DV2020 İzmir adayları buraya
-
@topraxxx aa harika. :) yazın İzmire gelicem ailem orada. Bakarsınız misafiriniz oluruz. :) Oglanlara bisiklet alacaktım iyi olur. :) özelden adres yazarsanız sevinirim. :) Bizimkiler Bayraklı adliyeye yakınlar
-
@nilfersev DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@nicomedian4135 haklısınız önemli olan çıkması sonradan herşey yoluna giriyor. Biz daha çıkmadan ev kiralarına eyaletlere falan bakar bulduk kendimizi. Olurda günün birinde amerikaya yerleşirsek floridaya gitmeyi düşünüyoruz iklimini seviyoruz
Zaten İzmir den giden birisinin NY illinois ya da yukarı eyaletlere gitmesi beklenemezdi. 😊 O hayal kurma durumu bizde de var ancak texas veya florida bu noktada bizim gibi izmirlilere daha uygun gibi ✌️ kendi adıma Houston ya da Austin şehirleri florida da Orlando mantıklı seçenekler gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı.
-
@nicomedian4135 Katılıyorum kesinlkle soguk bir yer istemezdim. Çok sıcak da uygun gelmiyor bana astım nedeniyle Houston başlangıç için iyi bir yer ama asıl düşündügüm yer biraz kuzey texas Amarillo Lubbock Odessa civarları
-
@sinem DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@nicomedian4135 Katılıyorum kesinlkle soguk bir yer istemezdim. Çok sıcak da uygun gelmiyor bana astım nedeniyle Houston başlangıç için iyi bir yer ama asıl düşündügüm yer biraz kuzey texas Amarillo Lubbock Odessa civarları
Açıkçası namı yürümüş şehirler hep kafada ama neden olmasın hayat bu nereye götüreceği hiç belli olmaz ✌️
-
@nicomedian4135 Houston=Adana diyorlar . Bi zaman önce Adanadan bir yaz günü geçiverelim dedimdi abuu o nasıl bi sıcaktı öyle(daha dogrusu nemdi) bi Aydınlı olarak nefes alamadım son hız kaçtık oradan. Bilmem Houstonda ne ederiz artık. :( Yaz mevsiminde kuzeye gezmeye kaçarız herhalde. :)
-
@nicomedian4135 Houston=Adana diyorlar . Bi zaman önce Adanadan bir yaz günü geçiverelim dedimdi abuu o nasıl bi sıcaktı öyle(daha dogrusu nemdi) bi Aydınlı olarak nefes alamadım son hız kaçtık oradan. Bilmem Houstonda ne ederiz artık. :( Yaz mevsiminde kuzeye gezmeye kaçarız herhalde. :)
Nem anlamında Adana tadında olduğu bir gerçek ancak avantajlar ve fırsatlar bu noktada bir adım öne çıkaracak. Hayırlısı.
-
@nicomedian4135 amin.
-
@toronaga Aydınlı mısınız hemşerim. :) neden olmasın inşallah çıkar. :)
Babam Aydın'lı. Annem İzmir'li. ^^
-
@nicomedian4135 kesinlikle haklısınız. Soğuk şehirler bizi mahfeder. -30ları gören ny var bu sene düşünüyorum da sokağa çıktığım an dişlerim buz keserdi herhalde 😆. Florida ve texasın her şehri güzel.
-
texas kıyılarını nedense begenmedim. Ben liman şehirlerini pek sevmiyorum. İzmir i de bu nedenle sevmiyorum bir karmaşa keşmekeş var liman şehirlerinde. Ama havası temiz ferah denizi temiz ve köpekbalıksız olsa idi galveston düşünürdüm. En iyisi ben yine kuzeyde kalayım. :)
-
@nicomedian4135 kesinlikle haklısınız. Soğuk şehirler bizi mahfeder. -30ları gören ny var bu sene düşünüyorum da sokağa çıktığım an dişlerim buz keserdi herhalde 😆. Florida ve texasın her şehri güzel.
Hele bir çıksın da sonrasına bakarız diyelim. Ama 2020 başlığında insanların yüzdelik anlamda forumlardaki kazanan kişi sayısı karamsarlığını görünce o başlığa bakmak bile istemiyorum. Hep bir pozitiflik hakim bende neden bilmiyorum ama umarım o aklımdaki şeydir olacak olan. Her isteyen içinde bu dileğim kesinlikle geçerli. 🙏 Sonrası ise seçim ve şehirler.
-
texas kıyılarını nedense begenmedim. Ben liman şehirlerini pek sevmiyorum. İzmir i de bu nedenle sevmiyorum bir karmaşa keşmekeş var liman şehirlerinde. Ama havası temiz ferah denizi temiz ve köpekbalıksız olsa idi galveston düşünürdüm. En iyisi ben yine kuzeyde kalayım. :)
Çıksın da sonrası seçimlere kalsın ne diyelim hakkımızda hayırlısı ✌️
-
@nicomedian4135 haklısınız :) Amin..
-
Günaydın İzmir. Var mı heyecan? Son durumlar son duyumlar neler?
-
İzmirden selamlar heyecanla bekliyoruz :)
-
@sekmenci DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
İzmirden selamlar heyecanla bekliyoruz :)
Yüzdeler tavan yapsın inşallah 🙏✌️
-
@nicomedian4135 DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
Son duyumlar gc sana çıkacakmış. Hadi iyisin yine.. 🤭🤗
-
@topraxxx açık adresinizi yazın konağa her zaman geliyoruz uğrarız çayınızı içmeye neden olmasın
Efenim direk adres yazmak ayıp olur. Reklam yapıyor derler 🤭 ben şuraya instagram adresini yazayım bilgiler orada mevcut. Herzaman beklerim. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler. Buyrun kahve ikram edelim. Nurgazizmir
-
@topraxxx DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@nicomedian4135 DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
Son duyumlar gc sana çıkacakmış. Hadi iyisin yine.. 🤭🤗
Ağzınız bal yesin diyelim madem öyle 🤗✌️🙏 canı gönülden isteyen herkesin olsun. Hepimizin olsun inşallah.
-
@topraxxx DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@topraxxx açık adresinizi yazın konağa her zaman geliyoruz uğrarız çayınızı içmeye neden olmasın
Efenim direk adres yazmak ayıp olur. Reklam yapıyor derler 🤭 ben şuraya instagram adresini yazayım bilgiler orada mevcut. Herzaman beklerim. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derler. Buyrun kahve ikram edelim. Nurgazizmir
ekledim seni @topraxxx :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum