Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?
-
Amerikada isim değişikliği yapmak isteseydiniz adınız ne olurdu?
Kendinize hangi ismi yakıştırırdınız? Şimdiki isminiz = abd deki isminiz.
Örneğin.
Mesut = Matt
Mesut = Mike
Mesut = Michael
Mesut = Jack gibi... Bir kaç alternatif de yazabilirsiniz. Hadi bakalım görelim 🤗👍 -
Ismim Mertcan. Chicago'da bir Starbucks'da ismimi soyledigimde Matt John olarak yazdilar. Sanirim bu olurdu. :smile:
-
Maalesef "Fatih" ismi ile "FAITH" olarak anilmak neredeyse gunluk oldu.
Karsi taraf icin kafa karistirici kismi ise "FAITH" isminin kadin ismi olmasi. Surekli israrla telefonda kadin birisi bekleniyor :)
En azindan burada gunluk isler acisindan degistirme imkanim olsaydi mutlaka degistirirdim, her defasinda duzeltmek bir sure sonra bayiyor. Takma isim secenegi elbet var fakat cok ayri sikintilar yaratiyor. -
Şimdiki isminiz = abd deki isminiz.
Mesut = Mesut
-
@edelweiss Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
Ismim Mertcan. Chicago'da bir Starbucks'da ismimi soyledigimde Matt John olarak yazdilar. Sanirim bu olurdu. :smile:
İyimiş. Karakterli İsim 👍🤗
-
Matt kısa ve güzel bence ☺️
-
Sinem ismini amerikalılar söyleyebilir mi acaba. :)
-
@sinem Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
Sinem ismini amerikalılar söyleyebilir mi acaba. :)
Sen bir şekilde söyletirsin muhtaar 😄
-
@tanti ahahahahaa çok tatlısınız müsadenizle sizi tekrar öpüjem. :P
-
merak etmeyin fransız usulü @tanti. :D
-
sinem kolay söylenir ya da sam gibi söylerler muhtemelen(texas da bazı harfleri yutarak söylüyorlar) ama soyadımı napıcas meraktayım akçam akcom mu derler acron mu derler ne derler. :D
-
@tanti ahahahahaa çok tatlısınız müsadenizle sizi tekrar öpüjem. :P
Öpmeye programlanmış herhalde!
-
Teoride yanlış biliyor olmayasınız? Pratiğe geçilmemiş belli ki..
-
@tanti Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:
Teoride yanlış biliyor olmayasınız? Pratiğe geçilmemiş belli ki..
bnm annemin konken arkadaşları hep birbirini diil havayı öperlerdi. :D Sorunca fransız usulü demişlerdi onların yalancısıyım. :)
-
@hockeyumpire2 bende kendim için Matt düşünüyorum 😅🤣 mesut u misıt, misüt, meesüğt gibi biçimlerde pek duymak istemem sanırım 🤭
-
@topraxxx özgürsünüz gençler 🗽 matt, kulaga hos geliyor ve kısa ☺️ çünki bir çok yerde adınızı amerikan telafuzuna göre alfabetik kodlayarak söylemeniz gerekecek 😂
-
Iletinizde farkinda olmadan kullandiginiz tanimlamayi tekrar degerlendirmek isteyebilirsiniz diye dunyada bilinen anlamini paylasiyorum: https://tr.m.1wikipedia.org/wiki/Fransız_öpücüğü
-
şu an annemin konken arkadaşlarından ekstra nefret ediyorum. :) o halde benim kastettigim öpüş şekline sosyete öpücügü diyelim. böyle birbirine yanaşıp ama asla dokunmadan yanakları öper gibi yapıp havayı öpmek . :D temas yok öpücük yok.
-
hatta durun durun. kokona öpücügü diyelim. pis cadılar. :(
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum