Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Kazandınız Forumdaki Haliniz Nasıl Olur ?

Göçmenlik Sohbetleri
28 14 1.8k 2

Benzer Başlıklar

  • Gitmek istiyoruz ama nasıl?

    Göçmenlik Sohbetleri
    5
    2 Oy
    5 İleti
    479 Bakış
    E
    Hemen tıklayıp inceliyorum Serap Hanım. Hem tavsiyeniz hem de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Ne yapmalı, Nasıl Yapmalı...

    Göçmenlik Sohbetleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    228 Bakış
    semaviS
    @academicus, içinde söyledi: Ne yapmalı, Nasıl Yapmalı... @semavi cevabınız için çok sağ olun. size karşı mesleğimi savunmayı, akademisyenlere laf ettirmem demeyi çok isterdim :) ama maalesef o kadar haklısınız ki.... çalışmayla ilgili bir sıkıntım yok, zaten işçi ailesinden geliyorum ve akademi öncesi hayatımda yapmadığım iş kalmadı. Onun dışında kendimi dijitalde de oldukça geliştirdim. Adobe'nin çoğu uygulamasını ileri düzey kullanıyorum, şu an oyun tasarımı çalışıyorum, iyi istatistikçiyim vs... Bunları kendimi övmek için söylemiyorum, vasıfsız işlerin yanı sıra freelance'ten de ekmeğimi çıkarırım... İstifa ile ilgili temel korkum aslında ya gemileri yaktıktan sonra vizemi uzatamazsam, kalamazsam korkusu... Yoksa içeride kalabildikten sonra yanında çalışabilecğeim tanıdıklarım da var... Her ne kadar suan hobimi meslek edinsem de, onceden meslektastik, hic savunmaya gerek yok... Turkiye'de akademinin hali ortada... Hele ki idareci olunca daha cok sey goruyorsunuz... Vize isinizi cozun gelin... Yazilimdan devam edersiniz. Akademide vakit kaybetmeyin... Tabi ki herseyin kilit noktasi yasal calisma izni ile burada olabilmek. Turkiye'de akademide ayakta kalan birisi burada rahatlikla kalir :)
  • Amerika'da toplumun bir parçası nasıl oluyoruz ?

    Göçmenlik Sohbetleri
    13
    4 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    S
    ....yukarda mysea arkadasimin yazdiklarina katiliyorum,evet o ulkede dogmadiktan sonra o toplumun paRCASI OLMak zordur,orda dogan gocmen coccuklari icinde zordur,cun ku gizli irkcilik vardir,bu dunyanin her ulkesinda aynidir,mesela turkiyeye gelmis suriyeliler hemen hemen 10 yil oldu toplumun bir parcasi olabiliyorlarmi,,,,diyelimki etrafta 5 amerikali ve iki gocmen var, adamlar gocmen olani ignor edip kendi aralarinda konusurlar ve gocmenin anlatacaklarina pek rahbet etmezler..bazi is yerlerinde gercek amerikali ve gocmen is icabi mecburen konusurlar........ ..amerika cok kulturlu bir ulkedir,dunyanin her yerinden gelmis insanlar vardir,gocmen olanlar kendi gettolarini kurarlar,,,,baska bir sehirde yalniz basina yasiyan bir turk amerikaliyi evine yemege davet edemez amerikalida turku evine yemege davet etmez,gurbetciler icin o ulkede yapilacak en iyi sey salla basin i al maasini,tabiki iyibir meslek ve kultur varsa sahis yuksek mevkilere gelebilir ama mesai saati bittikten sonra gene yalnizdir,tabiki yazdiklarim kendi fikrimdir.
  • Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?

    Göçmenlik Sohbetleri
    189
    1 Oy
    189 İleti
    14k Bakış
    I
    @Hurricane7433, içinde söyledi: Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? @isik Isa, diyebilirsiniz Isabel'in kısaltması gibi dusunebilirler. Yada Elisa da benziyor Erkeğim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum