Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
104 23 23.9k 33

Benzer Başlıklar

• ABD'den Turkiye'ye Vitamin ve Melatonin Gonderme

1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    X
    Merhaba, ABD'de yasiyorum. Turkiye'deki kardesime Bee Propolis and 100mg Melatonin gondermek istiyorum. Muhtelemen toplamda 15-20 kutu ikisinden gondermeyi planliyorum. Bunlar receteli urunler degil. Burada online alip USPS, UPS, vs. ile Turkiye'ye direkt gonderebilir miyim? Gumrukte takilma ihtimali oldugunu anliyorum okuduklarimdan. Eger durum boyleyse amerikadaniste, amerikanpaketim - ya da baska siteler varsa bu isi yapan - bunlardan gondersem guvenilir midir? Deneyen var mi bu siteleri acaba? Ya da baska alternatif yontemler var midir? Cok tesekkurler
  • Amerika’da Tır ehliyeti.

2
    0 Oy
    2 İleti
    298 Bakış
    Kadir UçanoğluK
    Merhaba kemal bey iş konusunda yardımcı oluyorlar mı şöför olarak ehliyeti aldıktan sonra
  • 4 Oy
    15 İleti
    705 Bakış
    A
    @bsem yanlış başlıkta sormuşsunuz sorunuzu, bu başlık amerikadaki posta hizmetiyle ilgili. 2026 aşamalar başlığında sorabilirsiniz. orada bu konuyla ilgili hem deneyimler ve deneyim sahipleri var hem de oradan cevap vermemiz uygun olur.
  • Amerika’da Türk denizcisi olmak...

86
    3 Oy
    86 İleti
    16k Bakış
    Boris93B
    Şu an denizci arkadaş ne yapıyor? yıllar sonra ne değişti? hala amerikada yaşıyor musun? gemilere geri döndün mü? lütfen dönmedim başardım de :D
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k