USPS (Post Office) basvuru ve ise alim surecleri
-
@goodluck tek şirket yazdım ve tarihleri 07-2012 / 12-2017 yaptım hata veriyor
-
End date i acik birak ya da sonrasi icin unemployment gir su an 2018 deyiz. 2017 yazarsan son 5 yildan acik zaman kalmis oluyor
-
@goodluck Çok teşekkürler :)
-

İlerki sayfada başvurumdan oluşan cv yi yayınlıyor. Olay tamam sanırım =)
-
Tamam profilini olusturmussun. Ilk sayfada isle ilgili yaptigim aciklamalari dikkatlice oku. Su an Turkiye de oldugun icin herhangi bir posisyona basvurma. Basvurursan uygun bulundugun anda sinav daveti alacaksin. Abd de olmadigin icinde sinava gidemeyeceksin
-
Slm Arkadaşlar;
USPS ye başvurularda yaş sınırı nedir. 48 yaşındayım başvurmam için engel teşkil eder mi ? -
71 yasinda adam bizle birlikte isbasi yapti :) basvurabilirsiniz
-
Ok. Çok teşekkür ederim bilgi için.
-
@goodluck sanırım biz 2. yılın içindeyken başvurcaz bu işe. Hemen gelir gelmez yeni abd ehliyetiyle riskli sanki
-
Ehliyet gerektirmeyen pozisyonlarda var. ben city carrier (posta dagitim elemani) olarak girdim. Sonra pse mail processing clerk pozisyonuna gectim. Benim pozisyonda ehliyet gerekmiyor dolayisiyla 2 seneye gerek yok
-
@goodluck çalışma saatleri ve maaş (Net) konusunda bilgi verebilirmisiniz ?
Birde Sağlık sigortasını karşılıyorlarmı yoksa kendiniz mi yaptırdınız?
ingilizce seviyesi ne derece olmalı -

Yukarıdaki işler nedir? Bunlara neden başvurmuyoruz?
-
Laborel custodial - temizlik isleri
Rural carrier - sehir disindaki posta dagitim isleri. Kendi arabani kullanmak zorundasin. Kadroya gecmek cok zor ve verilen saat sinirli
Annuitant olanlar emeklilerle ilgili isler -
konunun basinda ki ana postta pozisyonlarin calisma sartlariyla ilgil bazi guncellemeler yaptim. Bilginize
-
Bu iş kolları için aranan ingilizce seviyesi ne durumdadır ?
-
Bu ileti silindi! -
@hosgeldin ben göremedim hepsini okudum tam olarak nerede yazıyor. Bu işi yapabilmek için bilmemiz gereken ingilizce seviyesi?
-
@maranty Sinav ise cok basit ortalama bir ingilizce yeterli oluyor. Cogunlukla dikkat ve ezbere dayali sorular var.
@goodluck ilk mesaj da yazmış -
@yapay-zeka bahsettiğim sınav ile ilgili değil o işi icra ederken içinde bulunulan ortamdaki yeterlilik seviyesi yada yüz yüze interview de aranan seviye.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum