Çok acayipleşmedik mi?
-
Orta denen bir şey var
- Ben o gün birisini belirtmedim genel konuştum zaten o soruyu soran kişi de Greencard başvurusu bile yapmamış biriydi gocunanlar yarası olanlardı demek
- Küfür etmekle mülayim olmak arasında çoook uzun bir yol var. Orta denen şey işte tam burada. O küfür edenler sanıyor mu ki benim küfür bilgim yok. İnsanlık farkı diyelim
- Alttan almak, gerekli yerlerde elbette yapılır da orada kime karşı alttan alınacak? Ben kanaat önderi değilim toplumu sakinleştireyim
- Benim 5500 kişiye yaklaşmış bir Youtube kanalım var sizin kadar sevgi kelebeği değilim herkesin işini yapamam zira o kadar acayip talepler geliyor ki buna "Daha çok" zaman ayıramam zira işim var ailem var vs
- Başka soru?
-
@mhepekiz Çok acayipleşmedik mi? içinde söyledi:
Orta denen bir şey var
- Ben o gün birisini belirtmedim genel konuştum zaten o soruyu soran kişi de Greencard başvurusu bile yapmamış biriydi gocunanlar yarası olanlardı demek
- Küfür etmekle mülayim olmak arasında çoook uzun bir yol var. Orta denen şey işte tam burada. O küfür edenler sanıyor mu ki benim küfür bilgim yok. İnsanlık farkı diyelim
- Alttan almak, gerekli yerlerde elbette yapılır da orada kime karşı alttan alınacak? Ben kanaat önderi değilim toplumu sakinleştireyim
- Benim 5500 kişiye yaklaşmış bir Youtube kanalım var sizin kadar sevgi kelebeği değilim herkesin işini yapamam zira o kadar acayip talepler geliyor ki buna "Daha çok" zaman ayıramam zira işim var ailem var vs
- Başka soru?
Teşekkürler anladım ben alacağımı aldım.
-
Toplum olarak kötü yöne gidiyoruz. Bakalım sonumuz hayrola.
-
@ Çok acayipleşmedik mi? içinde söyledi:
@Ziyaretçi
Orta denen bir şey var
- Başka soru?
sayın @Ziyaretçi ilk önce Greencard talihlisisiniz sanırım. Olumsuz bir şey yaşamadan sorunsuzca gider güzel mutlu mesut bir hayatınız olmasını temenni ederim.
-
Çok bilmişlikten ötesi yok. Aslında kör cahilliktir.
-
@barış Arkadaş hesabını silmiş olmalı ki yaptığı paylaşım "Ziyaretçi" olarak görünüyor. Ben de bu konuyu görünce birilerinde farkındalık oluşuyor diye düşünüp umutlanmıştım. Maalesef o kadar kolay değilmiş. "Atar yapmak" veya "kapak olacak şeyler yazmak" daha revaçta.
-
Günümüz Türkiye’sinde ve geçmişte sürekli bir “taraf” olmuş. O “taraf”ların sadece adı değişmiş fakat sürekli gündemde olmuş. O “taraf”cı, bu “taraf”cı, her karar her hareket buna göre alınmış. O nedenle biz karşı “taraf”ın düşüncesine saygı duyulmasını hiç beklemeyelim.
-
Dün kurumumuza bir yazı geldi acil olarak secimde görev alan personelin bilgilerini istediler. Görev aldılarsa neden görev istedikleri, istemedilerse neden istemediklerini soruyorlar.
Emanete yasıyoruz. Sonumuz hayr olsun -
@hockeyumpire2 Çok acayipleşmedik mi? içinde söyledi:
Dün kurumumuza bir yazı geldi acil olarak secimde görev alan personelin bilgilerini istediler. Görev aldılarsa neden görev istedikleri, istemedilerse neden istemediklerini soruyorlar.
Emanete yasıyoruz. Sonumuz hayr olsunTaraf bertaraf araştırmasıdır.
Demokraside oyunuz sayılır, feodalizmde sayınız oydur. Mogens Jallberg -
@hockeyumpire2 Çok acayipleşmedik mi? içinde söyledi:
Emanete yasıyoruz. Sonumuz hayr olsunBu bahsettiğiniz şeyle ilgili twitterda paylaşımlar görmüştüm bugün, hatta inanmadım asparagas olabilir gibi düşünüp geçmiştim, anlayamamıştım hatta geçen seçimde görev alanlarla ilgili soruşturma mı yoksa yeni seçim için kaşla göz arası yapılacak oldu bittiye getirilecek bir hazırlık mı emin olamamıştım, dünya küçük derler ya, onun gibi, şimdi sizin mesajınızı okuyunca teyit etmiş oldum bilginin doğruluğunu.. Gerçekten Allah sonumuzu hayretsin, çok tuhaf bu olan bitenler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum