-
Lufthansa dan online check in yapamıyorum bu sorunu yaşayıp çözen var mı
-
@mesut57 bence lufthansa resmi sitesine bir göz atın son yakıt krizinden dolayı uçuşları iptal ediyordu.
-
@ayvalik10 ucuş iptal diye mesaj gelmedi check-in mailleri geldi online check in yapamıyorum
-
@mesut57 en kötüsü kiosklardan yaparsın. Ben ramazan bayramında almanya gittim. Kiosklardan hem check in yaptım hem de bagaj fişini otomatik olarak sen takıp direk teslim ediyorsun belki bundan dolayı olabilir.
-
Merhabalar,geçmiş sayfalardaki yorumların çoğunu okudum ama güncel olarak tekrar sormak istiyorum,Lufthansadan Almanya aktarmalı gidiş,İsviçre aktarmalı dönüşü olan bilet aldık(turist vizemiz var),eşimin arkadaşı İsviçre bordo pasaportlu Türk vatandaşlarından transit vize istiyor demiş eşim de vesvese yapıyor,bagajları vardığımız son havaalanlarından alacağız,gidiş dönüş pnr’miz aynı.Almanyadan yana bir endişemiz yok,dönüşte İsviçreyle ilgili sıkıntı yaşar mıyız?cevaplarsanız çok sevinirim.
-
@Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)
Merhabalar,geçmiş sayfalardaki yorumların çoğunu okudum ama güncel olarak tekrar sormak istiyorum,Lufthansadan Almanya aktarmalı gidiş,İsviçre aktarmalı dönüşü olan bilet aldık(turist vizemiz var),eşimin arkadaşı İsviçre bordo pasaportlu Türk vatandaşlarından transit vize istiyor demiş eşim de vesvese yapıyor,bagajları vardığımız son havaalanlarından alacağız,gidiş dönüş pnr’miz aynı.Almanyadan yana bir endişemiz yok,dönüşte İsviçreyle ilgili sıkıntı yaşar mıyız?cevaplarsanız çok sevinirim.
Gecerli ABD vizeniz oldugu icin, donuste transit vize olmaksizin Isvicre'den transit yapabilirsiniz. Gecerli ABD vizeniz olmasaydi yapamazdiniz. Turk pasaportundan transit vize istedigi dogru, ama gecerli ABD vizeniz oldugu zaman bu kuralin istisnasina giriyorsunuz.
-
@Ryback teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah
-
@Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)
Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah
Sorun olmaz. Stres yapmayın. Sizin gibi aktarmalı bilet alan yolcuların, uçak değiştirmek için İsviçre’ye giriş yapması gerekmiyordur. Transit vizeyede ihtiyacınız yok. Dönüşte tecrübenizi paylaşmanızı rica ederim.
-
ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉
https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum