Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aslisirin, içinde söyledi: Green Card Yenileme ya da Degistirme (I-90 Kaybolma/Calinma veya I-751/I-829 Kosul Kaldirma)

Selamlar, I-751 formunda criminal record sorusuna (20. Have you ever been arrested, detained, charged, indicted, fined, or imprisoned for breaking or violating any law or ordinance (excluding traffic regulations), or committed any crime which you were not arrested in the United States or abroad?) 'Hayir' cevabi vermemiz yeterli mi ek evidence sunmamiz da gerekir mi sizce? Daha once bu baslik altina tecrubelerini paylasanlar 'No criminal record' anlamina gelen bir dokuman submit etmemisler diye anliyorum. I-751 instructions'ta Criminal History basligi altinda '3. If no record is available, an original statement from the court that no record exists of your arrest or conviction.' seklinde bir madde goruyorum. Bu nedenle emin olmak istedim. Tesekkurler simdiden.

Hayir diyeceksiniz sadece. Ek kanit gerekli degil.

• @Ryback cevap icin tesekkurler. Zaten en kotu ek kanit isterler, onu da o zaman dusunuruz dimi. Her seyimiz yasal, eksik biseyimiz de yok. Tamamdir, icim rahatladi, sagolun 🙂

• @aslisirin Rica ederim.

• @aslisirin Merhabalar Asli hanim. Ben basvurumu avukatla yaptim ve herhangi bir belge istenmedi. Zaten basvurunuzdan sonra FBI tarafindan sizinle alakali detayli bir arastirma yapiliyor diye okudum kaynaklarda.

• @EfeNevada cok tesekkurler 🙂

• Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?

• @yigit-mert-celik kabul etmeleri lazim expired greencard ve extension letter, greencard yerine geciyor belki bilmiyor olabilirler. Isterseniz arayip sorun belki konustugunuz arkadas bilmiyor olabilir.

• @EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |