Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 1 nisan da mülakata girdim. sisteme durumu kontrol etmek için girdiğimde (visa status check ) your search did not return any data yazıyor normal mi ?

• Merhabalar herkese, sağlık randevusundan çıktım yeni. Yarın gelip mektubu alabilirsiniz dediler. Herhangi bir sorun olsa söylerlerdi değil mi?

• @Avukat-Zeki-Yağlı Dr.Nicolson'dan mesaj geldi sonuçları hazırlamışlar bugün gelip alabilirsiniz diye. Kinik çalışanları mülakattan bir gün önce alacağımı söylemişlerdi. Gelin güvey olmak istemiyorum ama hızlandırıyorlar mı bişeyleri acaba

• @falsepoet Cevabınız için teşekkür ederim.
    Bir sorum daha vardı: Hesapta ne kadar para olduğuna detaylı bakıyorlar mı ? Önerilen tutar şu anda mevcut değil, ancak kredi çekerek mümkün.

• @emre-us sizden istenen belgeleri götürdüğünüzde soruyorlar ya ben hazırlıklı gittim o kadar, onlar bana bunları getir demedi ve sadece sorulanlara cevap verdim.

• @Dogukan-Oge hocam biz 10k altında bir para gösterdik göz ucuyla baktı hiç birsey sormadı. Aynı gün başka birinden sponsor istenildiğini orada duymuştuk. tapularınız varsa götürebilirsiniz. net birşey söylemek zor gerçekten.

• @Avukat-Zeki-Yağlı Biz sağlık kontrolünden ertesi gün hemen almıştık. Normal bir süreç hocam.

• Merhaba. 29 Nisan mülakat tarihim var. Kaç gün önce bankadan kağıt almalıyım acaba. Teşekkürler

• ⭐⭐

@Sibel-Apaydın Mülakatın olacağı hafta alabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• @kıymet Hong Kong'daki sağlık süreci Ankara'dakinden daha farklı. Normalde 2 haftaya anca çıktığı için mülakattan 2 hafta kadar önceye randevu veriliyor. Zeki Bey'in durumunda bir hafta dolmadan raporu alabilirsiniz denmiş. Fakat yine de konsolosluğun çalışması ile sağlık raporunun erken çıkması arasında bir ilişki göremiyorum kendi adıma.

• ⭐⭐⭐⭐

@Betül-0 sorunuzu aşamalar başlığında sormalısınız, sorunuzun çekilişin durdurulması kararıyla bir ilgisi yok.

Eğer öğleden sonraya kadar aranmadıysanız bir sorun yoktur olarak kabul edebilirsiniz.

• @Avukat-Zeki-Yağlı Merhaba, kesinlikle hong kongda hayat aşırı pahalıydı. öğün yemek yaklaşık 600-1000 tl arasına denk geliyor. Bunun yerine sağlık testi ile ilgili işlemlerim bittiğinde taylanda geçtim 2 hafta taylandda kaldım. total git gel uçak biletim bangkok pattaya puket ulaşımlarım konaklama yeme içme gezmek alışveriş ile hepsi toplam 40-45k arası tuttu. hong kongda düzgün bir yerde oda kiralasaydım daha fazlasını ödeyecektim. hong konga gidecek arkadaşlara tavsiye ederim.

• @Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@falsepoet Cevabınız için teşekkür ederim.
    Bir sorum daha vardı: Hesapta ne kadar para olduğuna detaylı bakıyorlar mı ? Önerilen tutar şu anda mevcut değil, ancak kredi çekerek mümkün.

Ben 6 kısi icin 48.700 dolar gösterdim
    Tapuları istemedi
    Yanımda sponsor evrakları vardı ne olur olmaz diye istemeyince onu da vermedim

• Merhabalar, bir akrabamın Amerika'da şirketi var ve olur da yerleşirsek yerleştikten 2-3 ay sonra ( dil problemini belirli ölçüde atlatınca) orada çalışmaya başlayacağım. Mülakat esnasında göstereceğimiz maddi tutarı az görmeleri ihtimaline karşılık firmadan yanımda bir mektup götürmeli miyim? yoksa sponsor formu mu doldurmalıyız? ya da sadece antetli bir kağıda iş teklifi tarzında "xxx amerika'da yyy şirketinde çalışacaktır" yazıp ıslak imzalı olsa yeterli midir?

• Arkadaşlar iş bankasından hesap dökümü çıkartırken hissedir fon portföyüdür bunları gösterebilen var mı

• ⭐⭐

@maskrein Hisse ve fon hesap hareketleri alın akabinde varlık dökümü ekstresi talep edin vize için kullanacağı bu yüzden güncel paramın USD karşılığı yazan bir üst yazıda talep edin örnek size atayım geçen ay sonunda schengen vizesi için almıştım

0536278c-7d4e-4783-ae67-f82a79241304-image.png

• @DARTHU merhaba. Yani doğru anladıysam ds 260 formunu açtırmadınız sadece bebeği eklettiniz değil mi? Ben çok heyecanlıyım çünkü az önce 1 hazirana tekrar randevu aldım mülakat için. Dr unganın ofisini aradım size sorduğum durumu sordum. Konsoloslukla görüşüp bebeği ds formuma eklettirmem gerektiğini söylediler sizinde söylediğiniz gibi. Oradan onlar ekleyince muayeneye gelebilirsiniz dediler. Bebeği ds-260 add applicant mı yaptınız? Öyle yaptıysanız tekrar dq olmayı beklediniz mi? İkinci mülakat randevumu çok zor aldım kaybetmek istemiyorum🥲 çok teşekkür ederim yardımınız için. Bebeklere muayenede ne yapıyorlar acaba?

• @T-C-Kubilay-Dikici geç kaldım maalesef yarın mülakata gireceğim 9 bin dolar yeterli olur umarım

• @Dogukan-Oge bence bakiyorlar. Benimkini biraz inceledi ve bu sizin banka hesabiniz mi diye ozellikle sordu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |