Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba yeni üyeyim direk konuya giriyorum üniversite bitirdim diye kız arkadaşıma yalan söylemiştim zamanında. Aslında lise mezunuyum. Kendisi ile bu yaz evlenicez. Amerika’da vatandaşlığı var. Evlenip oraya yerleşicez

    Bu yalanım oraya gitme yerleşme oturma iznim gibi süreçte ortaya çıkar mı? Ya da kız arkadasımın ogrenmemesi için hangi yolları izlemeliyim . Doğruyu şöyle demeyin ilişkimiz biter yoksa

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Eş durumundan dolayı gideceğin için amerika sorun çıkarmaz sonuçta lise mezunlarını da abul ediyorlar AMAAAAA orada hangi iş yaptın öğrenim belgelerini isterlerse ne yapıcan bu sorunun cevabını kendin bul çünkü bizim cevabımız doğruyu söyle olur sen bul cevabını


  • @benbiryalan yalan zor iş hocam hayat boyu yakasını bırakmaz insanın bugün olmasa yarın öğrenecek

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @benbiryalan evet, en kotu ihtimalle bu yalani Green Card gorusmesine kadar devam ettirebilirsiniz, o gorusme sirasinda gorevli gercek bilgilerinizi goreceginden esinizin de bilmesi sizin yarariniza olur. Yoksa "sahte evlilik" damgasi yiyebilirsiniz, bilginize.


  • %90 görüşmede çıkacaktır. Eşiniz şu okulda mezun oldu, şu işlere bakabilir dediği an herşey biter. Ya da görevli orada ne iş yapmayı düşünüyorsunuz derken gerilmenizden anlayacaktır. Oradaki görevliler NLP eğitimi almış kişiler. Vücut dilinizi rahatlıkla okuyacaklardır. Eninde sonunda herşey ortaya çıkacak. Şimdiden söylemeniz daha iyi olacaktır. Her ne kadar yalan söylemek durumunda bırakılıyor olsak da gereksiz yalanlardan da uzak durmanız iyi olacaktır.

    Bir italyan restorant mutfağında çalışıyorum. Usta bir tane cheesecake getirdi. "Aroma tadı yok, aşırı kalın ve alt tabaka bildiğimiz normal biskuvi; olmamış" dedim. Aşırı derecede bozuldu ters tavrandı. Gitti aşçıbaşına gösterdi. Aşçı başıda "bu ne rezillik" diyerek aşırı tersledi onu. Daha sonra her ne kadar ürün getirirse getirsin "güzel olmuş" diye yolladım. O da yalan söylediğimi ve neden söylediğimi anladı. Gururuna yedirip özürde dileyemediğinden bir süre sonra sormayı bıraktı. Bazen söylemek zorunda bırakılıyoruz. Ama mümkün olduğunca söylenmemeli çünkü güveni çok kötü zedeliyor. Hele evlilik gibi ciddi birşey de yalan söylemek ciddi sorunlara neden olur. Eşini karşına al neden yalan söylediğini söyle ve özür dile. Eğer mülakat sırasında çıkarsa hem red yersiniz hemde yalanın ortaya çıktığı için evliliğiniz de ciddi sorun yaşarsınız.


  • "Ey Ali Sakın yalan söyleme, helâk olacağını bilsen dahi doğruluktan ayrılma, öleceğini bilsen dahi”
    Doğruyu söylerseniz ne söylediğinizi de unutmamış olursunuz hem 😊
    Ayrıca eğer seviyorsanız ve sırf mezun değilsiniz diye bu ilişki bitecekse sevginizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.


  • @benbiryalan Eğer bu yalanın üstünü kapatma ihtimaliniz var ise ve eğer zaten ilişkiniz evlilik boyutuna geldiyse eğitiminiz sebebiyle ilişki bitmemeli. Gerçek ilişki bu sebeple bitmez çünkü. Ha bu benim haddim değil ama kendimce şöyle bir fikir verebilirim kendi yapmış olduğum bir şey bu . Eğer ki Örgün bir öğretimde kaydınız var ise yani kayıt oldunuzda gitmediyseniz üniversiteye. Örgünden yararlanarak açıköğretime kayıt olun enazından açıktan devam ediyorum deme şansınız olur ama kalkıpta ben lisans mezunuyum dediyseniz @crazycells arkadaşımında dediği gibi her türlü greencard başvuru olayında gerek başvuru anında gerek bu süreçte karşınıza çıkacak. Her türlü. Yani söylediğiniz yalan her türlü ortaya çıkacak. Ama uygun bir dille bu olaydan önce kalkıp karşınıza alıp gözgöze düzgün bir şekilde ifade ederseniz. Kalkıpta sen lise mezunusun olmaz diyen bir ilişki olamaz. Ha yalan söylemenize kızar gönül koyar kırılır ama evlilik gibi bir boyuta geldiyseniz bir anda bitemez ilişki bitmez yani kolay kolay.


  • Görüşmeye gelene kadar evraklarınız doldurulacak ve Amerikan vatandaşı olarak eşin imzalayacak o evrakları, tabi ki imzalamadan önce bakması gerekiyor. Üniversite mezunu yazarsanız ve imzalarsa müstakbel eşiniz yalan beyan vermiş olur, onu çok zor duruma sokarsınız. Zaten yanlış hatırlamıyorsam diploma kopyasını da eklemeniz gerekiyor. Yanlış hatırlıyorsam da bir noktada çıkacak o yalan, ama siz evlendikten sonra eğer eşiniz bunu öğrenirse bu çok kötü olur. Sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünebilir. Ama öncesinden söylerseniz, en azından ona bu konu ile ilgili kendi kararını vermesine zaman tanımış ve fırsat vermiş olursunuz. Yalanla başlayan bir evlilikte eşinizin mutlu olabileceğini düşünmeyin bile. Sizle evli kalsa bile size güveni sarsılacak ve aklının bir köşesinde bu olacak. Doğruyu söyleyin, olabilir bir hata yapmış olabilirsiniz, ama açın kalbinizi ve güzelce anlatın, bunu neden yaptığınızı da anlatın, hemen bunu kabul etmesini beklemeyin, ama kabul edebilir de etmeyebilir de. Ayrıca ne üniversite mezunları var elinde meslek yok, ne lise ortaokul hatta ilkokul mezunları var, işini gücünü kurmuş hatta yanında insan çalıştırıyor. Yani önemli olan sizin kendinize güveniniz. Ve o güveni müstakbel eşinize iletebilmeniz. Eğer siz tuttuğunu koparan biriyseniz, bence yalan söylemenize kızabilir ama affedebilir. Eğer tuttuğunu koparan biri değilseniz de öyle olmak ve geçiminizi sağlamak için ne tür bir planınız var bunların üzerine yoğunlaşın ve karşınızdakine aktarın. Diploma önemli bir şey ama her şey değil.


Benzer Başlıklar

  • 13
  • 6
  • 5
  • 14
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum