Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Küba 🇨🇺 seyahati ve ABD vizesi

Taşındı Amerikan Vizeleri
10 8 2.7k 5

Benzer Başlıklar

• E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    402 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Fuar stant kurulum vizesi

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    237 Bakış
    crazycellsC
    @kadirkaracaoglu, içinde söyledi: Fuar stant kurulum vizesi @crazycells büyük ihtimalle b1 vizesi alınacaktır diye düşünüyorum peki b1 vizesinde ssn'e başvurabiliyormuyum bilginiz varmıdır çünkü oraya çalışmak için gidiyorum geçicide olsa orada yapacağım çalışma için ssn gerekir diye düşünüyorum ( gezmek, ziyaret veya tatil için gitmiyorum yani ) Hayir, B1 vizesiyle SSN alamazsiniz. B1 vizesini isinizin tanitimi, toplantilar, konferanslara katilim vb. amaclarla kullanabilirsiniz. ABD'de calismak icin kullanamazsiniz.
  • Engelli Bireylerin ABD Vizesi Başvuruları

Amerikan Vizeleri
    9
    0 Oy
    9 İleti
    2k Bakış
    gucarslanG
    @Samet-YlLmaz ilgili engeliniz vize almanıza elbete engel değil, burada önemli olan hangi vize türüne başvurduğunuz önemli. göçmen vizeler için sağlık muayenesi olmanız gerek. ilgili muayene sonrası hekim sizin sağlık durumunuzu değerlendirip karar verecektir.
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k