Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• viyana konsolosluğundan 2nl Maili alan oldu mu ?

• @mellon, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

Bu seneki deneyimleri okudum ve anlayamadığım bir konu var. Mülakatta green card in gönderileceği bir adresi kağıda yazıp göstermek zorunda mıyız? Hatırladığım kadarıyla DS-260 formunda zaten böyle bir yer doldurmuştuk. Benim o adresim değişmedi ve o adresi kullanmak istiyorum. Yine de o adresi bir kağıda yazıp mülakatta göstermem mi gerekiyor?

Degistirmiyeceksen gerek yok

• ⭐⭐⭐⭐

@mellon hayır, ds260 ta adres belirtmeyenler veya adres değişikliği yapmak isteyenler yapıyor bunu. Sizin birşey yapmanıza gerek yok.

• @AyemÖ hazır konu açılmışken unganlardan raporu aldığımızda Ankara’ya direkt olarak yetkili VFS Global vize merkezine elden teslim edebiliyor muyuz

• @Aysima-Kürkçü özelden cevapladım.

• Birşey sormak istiyorum şimdi 23 bine çıktı ya 20 binden sonra 3 bine mail kesin gelecek mi yoksa mülakat tarihi verilmeyede bilir mi temmuz ve ağustos ayı için mülakat olmayabilir diye birşey duydum da böyle bir şey olabilir mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nihal_porsuk bültende cut-off içinde olmanız, kesinlikle mülakat alacağınız anlamıza gelmez.
    bu durum konsolosluk takdiri ve ilgili konsolosluğun kapasite takdiri ile alakalıdır.

• @gucarslan bu durum biraz üzdü inşallah mail gelir diyelim

• Olası yasağın kalkması durumunda,

CEAC statü değişim sırası
    at NVC ➡ in Transit ➡ Ready ➡ Refused ➡ AP ➡ Issued

Refused - Issued değişimi otomatik mi olacak yoksa biz pasaportu gönderip vize basıldıktan sonra mı sistemsel değişimi olacak ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GRKM vize basımı olmayan hiçbir case için ceac statüsü değişmez.

• Bugun 1 Nisan’da yapmis oldugum gorusmeye dair “Your immigrant visa appointment -- April 1, 2026 - 2026EUxxxxx” baslikli bir mail aldim. Mailde en basta “Further instructions regarding your visa interview appointment are detailed below.” yaziyor ve Required Documents diye bir bolumde gerekli (gorusmede teslim ettigim) belgeleri listelemiş. Gorusme oncesi aldigim mailin aynisi degil, belge listesi daha spesifik. Ancak yeni bir tarih falan da yok. Boyle bir mail alan oldu mu? Bunun amaci ne olabilir?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emrede bazen mailleri dublicate gönderebiliyorlar.
    bir kasiyon alıp almamanız gerektiğini konsolosluğa mail atıp sorabilirsiniz

• Arkadaslar merhaba herkese, toplu dava surecine katilan varsa burda bilgi verebilirse sevinirim. Esim ve ben de katilmak istiyoruz. Nasil bir surecten gectiniz bizi de yonlendirebilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@msvrlr dava başvuru süreçleri biteli 2 aydan fazla oldu.
    yeni davalar için avukatların x hesaplarını takip etmelisiniz.

• @emrede, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bugun 1 Nisan’da yapmis oldugum gorusmeye dair “Your immigrant visa appointment -- April 1, 2026 - 2026EUxxxxx” baslikli bir mail aldim. Mailde en basta “Further instructions regarding your visa interview appointment are detailed below.” yaziyor ve Required Documents diye bir bolumde gerekli (gorusmede teslim ettigim) belgeleri listelemiş. Gorusme oncesi aldigim mailin aynisi degil, belge listesi daha spesifik. Ancak yeni bir tarih falan da yok. Boyle bir mail alan oldu mu? Bunun amaci ne olabilir?

aynı şekilde bende mail aldım...

us travelden yeni randevu oluşmuş mu durum kontrol etmek istiyorum ama ne telefonda, nede pc de giriş yapamıyorum nedense, kardeşim de evde değil ki, onun telefonun da açılıyor site yani birdeğişiklik varsa da öremiyorum şuan.

• Yeni bülten ile birlikte 2NL (Temmuz mülakatı) alan arkadaşımız oldu mu? Üzerinden 1 hafta geçti. Normalde aynı hafta içinde iletiyorlardı.

• @mertcank34, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yeni bülten ile birlikte 2NL (Temmuz mülakatı) alan arkadaşımız oldu mu? Üzerinden 1 hafta geçti. Normalde aynı hafta içinde iletiyorlardı.

Bende sordum ama sanırım kimseye mail yollamadılar daha. Umarım vize basmak için zaman kazanıyorlardır :))

• @gucarslan Sizce Dava sadece davacılar lehine bile olumlu sonuçlanırsa davacı olmayanlara vize basılması gibi bir durum olabilirmi ?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Seteve-Carlos öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• Mülakat maili aldım 7 temmuz

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 153
  • 57
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |