-
........
-
biri benimi çagırdı :) ögrenme aşamasında ama çok seviyor :)
-
........
-
@gokcell Yamaha C40 klasik azda olsa biraz çalıyorum ama az :) hatta Amerika'ya nasıl götüreceğim kara kara onu düşünüyorum..
-
........
-
........
-
bi akustikte burda var washburn ama 1 sene olmuştur elime almayalı belki fazla, teller bile pas yapmış.
-
Epiphone Les Paul Standart 🤘
-
Yeşilkart forum band 😅😘 orkestramız bile hazır. Oraya gittiğinizde düğün söz nişan özel günlerde çalarsınız bakın kendiliğinden gelir kapısı açıldı. Maşallahhh 🎉🎶🎵🎉🎶🎉🎵🎉🎶📢
-
........
-
ESP LTD Alexi 600
-
@topraxxx Ben klasik gitarla repertuar hazırlayıp türk restorantlarında sahne almayı planlıyorum 3 saat 200 dolar temiz para. Bütün gün dağıtım yapsam bu kadar kazanamam.
-
........
-
Merhaba bende bass gitar çalıyorum. ve bayılıyorum. 😊
-
........
-
@gokcell ilk kez çalacaksan ikinci el kullanabilirsin bence. Çünkü bass hem eğlenceli hemde çok sabır isteyen bir enstrüman o yüzden sıkılma ihtimaline karşın pahalı ibanez yamaha vs. alırsan paran boşa gidebilir. Ben mesela sahibinden buldum 350 tl verdim 4 yıl önce. Umarım bir gün Amerikada buluşup çalarız.
-
........
-
@gokcell gitarda mesala belli başlı notalar var (küçümsemiyorum lütfen yanlış anlama) ve elinle düz aşağı yukarı vurdunmu bazı parçaları çalabiliyorsun. Bass da vurma yok telleri tek tek parmakla çekmek var ve yani birden fazla yere baskı yapıp çalmıyorsun tek tek çalıyorsun en azından başında öyle. Bende gitar çaldım sonra bass a geçtiğimde parmak çekme biraz zor geldi. Ama o benim sen belki hiç yabancılık çekmeyebilirsin hani derler ya natural diye. Ama çok zevkli bence mutlaka dene. Yurtdışında isen kazancın dövizse o zaman ibanez tavsiye ederim.
-
........
-
@gokcell youtube bu konuda super bir suru bass gitarla ilgili videolar var ve çok yararlılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum