Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp bilgileri güncelledim serap hanım 👍🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@ekoko1 Bu soruların çoğunun cevabı aslında mülakat deneyimlerinde gizli 🙂
    https://yesilkartforum.com/forum/post/529634

• Selamlar, Ustraveldocs sitesinde kaydımı bir türlü tamamlayamadım. Aradım çözemediler 20 tane ticket açtım supporta çözülmedi hala. Eşimi ve cocuğumu ekliyorum en son ilerle dediğimde eklediğiniz kişi sayısı ile ds260 formundaki kişi sayısı eşleşmiyor hatası alıyorum. Mülakata girdik geçtik orda sorun yaratmadılar. Benim aklıma gelen tek şey biz ds260 doldururken sadece eşim ve ben 2 kişi olarak doldurduk cocuk sonradan doğduğu için onu dosyaya sonradan ekledik. Acaba sistemde hala 2 kişi olarak mı görüyor bizi o yüzden mi eşleşmiyor hatası veriyor bir bilginiz var mıdır bu konuda?

• Biz mülakatta evraklarımızı tam ve eksiksiz teslim ettik, sonranda sarı AP formu verdiler, herhangi eksik evrak kısmı işaretlenmemiş şekilde, var mı bu şekilde bir evrak alan acaba ? Bazı arkadaşlarımıza beyaz üzerinde Türkçesi “ Bölüm 221(g) kapsamında göçmen vizesi için uygun bulunmadığınız tespit edildi.

Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası. Bugünkü karara itiraz edilemez.

20 Aralık 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Dışişleri Bakanlığı tüm vizeleri duraklattı

Çeşitlilik göçmen vizesi başvuru sahiplerine verilenler” şeklinde bir metin var, var mı bizim gibi sarı AP formu alan acaba ?

• @Aslan-3 deneyimleri okudugumuzda zaten cogu kisi sari kagit almis, asil soru benim gibi beyaz kagit alanlara neden beyaz verildi?

• @Spectator

Sizin sunduğunuz diploma üniversite mi lise mi ?
    Belki yeni kriterler getiriliyor diye düşünüyorum, artık başvuru sahiplerinin bir lisans diploması olması gibi, süreç açılınca bu şekilde bir uygulamaya gidebilmek için yapıyor olabilirler mi diye acaba? Ya da farkı yoktur verilen belgelerin 221 g kapsamında tümü, bilemedim.

• @Aslan-3 Yani bununla alakali mi bilmiyorum ama lisans sundum, en ust derecem soruldu master oldugunu soyledim.

• @Spectator

Bana yurtdışı adli sicil belgesinin tercümesinin yapılmadığını söyledi belgeyi geri uzattı ve sarı form çıkarıp işaret koydu, belgeyi tercüme ettirip gönderin dedi, oysa teslim ettiğim evraklar arasında tercümesi vardı, bende size verdiğim belgelerin içinde var dedim, sonra baktı ve buldu, sarı AP formunu geri aldı benden, işaretlediği yeri karaladı ve geri verdi bana ve dedi ki biliyorsunuz şu an pause durumu var daha sonra durum düzeldiğinde pasaportları göndereceksiniz , yoksa belkide o evrakı vermeyecekti gibi ilginç bir durum yaşadım. Yani evraklar tamam ama elimde eksik evrak AP formu var, kafamız karıştı.

• @Aslan-3 bana herhangi bir eksik veya yanlis evrak durumundan bahsetmedi ve yine sonunda suan pause oldugunu ve kalktiginda kendilerine mail atmami istedi. Benim onceki yillarda ABD ye ogrenci degisim programiyla gidip gelmisligim vardi, acaba ondan mi kaynakli emin degilim.

• @Spectator Bende lise diploması + üniversite diploması sunmuştum. Mesleğimle ilgili 6 lisans gösterdim. Göz ucuyla bakmıştı sadece. Bana da Bangkokta beyaz kağıt verildi. Ve başkanlık kararıyla durdurmayı işaretledi

• @Ramazan-Altan durumun diploma ile alakali oldugunu sanmiyorum ama umarim sikinti bir durum yoktur, gerci olsa soylenirdi ama bilemiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

Eğer eksik bir evrak işaretledilerse bu eksik evrakı tamamlayın, eğer eksik evrak işaretlemedilerse ve sadece başkanlık kararına atıfta bulundularsa sadece sabırla bekleyin lütfen.
    Kağıt renklerine takılmayın. Bir sorun olsaydı söylerlerdi. Sarı beyaz farketmez, size başkanlık kararına atıfla vize basamayacaklarını, karar değişirse iletişime geçmeniz gerektiği söylendiyse sadece bunu takip etmelisiniz. Boşverin renkleri 🙂
    Başka bir sorun veya sıkıntı bulmaya çalışarak kendinizi de mentalinizi de daha fazla yormayın bence, çünkü eminim mülakata girip vizeyi alamamak yeterince can sıkıcıdır, daha fazla stres yaşatmayın kendinize.
    İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alacağımız bir sabaha uyanalım, buralarda bayram havası yaşansın 🙂
    Şimdilik sabırla bekleyelim..

• @aysegul Yazınızı okurken yüzümde istemsiz bir tebessüm oluştu. Umarım bu güzel temennilerinizin etkisiyle hep birlikte iyi haberler aldığımız bir sabaha uyanırız. İnşallah da öyle olur. Var olun…

• ⭐⭐⭐⭐

@koci mülakat tarihinizi görünce açıkçası ekstra üzüldüm..
    Ama inanın ben herşey(r)de bir hayır olduğuna inanıyorum, biz o an anlamasak da daha doğru zamanların olduğuna da.
    Neden bilmiyorum çok inanıyorum güzel haberin bir gün geleceğine, ama tabi dua edelim o güzel habere 29 eylül sabahı uyanmayalım, daha vakitlice olsun lütfen, Allah ım duy bizi 😜

• Nisanda bitti hala pause ile ilgili gelişme yok mu ?

• @İbrahim-Şen selamlar, ayni sorunu biz de yasadik. Support uzerinden 10 ticket var cozemediler. Cocugunuz icin yeni bir hesap acin oradan barkod alin. Kendi hesabiniza eklemeyin. Kendi hesabinizdan esiniz ve kendiniz icin barkod alin.

• Biz dosyamızı Hongkok tan Ankaraya almıştık. Mülakattan önce maalesef Ustraveldocs kaydını yapamamıştık. Ama bize Evrak teslim ederken sorun olmadığı söylenmişti. Bugün baktık ki Hongkok artık Türkiye olmuş. Tamam dedik yapalım ama ne yazık ki bu sefer eşimin Türkiye olmuş benim hala Hongkok. Yine yardım oluşturacağız. Bu sorunu yaşayanlar bir baksın bence

• @Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bizim dosya ilk Hongkok taydı ve ustraveldocs kaydını orası için yapmıştık. Sonra Ankaraya dosyayı aldık. Ne yazık Hongkok olarak sistemde ve ne yaptıysak değişmiyor.yardım oluşturduk, telle birçok kez aradık konuştuk gerekli yerlere mail attık olmadı olmadı.yarın sabah 8.30 da mülakatımız olacak. Olacak diyorum ama onuda bilemiyorum. Sizce bizi mülakata alıp o belgeyi sonra ulaştırırsınız derler mi. Bizim gibi bu belgesi eksik olan oldumu.

Evet benim

• @hiafamily Selamlar,
    19 gişede ki zarif hanım bana da şu anda ''vize basamıyoruz,karar nedeniyle,siz bize mail atı dedi.Bende biliyorum dıyerek teşekkür ettim.Evrak yok yani

• @ugursway Merhaba uğurbey evet sizin bu iletinizi gördüm ve hemen denemiştim değişikliğe kapalıydı hiç bir bölümüne işlem yapamadım.sistem izin vermiyordu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |