Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• @muhammed01 dv lottery tamamen şans işi forumda 72 ve 68 yaşında giden çiftte var emekli oldukları halde. Çıkarsa ve istedikleri şartları yerine getiriyorsan yaşın bir önemi yok

• Diziden söz açılmış. Açılın 100 ün üzerinde dizi takip eden bir işsiz olarak ben de bir kaç muhteşem dizi önereyim.

1. Dark (Alman yapımı Netflix dizisi. Sağlam beyin yakar)
    2. La casa de papel (duymayan kalmamıştır sanırım. ama bilmeyenler için ispanyol yapımı. İspanya darphane soygunu temalı. Alt metinleri kurgusu güzel işlenmiş, izleyeni içine çeken bir dizi.)
    3. Black mirror (her bölüm ayrı bir konu, daha dogrusu toplumsal yaraya değiniyor.)
    4. Star Trek: Discovery (eski star trek dizisinin tadını hayli veren her bölüme 9 mil.usd harcanan bir yapım)
    5. Childhood's End (3 bölümlük kısa bir dizi. Konuyu hiç söylemiyorum. Direk spoiler olur. İlk bölümden itibaren saracak ve son bölüm dumur edecektir)
    6. Humans (ingiliz yapımı. İnsansı robotları ingiliz kalitesi ile işleyen dram dizisi. Dram dediğime bakmayın. Türk dizileri gibi bir dram değil)
    7. The expense (bilim-kurgu. Ama öyle abartı CGI lı bir dizi değil. İnsanoğlunun güneş sistemine yayılmasını ele alıyor. Tabii olaylar olaylar. Benim en beğendiğim sifi diyebilirim.)
    8. West word (abboooow. Kesin izleyin. Başka da bir şey demiyorum. Anthony Hopkins var bir kere yaa. Sezon sonunda aman aman nereye geldik demeyeni dönüyorlar.)

Diğer popüler dizileri yazmıyorum. Çoğunu herkes biliyordur zaten. GOT, Vikings, Breaking bad, Spartakus, lost, vs vs.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@muhammed01 yenisin ama yazarken dikkat et burada 10 yıldır başvuru yapan da var 16 yıl sonra çıkan insan da var orta yaş yada yaşı büyük insan gitmesin mi sadece genç mi dinamik oluyor diğer yaştaki insanlar çalışamaz mi bence o cümleni düzeltmeni tavsiye ederim

• ⭐⭐

hevesini kırma cocugun ama ismi dolayısıyla orda cekecegı sıkıntıları bılse hic basvurmazdı bıle bence

• Yasaklı

bn de dizimag ya da dizibox tan izliyordum bi yer keşfettim hiç donmuyor oradan izliyorum şimdi https://yabancidizi.org/dizi/the-100/sezon-5/bolum-12 şu an buradayım. :D

• Yasaklı

@calibraturbo DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

hevesini kırma cocugun ama ismi dolayısıyla orda cekecegı sıkıntıları bılse hic basvurmazdı bıle bence

ne var yani ismi çok güzel bence Peygamberimzin ismi. Bnm oglumun da ismi Muhammed mesela napacaklar dövecekler mi

• öff saçmalamayın lütfen ismi kötü denmemiş tü kaka yapan yok abartmanın lüzümü yok @Sinem genel bir kanıdan bahsetmiş ki kin duyanlar oldu isimden dolayı bir kere kontrol edilecekken 2 kere kontrol edilmeleri yaşandı zamnında 11 eylül gbi ki benim eşimin adı muhammet samet @Calibraturbo hafif vurmak istemiş yazan çocuğada hani oda yanlış kapatın şu konuları ya güzelce sayalım çıkana çıksın çıkmayanlar devam etsin sabah sabah konulara gel..

• İsmimden sıkıntı çekersem de sağlık olsun . Sadece gençler gitsin ya da gidecek demiyorum . Yanlış anlaşılmasın . Yani düşünün . Bir ülke idaresindesiniz .ülkenize 65 yaş istü mü gelsin istersiniz 20 taş civarı mı ? Tabiki biraz da şans ama çekilişin belli bir platform üzerinde yapıldığını duymuştum . Yqni mesela 100 doktor çekilsin . 1000 lise mezunu . 200 lisans mezunu vs . Doğru mu bilemem . Hayırlısı . Yiyecek ekmeğimiz varsa zaten çıkar 10 yıldır başvuranlar var

• ya üf devam etme işte ya @muhammed01 yok öyle birşey milli piyango gibi o zaman oda yaşlıya çıkmasın nasılsa ölecek gbi birşey oluyor kaç senedir bekleyen doktora yapmış tanıdıklarım var yok öle birşey...

• Arkadaşlar ben başvuru yapmıştım ancak okulum hala devam ediyor. Olulumu bitirip gitmek istediğimi söyleme şansım vs. var mı yoksa çıkarsa her türlü gitmek mi zorundayım?(gitmezsem bir daha çekilişe katılamıyor muyum?)

Katılırken uygun bir resimle katılmadığımı sanıyorum çünkü sitelerden kontrol ettiğimde göz ağız hizası tutmamış onun dışında kimlikte kullanılan biyografik fotoğraf. Fotoğraf yüzünden elenip elenmediğimizi nasıl anlıyoruz?

Olur da çıkar ama mülakat için sıra gelmezse seneye yeniden katılabilir miyim?

• @cesur
    1-Çekilişe tekrar katılabilirsiniz ama ben olsam zor bile olsa bir şekilde okuluma orda devam etmeye çalışırdım
    2- Fotoğraf veya başka bir nedenle elenirseniz bunu anlama şansınız yok ne yazık ki
    3- Her durumda dilediğiniz kadar başvuru yapabilirsiniz.

• @gizemb Sanırım biraz gerginsiniz :)
    @muhammed01
    Çekiliş bu şartları da https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ linkte mevcut. Çokta düşünmeye gerek gitmek isteyen 60 yaşında da olsa başvurusunu yapar çıkarsa gider. İnsanları yaşlarına göre değerlendirmemek lazım. Ben gencim öncelik tanınsın olayı yanlış yarın biz de yaşlanacağız :)

• @muhammed01 bu bahsettiğini Kanada ve Avustralya yapıyor. Skilled migration deniyor buna. ABD'nin yaptığı ise tamamen çeşitlilik amaçlı çekiliş..

Yani bahsettiğin özelliklere sahip olmanın eksi veya artı hiçbir avantajı yok.

Bilgin için belirteyim, kalifiye göçmen alan bahsettiğim ülkeler de 20 yaşındaki insanlardansa 28-32 dönemini tercih ediyor. En yüksek puanı bu yaş grubuna veriyor..

• ⭐⭐

son 27 gün

• :) :) :) Sabah işe geldim kafam zaten ağrıyor bu aralar mevsim geçişi ihracatın bizim sektörde yavaştan artması arık çekiliş yaklaştığından kendince hani çıkmamaması olasılığı için amaan çıkmazsa çıkmasın tribine girmek kendini hazırlamak vs. vs. toplanınca küçük kıvılcımlar yetiyor ama güldürdünüz sağolun :) @Oradaki

• Merhaba Arkadaşlar,
    Benim kafama takılan bir konu var,ama hangi başlıkta yazacağımı tam bilemediğim için
    burada yazmayı uygun gördüm. Benim annem de başvuruda bulunmuş green card çekilişine.
    Ben Amerikada yaşıyorum ve annem her yıl veya 2 yılada bir ziyaretime gelir genellikle. Şimdi sormak istediğim:
    Annemin 10 yıllık turist vizesi var. Oldu da çıktı diyelim green card. Turist vizesine etkisi ne olur acaba?
    İşlemlerin sonuçlanması uzun sürüyor ya.İşlemler sonuçlanıncaya kadar Amerikaya benim yanıma gelebilir mi
    turist vizesiyle yoksa tersi mi olur bunu merak ettiğim için soruyorum.Bilen arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

• @mümine eğer mevcut turist vizesi varsa sıkıntısız kullanabilir.

Çekilişi kazanıp DS260 formunu doldurduktan sonra turist vizesi başvurusunda bulunursa red yiyebilir ancak mevcut vizesiyle gelmesinde bir sıkıntı olmaz..

• @volkanu anladım cevap için teşekkür ederim .

• @muhammed01 buraya yazmadan önce kim olursa olsun önce mağaza videolarını seyret ondan sonra yaz amerika hakkında bir zırnık kadar bilgin olmadığın ortaya çıkmasın 85 yaşında kasiyerlik yapan var. Düşünce yapını düzelt. Amerika bir kişinin yaşına siyaset görüşü ve dinine asla sorulmaz ve de konuşulmaz yeterki işimi görüyor mu görüyor bu kadar basit bir düşünce var orada. Genç olupta toy acemi bir insan zarar vereceğine gider 70 yaşında bir ustayı çalıştırır sende bunu böyle bil gençsin diye orada üstünlük olmaz düzelt kafanı

• @volkanu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@mümine eğer mevcut turist vizesi varsa sıkıntısız kullanabilir.

Çekilişi kazanıp DS260 formunu doldurduktan sonra turist vizesi başvurusunda bulunursa red yiyebilir ancak mevcut vizesiyle gelmesinde bir sıkıntı olmaz..

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet mevcut vizesi var.2025 yılına kadar.Sorunsuz kullanabileceğine çok sevindim.

Benzer Başlıklar

• DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k