DV2020 İzmir adayları buraya
-
@topraxxx Bir iki kere İzmir'e tatille gelmişliğim var hatta bir gün emekli olabilirsem yerleşirim düşüncemde vardı her zaman acaba beni de İzmir kontenjanından alırlar mı ne dersin
İzmir marşınıda ezbere biliyorum 
-
@rüzgar izmir böyle bir yer... Bir kere geldinmi havasından kokladınmı, suyundan içtinizmi, kızlarını gördünüzmü vazgeçemezsiniz

Duyduğum en olumsuz şey izmir için, izmirin havasına ve kızlarına güven olmaz lafıdır

-
ben izmirde askerlik yapdım bornovada
izmir candir -
@topraxxx DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@rüzgar izmir böyle bir yer... Bir kere geldinmi havasından kokladınmı, suyundan içtinizmi, kızlarını gördünüzmü vazgeçemezsiniz

Duyduğum en olumsuz şey izmir için, izmirin havasına ve kızlarına güven olmaz lafıdır

o lafı bende duydum
demek ki kızları çok üzüyorlar üzmeyin bayanları@yapay-zeka DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
ben izmirde askerlik yapdım bornovada
izmir candirBen ilk gittiğimde doğasına insanına aşık oldum hep içimde uhdedir ABD olmasa da İzmir'e eninde sonunda bir gün taşınacağım
-
bende staj yaptım ege üniversitesinde bornova kyk da kaldım tüm yaz

-
@rüzgar izmir başkadır gerçekten. İnsanı hemen etkisi altına alır. Gidince hemen ararsın. Geri dönmek istersin. İlginç bişey ama öyle. Otobüsle en uzak mesafe 45 dakikadır. Sakindir. Keşmekeş yoktur. Hertürlü sosyal aktivite mevcut. Tavsiye ederim. Sadece bu sene istanbuldan 70 bin civarı kişi taşınmış... İzmire
-
Az once kentucky'den aradilar izmirden 1 kisi secmisler o kiside benmisim.
Nasil bi ruyaydi. 1 kisi ha...
-
Bu ileti silindi! -
Herkese başarılar
-
@hgkd ne işle mesgulsunuz ? Bende başvurular yapacağım ona göre gitme düşüncem var tabiki çıkarsa hem greencard hemde iş
-
HAS NOT BEEN SELECTED üzücü yazı

-
has not been maalesef ama soyadımda türkçe karakter çok olduğu için kararsız kaldım yardım edecek kimse var mı
-
@nilfersev basvuru onay sayfasinda soyadiniz nasil yaziyorsa oyle girin
-
@35-buçuk-soner farklı kombinasyonlar halinde deneyeceğim belki sonuç değişir

-
@nilfersev cokta fazla kafaya takmamak lazim bence dunyanin sonu olarak gormemeli ve soyadi ingilizce karakterlerle ve basvuru onay sayfasinin resmini cektiysen orada nasil yazdiysan oyle yazman lazim
-
Seneye biz yine buradayız. Bu başlıktan kazanan arkadaşlar olur umarım. Şimdiden tebrikler
-
İzmir +1 , sayfayı bir türlü açamıyorum maalesef bende
-
@35-buçuk-soner yok umutlarım tükendi gibi bir durum söz konusu değil. seneye tekrar basvurucaz. ama bu sene izmirden kimseye piyango vurmadı mı acaba
-
geçen sene izmirden cok vardı bu sene daha az sanırım
-
@kivo nazar değdi İzmirlilere

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum