World Cup 2026 - FIFA Dünya kupası
-
....Benim favorim fransa ve arjantindi,nitekim arjantin finale kaldi,ingilterenin pek basarili olacagini tahmin etmiyordum sonraki maclarda hocalari iyi kadro cikardi ama yetmedi,heyecanimizi iki yil sonra olacak avrupa kupasina sakliyalim.kendim ingiliz premier ligini devamli izlerim liverpool hastasiydim ama son bir iki yildir liverpool cokuse gecti, yeni hoca getirdiler,insallah bu sezon iyi giderler,avrupada takim yurutmek cok masrafli , transfer ucretleri cok, futbolcularin maaslari cok,kulupler nasil altindan kalkiyorlar anliyamiyorum
-
Son 3 maçın aksine arjantin bugün iyi oynadı. İngiltere özellikle ilinci yarı hatta son 30 dakika defansa çekilerek arjantine gelin bize atın dediler. Messi bu maçta neden en iyisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu, son 3 maçta ne kadar arjantini beğenmesem ve hatta kazanmasını istemesemde bu maçta tam tersini gösterdi
-
@Emre-Kurtulmuş Ingiltere attiklari golden sonra defans yaparak geri cekildi ve Arjantin'e firsat ustune firsat verdi. Taktik bir hataydi. Saka, Eze, Rashford gibi oyuncular yerine defansif olanlari oyuna aldilar ve oyunun kontrolunu tamamen Arjantin'e verdiler. Misir da gollerden sonra boyle yapmisti ve yenilmisti. Demekki Ingilizler o maci iyi analiz yapmamislar.
Ispanya cok hizli oynayan ve hizli atak yapan bir takim. Defansif oynayacaklarini hic sanmiyorum. O yuzden, guzel ve hizli bir final seyredecegimizi dusunuyorum.
-
Şampiyon İspanya 🇪🇸
-
@mesut1905 İspanya hak ederek kazandı arjantin resmen sahada yoktu ama turnuvanın favorileri üçüncülük maçı oynadılar dünya kupası finaline yaraşır bir maç olmadı bence, verilmeyen gol ve kırmızı kart biraz şüpheliydi
. şampiyonu tebrik ediyorum. -
Ispanya kesinlikle hak ederek kazandi. Arjantin 115 dakika boyunca bir sut bile cekemedi. Ispanya neredeyse macin buyuk bolumunde hem topa sahip oldu, oyunu domine etti hemde tek kale oynadi.
Ispanya'yi tebrik ederim!!Bu arada, dunku ucunculuk maci bence turnuvanin en tempolu, en heyecanli ve en guzel maciydi. Hem Ingiltere hemde Fransa cok guzel bir futbol resitali yasattilar. Iki takima da tesekkurler!!
-
Messi hem sampiyonlugu hemde golden boot kaybetti. Mbappe 10 gol ile turnuvada en cok gol atan futbolcu oldu.
-
@mahmutceliker verilmeyen gol bencede biraz havada kaldı. Ancak kırmızı kart kesinlikle haklı bir karttı hatta enzo daha erkende kırmızı görebilirdi hakem görmezlikten geldi. İlk sarı kartı itirazdan yedi enzo, hakem kartı gösterdikten sonra arkasını dönmüşken enzo hakemi alkışladı buradada istese sarı kart çıkarıp direk oyundan atabilirdi ama görmezden geldiler. Arjantin lehine atlanan diyebileceğimiz tek şey bence cucurellanın ağzını yarım kapatarak messiyle konuşmaya çalışmasıydı kural gereği buradan kırmızı gösterilebilirdi ancak maalesef bu kural yoruma açık bırakıldı ve ikililikler oluştu bu konu hakkında.
Net olan iki şey var bana göre birincisi hakeden kazandı bir diğeride arjantin dünya genelinde sempatisini kaybettirdi bence -
Abd'nin şov ve organizasyon işinde çok iyi olduğunu anladık. half time şov ayrı bi güzeldi. su molası abd işi, reklam alma bahanesi olarak kullanıldı. amerikalılara bıraksan bu oyunu çok daha gollü hale getirirler de avrupalılar bırakmıyor. kendine has bir organizasyon oldu. bakalm uefa bundan bir örnek alıp euro 2028'i buna benzetecek mi? sadece son 4 maçını izledim bu arada :)
-
@Kekw Bence su ana kadar ki en iyi turnuva organizasyonlarindan birisiydi. Maclarda hem stadyumlarda hemde maclarin oynandigi sehirlerde cok guzel hareketlilikler vardi. 6.5 milyondan fazla seyirci stadyumlari doldurdu ve bu su ana kadarki turnuvadaki en yuksek sayi. Hemen hemen tum maclarda stadyumlar full cekti. ABD evsahipligi konusunda iyi bir sinav verdi ve ornek oldu. Bundan sonrasindaki evsahipleri ulkelerden dogal olarak aynisi ve hatta daha fazlasi beklenecektir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum