Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp

Ankara’dan gelen bir önceki mailde 29 Nisan 08:30 olarak belletilmişti mülakat tarihi ve saati, önceki gün gelen ikinci maili ben 2NL olarak algıladım, Ankara’ya mail atıp soralım mı ne dersiniz yada biz 28 Nisan 13:00 da konsolosluk önünde hazır olacağız zaten şayet o gün değilse mülakatımız orada anlamış oluruz bir sonraki gün 08:30 da tekrar gideriz mülakata , ne dersiniz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 Tamam, o gelen mail 2NL değil Ankara'nın size gönderdiği evrak listesi maili.
    ESC sayfasında Viyana görünmesi normal. O değişmeyecek.

Ankara'nın bir önceki maili 29 Nisan ve saat 8:30 daha olası gibi duruyor.

Ankara'ya mail atıp sorun bence, cevap gelmezse de dediğiniz gibi yapın çok mantıklı.

Sadece sağlık randevunuz 27 Nisan olduğu için, eğer Ankara cevap verirse ona göre hareket edersiniz, cevap gelmezse daha önceye alırsanız garanti olur.

• @Serapp
    Teşekkürler Serap hanım

• Merhaba. Bu hafta check up yaptırmıştım.akciğerde sigaraya bağlı hava keseciklerinde problem çıktı bir de muhtemelen geçmişte geçirmiş olduğunuz enfeksiyondan kalan bir kalınlaşma ve iz var dedi. İnanılmaz moralim bozuldu . Bu problemim sigara içenlerde beklenen, normal birşeymiş. Rahat nefes almam için hava (fıs fıs) verdi. 27Nisan sağlık kontrolü 29 Nisan da da mülakat var. Bu yazıyı neden yazdım bilemiyorum 😔 sağlık kontrolüne giren ve benim problemim olupta sağlık kontrolüne girenlerin sonuçları nasıl oldu acaba . Tecrübe edinen lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba. Bu hafta check up yaptırmıştım.akciğerde sigaraya bağlı hava keseciklerinde problem çıktı bir de muhtemelen geçmişte geçirmiş olduğunuz enfeksiyondan kalan bir kalınlaşma ve iz var dedi. İnanılmaz moralim bozuldu . Bu problemim sigara içenlerde beklenen, normal birşeymiş. Rahat nefes almam için hava (fıs fıs) verdi. 27Nisan sağlık kontrolü 29 Nisan da da mülakat var. Bu yazıyı neden yazdım bilemiyorum 😔 sağlık kontrolüne giren ve benim problemim olupta sağlık kontrolüne girenlerin sonuçları nasıl oldu acaba . Tecrübe edinen lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler 🙏

Çok geçmiş olsun. Sağlık kuruluşu akciğerde görülen iz için balgam testi isteyebilir Bu da 8 hafta süren bir süreç. Eğer böyle bir istekleri olursa da sorun değil üzülmeyin lütfen. Mali yılın bitmesine hem zaman var hem de zaten pause nedeniyle vize basılamıyor. Siz normal mülakatınıza girin, onayınızı alın.
    Diğer konular hallolur.
    Bu arada sigarayı da bırakın lütfen en önemli şey sağlık😉🌸

• @Serapp teşekkür ederim ilginiz için. Evet bende öyle düşünüyorum bırakamadım ama bayağı azalttım. İnşallah onuda başaracağım. Tekrar teşekkür ederim 🙏😊

• Arkadaşlar selamlar. Yarın Hong Kong'a gidiyorum. DS-260 formunda anne kızlık soyadımı yanlış yazdığımı hatırladım (şimdiki soyadını). Vukuatlı nüfus kağıt örneğinde doğrusu yazıyor? Konsolosluktan formu açtırıp düzelteyim mi yoksa mülakat esnasında bunu yapabilir miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@Avukat-Zeki-Yağlı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar. Yarın Hong Kong'a gidiyorum. DS-260 formunda anne kızlık soyadımı yanlış yazdığımı hatırladım (şimdiki soyadını). Vukuatlı nüfus kağıt örneğinde doğrusu yazıyor? Konsolosluktan formu açtırıp düzelteyim mi yoksa mülakat esnasında bunu yapabilir miyim?

Bu iletinin 1 numaralı bölümünde yazdığı üzere anne kızlık soyadının yanlış yazılmasının hiç bir önemi yok.

İmzanıza "Mülakat yeri: Hong Kong" diye yazın lütfen.

Hayırlı yolculuklar, bol şanslar.

• Merhaba. Ankara için sağlık muayenesi randevusu alacağız. Eşimin çalışma şartlarından dolayı çok vaktimiz yok. Sağlık muayenesine girdikten sonra genelde ertesi gün zarfların teslim alındığı belirtilmiş. Direkt bizlerin mi teslim alması gerekiyor ? Yoksa başka biri ya da mesela ben eşiminkini teslim alabiliyor muyum ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Sibel-Apaydın geçmiş olsun, Serap Hanım'ın bahsettiği gibi, balgam testi isteyebilirler, bu da raporunuzun çıkmasının 8 hafta ötelenmesi anlamına gelir, ki mevcut durumda hiç sorun değil, mülakata şu dönemde sağlık raporu olmadan girilebiliyor, siz de raporunuz eksik evrak olacak şekilde girip, diğer kısımlardan okeyi alırsınız, 8 hafta sonra raporunuz da çıktığında konsolosluğa gönderir, o zamana kadar pause kararı kalkmamışsa onun kalmasını beklersiniz. Olabilecek en kötü senaryo bu olur, yani dosyanızın tamamlanması için 8 haftalık bir rötar, max. Yani moraliniz bozulmasın 🙂 Şimdiden bol şans.

• @aysegul ilgiliniz için teşekkür ederim. Herşey kısmet. Sağlık yerinde olsun. Acaba Ankarada doktora sigaradan olduğunu anlatırsam illa balgam testine bırakır mı ? Yeni dr a gittiğimi söylesem birşey değişirmi acaba. Bilemedim . Neyse 😊

• @Sibel-Apaydın Merhabalar Sibel hanım yaşınızı bilmiyorum ama ben 47 eşim 49 yaşında ben yaklaşık 32 yıldır sigara kullanıyorum Unganlar da akciğer filmi çekildi ama bana ve eşime herhangi bir şey söylenmedi doktor muayenede sigarayı sordu az içiyorum dedim telaş etmeyin İnşallah kolayca hallolur.

• @mesut57 tebrik ederim öncelikle. Ben 57 yaşındayım 40 yıldır maalesef içiyorum. Yeni dr a gittim sonuç böyle çıktı üzüldüm. Hem sağlığım için hemde balgam testine kalabiliri diye. Gerçi dr önemli değil ama sigarayı bırak dedi tabi. İlginiz için teşekkür ederim 🙏

• @ceyceycey farklı bir kişide alabilir. Sizin pasaport görüntülerinizin teslim alan kişide olması yeterli.

• @Sibel-Apaydın yaşıtım biri ne güzel, keşke sigaraya hiç başlamasaydınız ama yine de geç değil bırakmak için🍀 Mülakat deneyiminizi merakla takip edeceğim, umarım ayrıntılı olur paylaşımınız😉

• Arkadaşlar merhaba, normal şartlarda bende mülakat için Bangkok'u seçmiştim. Fakat son durumlarda yurtdışında mülakat tarihi alıp sonra Ankara'ya taşıma yapanların kısa süre içerisinde numarası yüksek bile olsa mülakat tarihi alabildiğini gördük. Bu nedenle Ankara'ya taşımayı bende düşünüyorum. Fakat aklıma şöyle birşey takıldı. Varsayalım pause durumu kalktı ve vizeler basılmaya başlandı. Türkiye'nin dünya kupasına katılmasını da göz önünde bulundurursak sizce bu durum vize basımını geciktirir mi? Yoğunluk oluşturur mu? Kendi adıma numaram 21 k larda bu nedenle tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Sağlık raporumu aldım lakin bana mail yoluyla iletilen dosyada (aynı belge zarfla birlikte basılı da verildi) vaccination worksheet içinde aşağıdaki bilgiler yazıyor fakat diversity excluding kısmı kafamı karıştırdı. Urganlara mail attım ama zarf ile birlikte verilen o kağıdın üstünde aşağıdaki gibi yazıyor.

Applicant visa details
    Applicant Category : Immigrant Visa (excludes diversity)
    CEAC Barcode xxxxxxxx
    Case number xxxxxxxxxx
    CEAC Barcode plus suffix xxxxxxxx

Herkesin vaccination sheetinde aynı şekilde mi yazıyordu merak ediyorum. Acaba bi yanlışlık mı oldu diye şüpheye düştüm. Diğer bilgilerim doğru, CEAC(Ds260) number ve case number vs. ama sağlık raporu almış olanlar bana deneyimini yazabilir mi ?

Teşekkürler şimdiden.

• Herkese merhaba, mülakattan sonra kapalı sarı zarfı vermediler (sağlık raporu olanı) bunu vize basılırsa birlikte mi? Veriyorlar yada biz mi almayı unuttuk. Ülkeye Giriş için kullanılan kapalı zarfı konsolosluk hazırlayıp veriyor sanırım vize ile birlikte.

• Bu ileti silindi!

• @ceyceycey aileden biri alabiliyor diye biliyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |