Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• EU : 29.000 Hayırlı Olsun

9c81d436-0c63-47e8-900c-a59029878794-image.jpeg

• Yeni bülten herkese hayırlı olsun. Umarım pause kararı da sona erer ve hızla mülakatlar verilerek herkes vizesine kavuşur.

• @bravist Temmuz 2026 bülteni hayırlı olsun, vizesini bekleyen arkadaşların kısa sürede kavuşması dileğiyle.

• @iibrahimd merhaba sıram 27 binlerde sanırım mail gelicek kesin gelir dimi gelmeme gibi bir durum yalanmaz bütün formları gönderdim ve onay kağıdını aldım

• @gözdecey dosyanız nerede❓Tabloda kaydınız yok sanırım🤔 Ben de 27.000’lerdeyim, umarım hayırlısıyla mail alırız🍀♾️

• @gözdecey Hayırlısı.

• @gözdecey Ankara, Temmuz ayı için mülakat dağıtmadı. Ağustos ve Eylül ayları için Bangkok dağıtım yapmasına rağmen hâlâ Ankara'dan kimseye mülakat maili gelmedi. Tamamen şansa kalmış; kesin gelecek diye bir şey yok.

• Arkadaşlar moral bozmak istemem ama benim sıram 19800ler hala mail almadım , 19014 cn olan arkadaş nisan 16da mülakat maili aldı ve o tarihten sonra bir daha mülakat verilmedi gördüğüm kadarıyla

• @asimberber mülakat taşıyan yüksek numaralar mülakat takvimi aldı bizler kaldık öylesine taşısaydık bizim de mülakatımız olabilirdi ama şanssızlık mı diyeyim bilmiyorum. Anlamadığım onca şey var. Temmuzun 7 si oldu saolsun Trump amcamız geldi! Hayaller umutlar. benimde numaran 202xx li numara. Aramızda kaç kişi vardır toplam current aralığında kaç kişi irecek bir soru ile psikolojik sağlığımız korumaya çalışıyorum. ABD bugüne kadar alakasız eğitimsiz beş parasız tonla insanı doldurdu ve göçmen gücüne ve parasına ihtiyacı olan bir ülke. Sanırım seçilmiş göçmen değil de dökük sınıfı istiyor. Allah hepimize yardımcı olsun kardeşim

• @bkaraca Viyana 33.000’e Ağustos için mülakat tarihi vermiş😳 Ankara hâlâ bekliyor😞

• @Mirage-0 yeni bülten açıklanmadı son bülten 29bin iken nasıl 33 bine mülakat vermiş anlayamadım....

• ⭐⭐⭐⭐

@Mirage-0 EU kategorisinde mümkün değil. AS olabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |