Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
104 23 23.9k 33

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    257 Bakış
    hasbelkaderH
    Cevap: Uber ve Lyft Şoförlüğü https://youtu.be/Lb-kkOt6_B8?si=rjWACF9YfNpF9pfn
  • Amerika’da Tır yatırımı Yapmak

18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    S
    @aliarmgn Tek sorun aslında şöförler değil , şöförşer en büyük sorun diyebiliriz .. Diğer sorun çalıştığın dispetcher , adam istemezse bir kuruş kazanamazsın veya malın hamallığını yaparsın ancak . Bu işte değişken çok , şöför aldı aracı los angelesta bıraktı , ben çalışmıyorum dedi , sana masrafı en az 4-5K . Aracın ağır bakımları , ufak bakımları , yedek parçası derken çoğu ay işi yürütmek için cebinden para verirsin. Ben geçen hafta ordaydım , dikkatimi çeken şu ; otobanda gördüğüm 10 tırın kapısında HIRING DRIVERS yazıyor , yani anlayacağın şöför bulma problemide var .. Yine aynı yolda , bir çok bozulan tır vardı .. Sektör evet çok büyük fakat derdi de çok gibi göründü bana
  • Amazon Flex Delivery

142
    1
    14 Oy
    142 İleti
    31k Bakış
    ATS16A
    @memetozkan, içinde söyledi: Amazon Flex Delivery Amazon flex yapan birisi iletişime geçebilir mi soracağım sorular var? Destek ekibi düz duvar hiç bir şekilde bilgi alamıyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim teşekkürler. Aşağıdaki Sn. @Yasin_EROL’un yakın tarihli paylaşımı belki işinize yarar. Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz. https://yesilkartforum.com/forum/post/506922
  • Amerika’da Türk denizcisi olmak...

86
    3 Oy
    86 İleti
    16k Bakış
    Boris93B
    Şu an denizci arkadaş ne yapıyor? yıllar sonra ne değişti? hala amerikada yaşıyor musun? gemilere geri döndün mü? lütfen dönmedim başardım de :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k