Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @kemalraziev Muşambe’den mülakat almadan mı taşıdınız?

• @Mert-A Evet mülakat almadan taşıdım

• @kemalraziev Ben HK’dan mülakat aldım ve taşıdım, ona rağmen gelmedi. Mülakat alıp da Ankara’ya taşıyan, üstüne mülakat alamayan bir ben varım işte numunelik. Bakalım Ankara bu sefer dağıtmaya başladığında alırım umarım.

• @Mert-A Umarım dağıtır randevu.

• @dileko inşallah

• @msvrlr Ben bu paranın konsolosluklara harcandığını düşünüyorum çünkü shutdown olduğunda konsolosluklar çalışıyordu ben bunun parayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

• merhabalar. 15 Haziran tarihinde, yani bu hafta pazartesi günü Ankara'ya mail attım yeni doğan çocuğumu dosyaya eklemek için, navigator ün yönlendirdiği konu başlığını kullandım. tarafıma henüz bir dönüş olmadı fakat visa status check sayfasından kontrol ettiğimde case last updated: 16 Jun 2026 olarak görünüyor, daha önce 13 Mart olarak görünüyordu, yani mülakatımızdan 9 gün sonrası. Görünen o ki dosyaya bir göz atılmış ama bebeği eklememişler, bizim formlar da hala kilitli. Bu konu hakkında yapacağınız bir yorum var mıdır. şimdiden teşekkür ederim. @gucarslan

• @goe en az 1 ay olduğunu ben yaşayarak gördüm. 1 aydan sonrasını bilmiyorum.

• Bu ileti silindi!

• @uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dublin icin mülakat tarihi beklemeye başladım.
    Genelde kaç gün içinde mail gelmezse bu ay mülakat daveti almayacağımızı varsayabiliriz?

Geçen ay aktif oldu bana hala mail gelmedi

• @tahsindundar insanlar ankaradan kaçıp dış konsolosluklara taşırlar genelde. Dosyanız honkong da iken ankaraya taşımak hem de böyle daralan bir zamanda büyük risk. honkong dan ankaraya taşımış 4 aydır randevu alamamış biriyle mesajlaştım daha dün.

• @onursvr Mart ayında Hong Kong'dan Ankara'ya dosya taşıma mail attım nisan 28 de bana mülakat planlamışlarda inşallah yakında bekleyenlere mail haberi gelir ve vizemize kavuşuruz

• ⭐⭐⭐⭐

@tahsindundar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

İnternete ulaşamama ve iş yoğunluğu sebebiyle forumu yeterince takip edemedim. Yeni bülten ile numaram aktif oldu. Bu durumda herhangi bir yere mail atmadan Hong Kong'dan sıra gelmesini mi beklemeliyim? Yoksa Hong Kong'un mülakat sırası vermesi için mail atmam mı gerekiyor? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya numaranız current olduktan sonra her hangi bir şey yapmanıza gerek yok. KCC'den durumunuzda güncelleme oldu şeklinde mail beklemeniz gerekiyor. Eğer isterseniz ilk kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya da arada bir bakın. Sayfanın sonunda mülakat bilgileri var mı diye kontrol edin. Mail gelmesi gecikebilir çünkü. Bol şanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@gözdecey, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@iibrahimd merhaba sıram 27 binlerde sanırım mail gelicek kesin gelir dimi gelmeme gibi bir durum yalanmaz bütün formları gönderdim ve onay kağıdını aldım

Öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Ayrıca excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• Dublin konsolosluğu ile iletişime geçmeye çalıştınız mı ? Bu yıl içinde çağırmayacaklarsa dosyamızı Ankara’ya taşımak mantıklı olabilir.
    @vutututututu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dublin icin mülakat tarihi beklemeye başladım.
    Genelde kaç gün içinde mail gelmezse bu ay mülakat daveti almayacağımızı varsayabiliriz?

Geçen ay aktif oldu bana hala mail gelmedi

• Bugün ABD’nin Türkiye misyonlarında şu mesaj paylaşıldı :

“Trump yönetimi, yasadışı göçü durdurmaya ve gerek sınırlarımızı gerekse vatandaşlarımızı korumaya odaklanmış durumdadır.”

— Dışişleri Bakanı Marco Rubio

İnşallah hayra alamettir !

• ⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul Ayşegül Hanım yanılmıyorsam 1,5 ayı geçti en azından 19 binleri düşününce ama ben de yanılıyor olabilirim zaman kavramım bozuldu hatalıysam arkadaşlar düzeltsinler beni. Bana yıl gibi geliyor... Bu yüzden forumdaki arkadaşlara excelli ve forum yorumlarını güncellemelerini rica ediyorum her seferinde...

Sayın @goe
    Ankara sadece geçen ay dağıtım yapmadı. Geçen ay dağıtım yapsaydı Temmuz'a randevu vermesi gerekecekti. Dağıtım yapılmamasının nedeni Temmuz'daki Ankara'da yapılacak olan Nato toplantısı olabilir, bilemiyorum. Bu ayki bültenden sonra mülakatlar Ağustos'a verileceği için sanırım dağıtım yaparlar eli kulağındadır.
    Mülakat alanların hepsi olmasa da bir çoğu buraya yazarlar, merak etmeyin. Ayrıca ilk kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan da ara sıra kontrol edebilirsiniz. Bol şanslar.

• @Serapp Geçmiş aylardan tecrübeleri duyduysanız bilgi verir misiniz bülten açıklandıktan kaç gün sonra gelirdi genelde 2NL ler?

• ⭐⭐⭐⭐

@goe heyecanınızı ve stresini anlayabiliyorum, inşallah bir an önce mülakatınızın planlandığına dair emailinizi alırsınız ve tabi pause da kalkar, vizenize kavuşursunuz.

Ankara'dan mülakat alanlar, kendilerine email geldiğinde heyecanla ve bilgiyi paylaşma amacıyla mutlaka yazacaklardır buraya merak etmeyin.
    Ancak, sadece temmuz ayı için 'zaten dosyası Ankara'da olup bekleyenler' mülakat alamadılar henüz. Yani 1 bültenlik gecikme var sanırım. -İstisnai olarak her dönem numarası atlanan ve mülakatı geciken 1-2 kişi de olabilir ayrıca, bunu da her dönem görebiliriz.-
    Velhasılı, "uzun süredir Ankara'nın mülakat vermiyor olması" gibi bir ifade hatalı ve yanıltıcı olur. Her ne kadar ; Ankara'nın ne zaman ne yapacağı da belli olmaz desek de..

• @uonur26 uğraşmadim açıkçası, pause varken şimdi yada sonra girmenin farkı yok sonuç degismeyecek

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |