DV2020 bekleme odası
-
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
daha erken açıklanabilir kendinizi saat 7 ye şartlandırmayın
Önceki yıllarda erken açıklandı mı hiç?
-
2019 sonuçları tam saatınde mi açıklandı ?
-
beyler hiç çıkmayacak gibi hazırlayın kendinizi. bu çok çok dusuk bır sans. 7 sene 2 kısı olarak 14 basvuru yaptık 1 kere cıktı. ve her sene basvuran sayısı artıyor. kazanma oranı dusuyor.
-
@badass DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
daha erken açıklanabilir kendinizi saat 7 ye şartlandırmayın
Varmı böyle bir ihtimal? Daha önce olmuş mu?
-
@excan 2019 sonuçları 9 mayıstaydı ama sonra 15 mayısa ertelemişlerdi ama daha önceden belirtilmişti erteleneceği ve ben tam zamanında bakmamıştım daha doğrusu sınavım vardı ve moralim bozulmasın diye bakmamıştım ama 1 gün sonra baktığımda seçildiğimi gördüm:)
-
beni,m onay numaramda 2020 den sonra eu yazmıyor yanlışlık olabilir mi ?
-
@fkambay DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
benim onay numaramda 2020 den sonra eu yazmıyor yanlışlık olabilir mi ?
eğer mülakata girmeye hak kazanırsanız EU ile başlayan numara alacaksınız. şuan verilen numara sadece başvuru numarası
-
Serkan Yürekli'nin son paylaşımı..
https://www.youtube.com/watch?v=Jltcmf7Fa60 -
@engin DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Mantık evliliği iyi olurdu, ben kazanırsam öyle yapacam. bir kişi daha kendini kurtarsın.
-
Akşam 7 de açıklanıyor. Çünkü resmi sitede öğlen yazıyor.
-
Geçen sene yoğunluktan hem dvlottery sitesinin hem de forumun çöktüğünü göz önüne alırsak herhalde burada kime çıkmış kime çıkmamış öğrenmemiz saat 10-11'i bulur gibi geliyor. Kazananlar, kazanamayanlar, kimler kazanmış merak edenler, ooo ben kazanmışım deyip sıfırdan foruma üye olanlar filan derken baya panayır yerine döner burası akşam. :)O yüzden gerçekten kendimizi 7'ye şartlandırmamak en iyisi bence. Bizim heyecanımız biraz daha uzun sürecek gibi.
-
O gün bugün mü ? bu aksam belli oluyor :) aksama hazırlık var çigköfteler yapılsın ve beklenilsin :) ben ifatrdan epey sonra bakarım
-
@apex ağzından bal damlıyor teşekkürler bilgi için Hayırlısı olsun inşAllah
-
@bowyerlee çiğ köfte mi? adamın hot dog yiceksin bundan sonra :)
-
@excan ins çıksında hepberaber yiyelim bir ara bulusalım o da olabilir . Ins gönlümüze göre olur :) bu aksam şenlik var ama kendimi olumsuzu da hazırladım olmadı benim is seneye kalır çıkanlara simdiden hayırlı ve ugurlu olsun
-
Kredi borcu olan evi teminat olarak gösterebilir miyiz dersiniz? Çok sorulmuştur biliyorum, maksat muhabbet olsun zaman geçsin.
-
Bu ileti silindi! -
İlk defa saatler bu kadar yavaş geçiyor.
-
@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kanadaya gitmek Almanyaya gitmek isteyene ücretsiz gönülden yardımcı olabilirim. Ingıltere konusunda yardım beklerim
Umarim GC cikar. Cikmazsa İngiltere icin bilgi verebilirim. Ozelden mesaj atabilirsin
-
hakkımıza hayırlısı olsun inşallah gerçekten greencard sonrası herkesin ankara anlaşmasına yöneleceğini düşünüyorum bende. Ne kadar üzücü istediğimiz standartlarda yaşama ihtimalimiz hep kaçışta.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum