Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nihal_porsuk aynı soru beni de mahvediyor. sizinle durumumuz benzer 20xxx ve ds260 24 haziranda doldurdum. Allahım kolaylık versin bizlere...bilseydim ben de taşırdım dosyamı ama salaklık ettim. taşıyanlar nasıl yaptılar onu da anlamadım.

• Bu ileti silindi!

• @goe Mülakat yeriniz neresi, yazmamışsınız merak ettim

• Ankara'da yaşıyorum ve mülakata inşallah burada gireceğim. bilseydim taşırdım numaramı siz nasıl taşıdınız current oldan? ben yanlış yönlendirildim:(

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 6 aylık bank statement, gelen evrak emailinde yazıyor ancak tabi Ankara böyle birşeyle ilgilenmiyor o ayrı. Talihli arkadaşımız evrak emailinde gördüğü için önemsedi muhtemelen.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan yaaa sizin iletiler için özel emojiler olmalı, ve bazı iletilerinizin altına emojiyle tepki verebiliyor olmamız lazım bence(whatsapp’taki gibi), bunu hakeden iletileriniz var, çok yaşayın e mi 🤣🤣🤣

Not: Emoji olmalı dememin sebebi bu şekilde cevap yazıp mesaj kalabalığı yapmak istememem tabiki ama bu sefer dayanamadım, e kuru bir like ile geçmek de haksızlık oluyor gibi geliyor, o sebeple 😊

• @goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara'da yaşıyorum ve mülakata inşallah burada gireceğim. bilseydim taşırdım numaramı siz nasıl taşıdınız current oldan? ben yanlış yönlendirildim:(

Ben dosya taşıma serbest iken oturum şartı aranmadan önce KCC'ye mail atarak taşıma işlemini yapmıştım.

• @Rutkay Yöneticinin de söylediği gibi buna gerek olduğunu düşünmüyorum mevduatınız bence de yeterli çünkü ben de 4 kişilik bir aileyiz 52 k tutarında göstermiştim soru bile sormadılar.Gerek duyarlarsa isterler siz de verirsiniz.

• @güliz merhaba forumu dikkatle okumaya çalışıyorum ve henüz numaram gelmedi ama son ana aşılar kalıp sıkışmamak adına sormak istedim izninizle. sağlık raporu için olmak zorunda olduğumuz aşı listesi var mı nedir? bakılabilecek antikorları doktora söylediniz ve hepsini işretleyip sıradan baktı sanırım? Eksik antikorlarınıza ait hastalıkların aşılarını hemen sağlık ocağından erişebildiniz mi? bu süreci biraz aydınlatmaya ihtiyacım var açıkcası son anda 5 aşı olup alerji olmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler, sevgiler

• @goe Merhaba konu ile ilgili gayet açıklayıcı bir şekilde sevgili @Flight101 üstadın yazmış olduğu https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15507?_=1743612851036 posttan destek alabilirsiniz.

• @mesut57

Biz mevduat hesabında TL olarak birikim dökümü aldık, banka bize dolar karşılığı şeklinde bir yazı vermeyeceklerini böyle bir uygulamaları olmadığını söylediler, biz de birikimi aceleyle dolara çevirmedik maddi mağduriyet oluşmasın diye , yanında araç ruhsatı ve ev tapusu da götürüyoruz, şayet isterlerse TLyi dolar yapıp daha sonra ibraz ederiz, TL mevduatı gösterip sorun yaşayan var mı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul teşekkürler, gelen emailde “6 aylık hizmet dökümü” olarak mı geçiyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga-ozfidan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@goe Merhaba konu ile ilgili gayet açıklayıcı bir şekilde sevgili @Flight101 üstadın yazmış olduğu https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15507?_=1743612851036 posttan destek alabilirsiniz.

Tolga Bey soruyu soran Viyana'da mülakata girmeyecek. Unganlar, dışarıda yapılan aşıları kabul etmeyip kaşla göz arasında bütün aşıları tekrar vuruyor.
    @goe size önerim soru sormadan önce tüm mülakat deneyimlerini okuyup bilgilenin.

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 hizmet dökümü değil tabiki onun adı, insanlar sgk hizmet dökümüyle mi karıştırıyorlar bilmiyorum ama bir hizmet dökümüdür gidiyor, 6 aylık hesap dökümü veya hesap ekstresi demeye çalışıyorlar muhtemelen :)) Önceki mesajımda belirttiğim gibi 6 aylık bank statement transaction history diyebiliriz. En iyisi size ilgili yazıyı göndereyim daha net olsun 🙂

İlgili paragrafın ilk cümlesi;
    Bank statements, Should show account balance and transaction history for the previous six months.

**Ancak tekrar edeyim, Ankara hesap ekstresiyle ilgilenmiyor, en azından güncel bilgi şimdilik bu. Varlık durumunuzla ilgileniyor. Bunu genele bir bilgi olması açısından tekrar yazmak istedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 hiç tl'yi dolar yapmanıza gerek yok, bankada adınıza (veya varsa eşiniz adına da olabilir eşiniz de vize alacaksa) olan TL, döviz, altın; bunlardan biri veya karışık hiç farketmez; olması yeterli. Yani hesap adınıza olsun, tl döviz altın farketmez, istediğiniz şekilde gösterebilirsiniz. Tek bir hesapta olmak zorunda değil, tek bir cins olmak zorunda değil. Onlar sizin toplam varlığınızı görmek istiyorlar. İster tek kalem, ister çeşitli.

• ⭐⭐⭐⭐

@goe Serap Hanım'ın açıkladığı gibi, Ankara'da mülakata girecekseniz;
    Antikor testi kabul etmiyorlar
    Çocukluk çağı orjinal aşı kartınız veya o aşıların enabızda görünmesi durumunda aşı listenizi kabul ediyorlar.
    Bu alınacak sağlık raporu için yakın zamanda yapılmış aşıları kabul etmiyorlar ancak 3-5 sene önce başka bir sebeple olduğunuz tetanoz vb aşılarınız varsa ve enabızda görünüyorsa bunu kabul edebiliyorlar.
    Velhasılı kelam, yaşınız çok genç değilse ve bizler gibi çocukluk çağı aşı kartınız yoksa (bizler de bütün aşılarımızı olmuşuz kçükken ancak kaydı kuydu yok tabi) o aşıları olmak durumunda kalacaksınız.
    Lütfen ilgili başlıkları ve deneyim yazılarını mutlaka okuyun, bu aşamadan sonra dahi olsa sürecinize hakim olmak istiyorsanız bu başlığı ve deneyimler başlığını mutlaka okumalısınız, şiddetle tavsiye ederim, bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@goe imzanızdaki mülakat yeri bilgisini de günceller misiniz? Size vereceğimiz cevaplarda bu çok önemli çünkü.

• @Aslan-3 Benimde TL hesaptı herhangi bir sorun olmadı.Ben küçük bir kağıda güncel kur hesabıyla ne kadar olduğunu yazdım o kadar

• @aysegul

Bizim varlık dökümünü TL olarak aldık, bankamız dolar karşılığı veremiyoruz dedi, sorun teşkil eder mi, illa dolar mı olması mı gerekiyor acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 hayır gerek yok, bunu anlatabilmek için uzun bir mesaj yazmıştım az önce ama 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |