Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.9k 770

  • @ufuk-acar pause de pasaport lari almıyorlar pause kalkınca bizden isteyecek ler pasaport lari ustraveldocs ile yaptığımız kayıt ile yolluyoruz onlarda vize leri basıp yolluyacaklar.Umarim kalkar herkes vizesine kavuşur.


  • @falsepoet Teşekkürler


  • @tolga-ozfidan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Laths 2027 çekilişinin açıldığını resmi olarak duyurduktan sonra yine böyle el altından haberler çıkararak 2026 pause kararını da kaldıracaklardır diye tahmin ediyorum. çıkıp da açıklama yapıp reklam etmezler ama sessiz sedasız açarlar.

    Bu konuda belki de görebileceğimiz tek ve son güzel haber bu olacak gibi. Bence, bu haber sonrasında, USCIS tüm konsolosluklara bu kısmi pause iptal kararını resmi olarak bildirecek ve vizeler basılmaya başlanacak. Herkese hayırlı olsun.


  • @burakszgun BU HONG KONG İÇİN ANKARANIN FARKLI OLABİLİR EMİN DEĞİLİMDE YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM


  • @Serapp HANIM There are no scheduled appointments to be cancelled. (İptal edilecek planlanmış randevu bulunmamaktadır.) DİYOR İPTAL EDEMİYORUM İPTAL OLMADIĞI İÇİNDE ANKARA İÇİN KAYIT AÇAMIYORUM CÖZÜMLENMESE HONG KONG İÇİN YAPTIĞIM USTRAVEL KAYDINI GÖTÜRÜP KONSOLOSLUKTA DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDECEM SONUÇTA VİZE BASILMIYOR ZATEN ELDEN TESLLİM TALEP EDERİZ


  • @Okan-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp HANIM There are no scheduled appointments to be cancelled. (İptal edilecek planlanmış randevu bulunmamaktadır.) DİYOR İPTAL EDEMİYORUM İPTAL OLMADIĞI İÇİNDE ANKARA İÇİN KAYIT AÇAMIYORUM CÖZÜMLENMESE HONG KONG İÇİN YAPTIĞIM USTRAVEL KAYDINI GÖTÜRÜP KONSOLOSLUKTA DÜZELTİLMESİNİ TALEP EDECEM SONUÇTA VİZE BASILMIYOR ZATEN ELDEN TESLLİM TALEP EDERİZ

    Merhaba, yazışmalarınızda küçük harf kullanmalısınız (internet ortamında büyük harf kullanmak bağırmak, kızmak, öfke anlamına gelir).
    Bilgilerinize...


  • @bravist konu asylum ile alakali sanirim. Bizim ile alakali bir durumdan nerede bahsediliyor ben goremedim


  • @Okan-1 Ekran görüntüsü 2026-03-30 084831  11.png ben de bu böyle oluşturdu randevu randevu reyidinde de hiçbir randevu planlanmadı yazıyor bilen biri yazabilir mi acaba


  • Merhaba, Current olmamız durumunda mülakat yerimizi Viyana olarak seçmiştik(Bu konuda KCC ye mail attık ve Viyana ya alındık). Tabi bu durum mülakata grip 1-2 günde vizemizi alacağımıza yönelik bir plandı. Güncel durumda mülakata giriliyor ancak vize basılma durumu şuan kapalı. Bu durumu yaşamış veya konu hakkında bilgisi-tavsiyesi olan var mı? Mülakat için ayrı, vize basılması için ayrı gitmek gerekiyor gibi görünüyor. Teşekkür ederim.


  • @Okan-1 2025EU14XXX CASE NO ile senin çoktan görüşme yapmış olman lazım, ayrıca yazdıkların dan hiç birşey anlamadım ki cevap vereceklerde aynı durumdadır tane tane yazıp durumunu anlatsan daha iyi olur.


  • @bravist böyle bir anlama geldiğini bilmiyordum bilgi için teşekür ederim.


  • Merhabalar, zaman yaklaştıkça biraz endişelenmeye başladık. eşimi eklemek ve kendi ds formumda soyad güncellemek için navigatöre girdik adımları yapıp navigatör bizi maile yönlendirdi.bu şekilde mail atmış( pasaport ve evlilik cüzdanını maile ekledik) olduk. Mail olarak Yanlış mı yapıyoruz bilmiyoruz.add aplicant için Question Form linki üzerinden ilerleyenler olmuş. Fakat biz Form linkini bulamadık. Linke sahip olanlar rica etse paylaşabilir mi, Eşimi hızlıca Nasıl ekleyebiliriz? Mülakat 2 hafta sonra ve haftaya 7 Nisan için Unganlar için sağlık randevusu oluşturduk ama hala onay maili gelmedi auto mail geldi. Konsolosluğa ulaşamasak da eşimle unganlara gitmemiz de sorun olmaz dimi ?


  • @se-du merhaba siz de nasil oldu? Bizde de ayni durum var


  • @earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @bravist konu asylum ile alakali sanirim. Bizim ile alakali bir durumdan nerede bahsediliyor ben goremedim

    Haberde direkt olarak bizden bahsetmiyor. Yasal göçmenlik, kaçak ve kayıtsız iltica edenlerin kontrol ve denetiminden çok çok daha kolay ve sağlıklı bir uygulama.
    Kısıtlı olmayan ülkelerdeki iltica edenlerin sıkı güvenlik kontrolünden geçmesinin kaldırılması bizim gibi her türlü belge, denetim, sağlık ve mülakat gibi işlemlerden geçen göçmenler içinde durdurma kararının sona erdiğinin bence göstergesi oldu.
    Bunu bir sonraki yayınlanacak yeni bültendeki EU dosya sayısının artmasından anlayabiliriz (veya o tarihe kadar yayınlanacak bize özel ayrı bir resmi bildiriden).


  • Bu ileti silindi!

  • arkadaşlar onay sayfası çıktısı alacağım istenen onay sayfa çıktısı bu mu? devamında isim, case no, confirmation bilgileri var ama bu örnektir. Referans olsun diye ekledim c6a33b2e-c984-45ed-828a-42ed450644ce-image.png
    @aysegul


  • merhabalar.
    ceac sayfasından 'visa status check' yaparken hangi bilgileri nasıl girmeliyim ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?


  • Merhaba, adres seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Florida, Tampa’ya yerleşmeyi düşünüyoruz. Daha önce DS-260 formlarına Wisconsin eyaletinden bir adres yazmıştık, mülakatta değiştirmek istiyoruz. Tampa’dan bir adres bulmam gerekiyor, acaba önceden gidenler yada kiralık posta kutusu vb. nasıl bir yol izlemeliyiz?


  • @sinemmurat39 nerhaba, normal sartlarda soru formu asagidaki link ile iletiliyor;

    https://share.google/e2KV7VTpsGP7vCIQt

    Fakat soru formunu kaldirmislar.Bu asamada birkac gun soru formunun gelmesini bekleyin. Olmaz ise [email protected] adresine mail atarak sansinizi deneyin.

    Bildigim kadariyla unganlar randevu talebi olustururken ds260 form numarası istiyor. Ya da muayene icin gerekli evraklarda ds260 form ciktisi olmasi gerekli diye hatırlıyorum. Bu haliyle esinizi ekleyemediginiz icin ds 260 formu yok. Tavsiyem Konsoloslukla iletişim kurmaya calisin.


  • Merhaba arkadaşlar,
    2 kişi çıktığımız green card yolculuğunda artık 3 kişi olduk. Kızımızı da DS262 formuna eklememiz gerekiyor sanırım fakat bunun doğru yolu nedir? şimdiden dosyayı açtırmak mı yoksa görüşme esnasında bu işi yapmak mı? bu konuda yakın zaman da deneyim eden varsa tecrübeleri dinlemek isterim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum