktım HAS NOT BEEN SELECTED diğerlerine bakmaya korkuyorum..
-
TEBRİKLER
-
Hala giremedim.
Hadi ya site açılsın da lotoyu ne güzel kaybetmişiz görelim
-
@m-sefin Olmuş ile ölmüşe çare yok. bak, olursa olur olmazsa onda da vardır bir hayır.
-
Giremiyorum
-
Senin gibi sitenin ben, açılmıyor bir türlü
-
Senin gibi sitenin ben, açılmıyor açılmıyor açılmıyor
-
eşim ve bana da çıkmadı seneye inşAllah sizleri takipteyim bol şans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum