DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@elbruz çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Ama ben sizin için iyi sonuçlanacağına eminiz. Ki şanslıyız daha Eylüle çok var. Anladığım kadarıyla siz Bangkok ta mülakata girecekmişsiniz. Ben Ankraada gireceğim. Sürecinizde bol şans diliyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
-
Aslında 3. İleti de ki yazıyı kast etmiştim yanlış mı anladım okuduğumu tekrar bakacagim
İletide "eğer formu "Other Travel Document" seçeneği ile doldurduysanız, mülakat tarihi aldıktan sonra ankara konsolosluğu'na mail atıp formunuzu açtırma talebinde bulunun ve ilgili alandaki bilgiyi, yeni pasaport numaranızla değiştirin." diyor.
Siz yanlış anlamışsınız o halde formunuzu açtırmanız gerekiyor. -
@ceyceycey, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri
@falsepoet Merhaba, sizden sesli alınan evrakların tercümelerini verdiğinizi belirtmişsiniz. Bize gelen mailde evraklar tğrkçe ise çeviri gerekli değildir gibi bir yazı bulunuyordu. Bu konuda emin olamadık. İlk sorum:
- Eşim ameliyat geçirdi ve epikrizi türkçe mesela. Bunun çevirisi noter onaylı gerekli midir ?
- e-devletten alacağımız adli sicil kaydı, nüfus kayıt belgeleri, askerlik çıktısı, sabıka kaydı notere tercüme ettirilmeli mi ?
- Ben université mezunuyum ve diplomam türkçe. Bunun noter onaylı çevirisine ihtiyaç var mı?
Benim deneyiminde tercümeleri verdiğimi belirtmedim başka birinin deneyimi ile benimkini karıştırmış olabilirsiniz?
-
@onur12 hocam mail attınız ve size dönüş yapmadılarsa yapacağınız bir şey yok. Attığınız maili çıktı alın ve mülakat sırasında söyleyin. Sorun olacağını düşünmüyorum. Konsoloslukta gerçekten her konuda yardımcı oluyorlar. Zaten pasaportunuzu alıp sisteme giriş yapıyorlar.
-
@ceyceycey bizde epkirizleri e nabız dan alıp unganlara sunduk. Çeviri yaptırmanıza gerek yok. E devletten aldığınız tüm belgelerin türkçe olması yeterli.
-
@sinemmurat39 navigator ile mail atmayı denediniz mi ?
-
Merhaba, görüşme sonrasında pasaportumuz konsoloslukta mı kalıyor ? Belirli bir süresi var mı ? Teşekkür ederim.
-
@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, görüşme sonrasında pasaportumuz konsoloslukta mı kalıyor ? Belirli bir süresi var mı ? Teşekkür ederim.
Pause sebebi ile pasaport lari tekrar bize veriyorlar pause açıldığı zaman e mail atacağız onlarda bize ustraveldocs ile tekrar yollayacagiz vize basılması için sürec şu an bu şekilde inşallah sizin girdiğiniz zaman pause kalkarda pasaport larinizi alıp vizeyi basarlar.Bize de bayram olur
-
1 nisan da mülakata girdim. sisteme durumu kontrol etmek için girdiğimde (visa status check ) your search did not return any data yazıyor normal mi ?
-
Merhabalar herkese, sağlık randevusundan çıktım yeni. Yarın gelip mektubu alabilirsiniz dediler. Herhangi bir sorun olsa söylerlerdi değil mi?
-
@Avukat-Zeki-Yağlı Dr.Nicolson'dan mesaj geldi sonuçları hazırlamışlar bugün gelip alabilirsiniz diye. Kinik çalışanları mülakattan bir gün önce alacağımı söylemişlerdi. Gelin güvey olmak istemiyorum ama hızlandırıyorlar mı bişeyleri acaba
-
@falsepoet Cevabınız için teşekkür ederim.
Bir sorum daha vardı: Hesapta ne kadar para olduğuna detaylı bakıyorlar mı ? Önerilen tutar şu anda mevcut değil, ancak kredi çekerek mümkün. -
@emre-us sizden istenen belgeleri götürdüğünüzde soruyorlar ya ben hazırlıklı gittim o kadar, onlar bana bunları getir demedi ve sadece sorulanlara cevap verdim.
-
@Dogukan-Oge hocam biz 10k altında bir para gösterdik göz ucuyla baktı hiç birsey sormadı. Aynı gün başka birinden sponsor istenildiğini orada duymuştuk. tapularınız varsa götürebilirsiniz. net birşey söylemek zor gerçekten.
-
@Avukat-Zeki-Yağlı Biz sağlık kontrolünden ertesi gün hemen almıştık. Normal bir süreç hocam.
-
Merhaba. 29 Nisan mülakat tarihim var. Kaç gün önce bankadan kağıt almalıyım acaba. Teşekkürler
-
@Sibel-Apaydın Mülakatın olacağı hafta alabilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
@kıymet Hong Kong'daki sağlık süreci Ankara'dakinden daha farklı. Normalde 2 haftaya anca çıktığı için mülakattan 2 hafta kadar önceye randevu veriliyor. Zeki Bey'in durumunda bir hafta dolmadan raporu alabilirsiniz denmiş. Fakat yine de konsolosluğun çalışması ile sağlık raporunun erken çıkması arasında bir ilişki göremiyorum kendi adıma.
-
@Betül-0 sorunuzu aşamalar başlığında sormalısınız, sorunuzun çekilişin durdurulması kararıyla bir ilgisi yok.
Eğer öğleden sonraya kadar aranmadıysanız bir sorun yoktur olarak kabul edebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum