DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozyurta Geçmiş olsun, Viyana'yı alkışlıyorum

Giderken yırtık olan pasaportunuzu da yanınızda götürmeyi unutmayın. -
Blokta destek veren ilgilenen herkese teşekkür ediyorum. Kendim panik halinde olduğum için bazen yazılanları sağlıklı okumakta anlamakta zorlandım. @Serapp hanım @gucarslan @aysegul hanım ve diğer yazan herkese Allah razı olsun. Bloga geç geldiğim için çok üzüldüm buradaki dayanışma çok güzel. Dış sesler danışmanım diye geçinenler baştan sona ihmal ediyorlar insanı. blog bir çok konuya güzel hızlı cevap veriyor. bana söylenen gibi başta @Serapp serap hanım anlattı konuyu pasaport sürecine başlayıp devam edeceğim yola. blogta bir rahatsızlık verdiysem lütfen içinde bulunduğum panik haline verin.
-
@Scythep Covid sebebi ile mulakat tarihini 2 kez degistirmis birisi olarak tavsiyem, hic ugrasmayin, tarihinde girin mulakatiniza. Surec cok stresli oluyor. Simdiden hayirli olsun.
-
@Scythep, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ankara 20 mayıs için mülakat tarihi vermiş, mülakat tarihimi 8-10 haziran arası veya sonrası için değiştirmek istesem sizce sorunla karşılaşır mıyım? Yoksa sorunsuz hallederler mi ne diyorsunuz?
Öncelikle imzanızdaki mülakat yerini Ankara olarak değiştirin lütfen.
Ankara, son zamanlarda maillere hiç cevap vermez oldu ya da son gün dönüş yaptı. Hayati bir mesele yoksa gününde girmenizi öneririm.
-
@emels Merhaba bu durum ile ilgili yaşadığınız süreç nasıl ilerledi acaba ?
-
@ceyceycey aynı sorunu ben de almıştım. yeni soyadımla bir mail açıp o maille kaydoldum ve yeni soyadım cıktı ustravelda.
-
@melisbasdurmus Çok teşekkür ederim
Hemen deneyeceğim. -
son dakika olarak avukatlar paylaşım yaptı abd federal temyiz mahkemesi trumpın sınırları sığınmacılara kapatan kararını yasa dışı bularak iptal etmiş. alınan kararla birlikte zulümden kaçarak abd ye giden göçmenler doğrudan sınır dışı edilmek yerine yasal olarak iltica talep etme ve mahkemede dinlenme hakkına yeniden kavuşmuş oldular. mahkeme de ayrıca başkanın kongre tarafından çıkarılan yasaları tek taraflı o0larak aşamayacağını belirterek hukukun üstünlüğünü net bir şekilde hatırlatmış. bu durumda bizim basılmayan green cardlarda başlar mı tekrar basıma bilinmez ama kaçak göçmenler için mahkeme hakkı geri gelmiş hayırlı olsun.
-
@bketcrsur dolaylı da olsa güzel bir haber bizler için
-
Lütfen çok acil yardım ederseniz çok sevinirim. Mülakatım çok yakın. Sıkıntı şu. Daha önce mülakatımız Hongkok tu. Ustraveldocs kaydı orası için yapmıştık. Şimdi mülakat yeri Ankara. Fakat o kayıt iptal edilemiyor ve Hongkok yerine Ankara yazunca da ilerlemiyor. Araya haftasonu girdi birşey yapamıyoruz. Gerekli yerlere ilettik. Destek için maalesef pazartesi arayacağız. Çarşamba günü mülakatımız var. Aynı sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi. Teşekkürler
-
@melisbasdurmus Eşimi bakmakla yükümlü olduğum kişiler kısmına yüklediğimde kişi sayısının uyuşmadığı ile ilgili bildirim geliyor ve kaydı tamamlayamıyorum, sizce sebebi nedir ?
-
@Sibel-Apaydın bence honkonga mail gönderin onlar yardımcı olabilir. Bizde kayıt oluşturamadan mülakata girdik. Mülakat sonrası kayıt yapabildik. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Ustraveldocs kaydı yapamamanız mülakat için olumsuz bir durum değil. Sadece Ustraveldocs kaydını mutlaka yapın diye uyarı yapıyorlar. Siz hata durumunu iletin yardımcı oluyorlar.
-
@Sibel-Apaydın
Merhaba, Hong Kong icin olusturmus oldugunuz kaydi duzenleyebiliyor musunuz? Eger sistem duzenlemenize izin veriyorsa, oradaki pasaport, case number vb. bilgilerinizi degistirip yeni bir email adresi ile Ankara icin yeniden bir kayit yapmayi deneyebilirisniz. Bu yontem mumkun degilse endilenmeyiniz, zaten surec pause durumda oldugu icin Ankara’daki mulakatiniz sirasinda konsolosluga durumunuzu anlattiginizda yardimci olacaklarini dusunuyorum. -
@ugursway maalesef yeni e mail lede olmuyor
-
@Sibel-Apaydın defalarca paylaşıldığı üzere HK hesabınız üzerinden ticket oluşturup profilinizin taşınmasını istemeniz gerekiyor. Forumda arama yaparak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz panik olmanıza gerek yok. Sadece 2-4 gün sürebiliyor, buna göre önleminizi alın
-
adli sıcil kaydı alırken kurum turunu yabancı ulke tercumeli mi olarak sececgız
-
@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
adli sıcil kaydı alırken kurum turunu yabancı ulke tercumeli mi olarak sececgız
Sorunuza cevap verebilmek için mülakat yerinizin neresi olduğunu bilmemiz lazım. Parantez içinde (örnek: ) değil direkt gireceğiniz yeri yazın.
-
@Serapp duzenlendı ankara da girecegim
-
@onur12 Parantez hala duruyor :))) neyse...
Ankara için e-devletten arşiv kayıtlı adli sicil belgesini Türkçe olarak almanız yeterlidir. -
@Serapp bu kez tamam
belgenın nereye verilecegi abd konsolslugu yazmam yeterlidir herhalde
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.