Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
234 63 28.7k 84

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    88k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    B
    @ReLoad said: @bravist said: Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar. Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu? Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim? California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım. Tabiki uygun memnun olurum, size mesaj attım.
  • Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k