-
@sinem-akçam gerçekten hiç bilmiyorum :( kafam cok karışık
-
@kivooo neden karışık?
-
@sinem-akçam eyalet seçimi konusunda
-
beklentileriniz önemli @kivooo neden abd ye gidiyorsunuz oradan beklentileriniz ne öncelikleriniz ne bence bunları bir netleştirin
-
@sinem-akçam tek başına gitsen sıkıntı yok ama birlikte gittiğin insanlar var onlara Türkiyede ki gibi hayat yaşatmalısınher ne kadar hayır ben herşeye raziyim dese de bir erkek olarak biz hep acabalarla kafamız kiralanır acaba mutlu mu acaba sıkılıyor mu acaba özledi mi acaba dönmek isteyecek mi acaba acaba giderse gider sonuçta biz erkek olarak en az 10 saat çalışacak eve gidicen yemek dinlenme uyku derken hiç vakit geçiremeyeceksin bir yandan 50.000 dolarla gitmiyor ki keyif çatsın en kaliteli yaşam ama pahalı olmayacak bekar bir erkeğe sorsan nasıl iz arkadaşın olsun boyu 1.60 yeşil gözlü sarışın kumral okumuş gibi sayarsa sayar aynı şekilde 50 eyalet var her birinde 3 şehir olsa 150 şehir var nedeni bu
-
@ayvalik10 anlıyorum benim bahsettigim ilk etapta netleşmek için bir öncelikler ve beklentiler listesi çıkarmaktı. Ben bu yola ilk başladıgımdan beri ne istedigimi ve nasıl yapacagımı biliyordum mesela. Bunun için de olabildigince çok donanmaya çalışıyorum maddi ve manevi. Hayallerimdeki yere ha deyince birden gelemeyecegimi baştan bilince ve adım adım gitmem gerektigini anlayınca dogal olarak öncelikler öne çıkıyor mesela ben abd ye gelmeyi çocuklarımın egitimi ve maddi açıdan daha güçlü olabilme fırsatı daha fazla oldugu için geliyorum. Bu nedenle de texas ve houston u başlangıç seçtim. Hayalimde bir çiftlik ve sakin bir hayat var ama buna ulaşana kadar belki 7/24 çalışmam gerekecek ve bir çok şeyden de fedakarlık etmem gerekecek. bunu anlıyorum ve kabulleniyorum. ona göre de hazırlanıyorum . dil ögreniyorum , arkadaşlar ediniyorum böyle forumlara üye oluyorum fikirleri inceliyorum vs vs... para briktiriyorum...:) çıkarsa gidebilirsem kullanacagım çıkmazsa bana ekstra kazanç olarak kalacaklar bunlar.. Eyalet seçerken benim kriterim 1-büyük 2- ekonomik olarak ilk etapta kaldırabilecegim yükte 3-hayallerim olan çiftlige yakın 4-egitim olanakları iyi ve çeşitli 5-iş imkanı fazla olması idi... buna en yakın Texas vardı. Florida da düşündüm ama orası bana yetersiz geldi. bu nedenle Texas. Houston ise başlangıç için iyi ama orada uzun süre yaşamayı düşünmüyorum. Kuzey Texas(PANHANDLE) tercihim olacak. Öncelikle Amarillo. Olmazsa Lubbock veya Odessa belki. Ama kesinlikle büyük şehir degil. Ve çocuklarımla bu konuyu tartıştık onlar da benim seçimimi destekliyorlar önemli olan da bu.
-
Çıkarsa düşündügüm şehirler. Doğal afet olmaması-az olması özellikle kıstasim.Arizonada örnegin sele kapıldınız. arabanızın Recoverysi için fee ödüyorsunuz şaka gibi.
1- Denver Colorado
2-Phoenix Arizona
2- Salt lake Utah
3-Albuquerque nm
4- Amarillo tex.
5-Sedona Arizona
6-Portland oregon -
aynı video hangi eyalet yayınladım çünkü o başlıkta ilgileniyor
-
abi havası yarıkurak olsun, deprem tornado tsunamı krokodil akrep yılanı az olsun, yasam orta ust sevıyede olsun,dogası az ellenmiş, gentrification olmayan yer olsun.safak zipleyenlere selam olsun
-
.......................................
-
@Goncagül-Zihni izledim şimdi, güzel video olmuş , Austin için Türkçe çok fazla video bulamıyoruz ,gittikten sonra da videoların devamı gelir umarım.
-
.................................
-
@goncagül-zihni Hayırlı olsun şimdiden. Austin benim de ilk tercihlerim arasında olan bir şehir. Umarım videolarınızın devamı gelir.
-
................................
-
Herkese iyi haftalar.Yaşanacak şehirler hakkında bir video.Faydası olması dileğiyle.
Bu tarz çalışmalar yapılırken iklim,yaşam maliyeti,yaşam maliyeti v.b konular baz alınarak yapılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=4_dcOHx9xws -
Uzun bir süredir neredeyse hiç video izlemiyorum. Arada bir ilgimi çeken başlıkta bir video görürsem bakıyorum. Bu kanala da birkaç ay önce rastladım sanırım, birkaç videolarını izledim. Çok doğal, sade insanlar. Ben kendilerini epey sevdim. Forumda da Youtuber tavsiyelerinde isimleri geçiyordu. Bu videolarında eyalet seçimi hakkında konuşmuşlar. Yine oldukça doğallar (: özellikle bir yerde şimdi izleyenler peki o zaman niye geldiniz diyecekler gibi bir şey söylüyorlar, video izlenince daha net anlaşılır. Sanırım bu soru birçok insan için cevabının tam olarak bilinemeyeceği ve hep akılda olacak bir soru.
Youtube'da tavsiye veren birçok kişinin görüşleri her zaman çok faydalı olmuyor. Bunda anlatıcı ve dinleyiciden kaynaklanan birçok sebep olduğunu düşünüyorum. İnsanların tecrübelerini dinlerken iyi bir süzgeçten geçirmek gerekiyor. Aksi durumda kafamızda oluşandan çok başka bir deneyim yaşanabilir. Bu da hiç de gerekli olmayan hayal kırıklıklarına yol açabilir. Bu videodaki kişilerin de samimi ve aklı başında olduğunu düşündüğüm yorumları, videolarını izlerken bahsettiğim süzgeci çok sıkı tutmayıp keyifle izlememi sağlıyor. İyi ki güzel insanlar daha çok işler yapıp daha çok göz önünde bulunuyorlar. Bu forum da bana göre bunun bir örneği. Çok uzatmadan iyi seyirler dileyip videonun bağlantısını bırakayım:
https://www.youtube.com/watch?v=akErzRgUi0I -
@azuleverde eyalet seçimi ile ilgili olarak asıl sen bu linki tıklayıp incele bak. Ayrıca bu youtube kanalının ayrı bir sitesi var.
youtube kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCRKK8FAsGIlmDEXc8JNZXGA/videos -
@ayvalik10 yine nerede yanlış yaptım acaba diyerek açtım sizden gelen bildirimi (: şaka yapıyorum, gücendirici olduysam lütfen uyarın. Gönderdiğiniz bağlantılara uygun oldukça bakabilirim teşekkürler paylaşım için
-
En guvenli eyaletler siralamasinda New England bolgesi tulum cikarmis.
The WalletHub Safest States in America:1 Minnesota
2 Vermont
3 Maine
4 Utah
5 Connecticut
6 New Hampshire
7 Iowa
8 Hawaii
9 MassachusettsEn alttakiler:
Alabama
Texas
Arkansas
Florida
Luisiana
MissisipiYazinin linki: https://wallethub.com/edu/safest-states-to-live-in/4566/
-
Amerika da yaşanabilecek şehirler hakkında yeni bir araştırma buldum.Faydası olması dileğiyle...
https://realestate.usnews.com/real-estate/slideshows/25-best-places-to-live-in-the-us
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum