[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Arkadaşlar bugün itibari ile KCC Dv den mail geldi belgeleri mail olarak bize gönderin diye.Tam olarak 5 maddelik göndermem gereken evrak var fakat doğum belgesini nereden alacağımı bilmiyorum.Bu 5 maddeyide tam olarak süreçte yapan arkadaşlar sırasıyla açıklayabilirmi nerenden nasıl yaptığını.Pasaport ön nüshası kopyası kolayda diğerleri için yardımcı olursanız çok çok sevinirim.Herkesin hayallerinin bir gün gerçekleşmesi dileğiyle
-
@macarovski DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar bugün itibari ile KCC Dv den mail geldi belgeleri mail olarak bize gönderin diye.Tam olarak 5 maddelik göndermem gereken evrak var fakat doğum belgesini nereden alacağımı bilmiyorum.Bu 5 maddeyide tam olarak süreçte yapan arkadaşlar sırasıyla açıklayabilirmi nerenden nasıl yaptığını.Pasaport ön nüshası kopyası kolayda diğerleri için yardımcı olursanız çok çok sevinirim.Herkesin hayallerinin bir gün gerçekleşmesi dileğiyle
Bu konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
@macarovski doğum yeri Türkiye mi yoksa yurtdışı mı
-
@srpayd merhaba, emailinize donus oldu mu acaba? teşekkürler
-
@nwtzki merhba evrak talebi doğrudan KCC den geldi değil mi? siz göndermediniz anladığım kadarı ile...
-
@freelander merhaba, aynen evrak talebi KCC den geldi.ben hiç mail atmadım.KCCnin isteği doğrultusunda haraket ettim hep
-
@nwtzki @crazycells o zaman bu ay açıklanana kadar bize de mail atmaları ihtimal dahilinde diye düşünebiliriz değil mi ?
-
@freelander açıkcası numaranız henüz aktif değil.benim numaram aktif olduktan 15 gün sonra evrak maili geldi.bu bültendede sizin numaranız yüksek ihtimal aktif olur ve 15 gün sonrada KCC evrak istese 1 hazirandada evrak işlemlerinzi bitirirsiniz diye düşünüyorum.sonrası mulakatı beklemek.
-
@nwtzki bu durumda sizin de dediğinizgibi bültende aktif olduktan sonra gelecek bizim de...
-
@freelander aktif olmadan ve KCC belge istemedende belgelerini gönderenler var bilginiz olsun.
-
@nwtzki ben de gönderdim ama onayını alamadım maalesef
-
@freelander ben de sizinle aynı durumdayım. Onay aldığınızda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
-
@mindi yakın zamanda
bilgi verebilmek umudu ile :) -
5 gun önce mail atmıştım belgeleri istiyormusunuz diye, bugunde evrak maili geldi. Ancak herkese gelmiş olduğunu görünce anladimki istediğiniz kadar mail atın işlemi hizlandiramiyoruz. Beklemek en güzel ilacı bu sürecin. Bu arada tabloda guncellemeyi unutmayalım bekleyen arkadaşlar için lütfen. Tekrar hayırlı olsun,mülakat mailinide görmemiz dileğiyle 😁
-
@unclesam Merhabalar, evet döndüler. süreciniz suan process ediliyor. Birkac hafta sürecektir. Process bitince gerekli belgeler için bir mail alacaksınız gibi bişeyler ddiler. Yani KCC maili göndermemişler henüz.
-
@nwtzki Numaranızın aktif oldugunu nerden ögreniyorsunuz. Zira bir bilgi vermiyorlar diye biliyorum.
Teşekkürler. -
@tairanu Merhabalar herkese mail gelmiş derken artık tüm numaralar KCC maili aldımı yani ? ben 25bin lerdeyim ancak bana bir KCC mail vs. gelmedi henüz.
-
@srpayd DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@nwtzki Numaranızın aktif oldugunu nerden ögreniyorsunuz. Zira bir bilgi vermiyorlar diye biliyorum.
Teşekkürler.https://yesilkartforum.com/forum/post/16139 iletisi size bir parca bilgi saglayabilir.
-
@srpayd forumda gördüklerimden bahsetmiştim. Sizede yakın zamanda gelebilir diye düşünüyorum ama çok bilgili olduğum bir konu değil açıkçası.
-
Belgeleri gönderirken 6 yaşındaki kızım için bir tek pasaport yeterlimi sizce? Sonucta vukuatli belgede tum bilgiler var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum